Home Πετρούπολη ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 4-0 ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 4-0 ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 4-0 ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

0
0

Σε τυπική διαδικασία μετέτρεψε τον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου ο Άρης Πετρούπολης, που επικράτησε με 4-0 επί της Αγίας Παρασκευής.

 

 

Δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης ο Άρης Πετρούπολης, που επικράτησε εντός έδρας με 4-0 της Αγίας Παρασκευής στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.  

Οι γηπεδούχοι καθάρισαν το ματς και την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο, απέναντι στην Αγία Παρασκευή που θα πρέπει να τονιστεί ότι αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές, έχοντας στραμμένο το ενδιαφέρον της στη μάχη που δίνει στο πρωτάθλημα για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Ζαΐμι στο 8′ έκανε το 1-0, ενώ στο 22′ ο Γκούφας έκανε το 2-0. Ο Τσατσαρής στο 40′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ  στο 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Νάτσης στο 88′.

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καραστέργιος,  Μανδαμαδιώτης (54′ Νάτσης), Τσερκώνης, Τσατσαρής, Μενάι, Γεραγωτέλλης, Ρέτσος, Ζαϊμι (62′ Φαρμάκης), Γκούφας (87′ Ανταλής), Αντωνακόπουλος (87′ Σαμαράς), Αργυρίου (54′ Ζέρβας).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καρούσος, Πέτρου (62′ Μωραϊτάκης), Χατζίου (37′ Κόλλιας), Μπότος, Ριτσοτάκης (48′ Κοντοές), Μήτσης (37′ Καλογεράς), Μπαρμπιέρι (62′ Γιαννόπουλος) Κασνέτση, Κωτσάκης, Λαμπρίδης, Μούζος.