Home Πετρούπολη ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥ ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥ ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥ ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

0
0

Αντεπίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς σε μέρος της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος όσον αφορά το ΚΥ Αγ. Ιερόθεου.

 

 

Στην αντεπίθεση πέρασε ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Βλάχος όσον αφορά την υπόθεση μεταφοράς του ΚΥ Αγ. Ιερόθεου στην Πετρούπολη.

 

Ο κ. Βλάχος με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ κατηγόρησε ως συκοφάντες της πόλης στην οποία εκλέγονται τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Νίκο Σακούτη, ενώ για τον Δημήτρη Ταλιούρα σημείωσε ότι δεν χάνει την ευκαιρία να επωφεληθεί πολιτικά.

Αλλάζοντας εν μέρει τα όσα ανέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου μιλούσε για πρόταση του κ. Ροΐλου για ολική μεταφορά του ΚΥ Αγ. Ιερόθεου στην Πετρούπολη, κάνοντας πλέον αναφορά σε «δίκαιη κατανομή προσωπικού» επισημαίνει ότι η διοίκηση του θα συνεχίσει να ταράζει τα νερά και δεν στελεχωθεί το πρώην ΙΚΑ θα υπάρχει λαϊκή κινητοποίηση στο υπουργείο Υγείας!

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΙΚΑ; Είναι γνωστό ότι το κτίριο του ΙΚΑ  Πετρούπολης που εγώ ο ίδιος εγκαινίασα το 2007 , και για την κατασκευή του οποίου σύρθηκα στα δικαστήρια δυο φορές υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα του δήμου και των πολιτών,  είναι από τα πλέον σύγχρονα στο λεκανοπέδιο. Στις υποχρεώσεις του ΙΚΑ για τη παραχώρηση του χώρου από τον Δήμο ήταν η συνεχής υγειονομική κάλυψη της πόλης, κατ’ αρχήν και η κατασκευή εργαστηρίων κατά δεύτερον .

Το τελευταίο διάστημα όχι μόνο έχει αποδυναμωθεί από ιατρικό και  νοσηλευτικό προσωπικό αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει ως υγειονομική μονάδα, αφού οι περισσότεροι και πρώτης γραμμής (παθολόγοι, παιδίατροι) γιατροί έχουν μεταφερθεί στο εμβολιαστικό κέντρο Αγίων Αναργύρων. Παρά τις εκκλήσεις μας διορισμοί νέων γιατρών δεν γίνονται. Εμφανίζεται το εξής φαινόμενο η Πετρούπολη να έχει σχεδόν μηδενικό προσωπικό και άλλες γειτονικές δομές (π.χ. Άγιος Ιερόθεος) να παραμένουν στο 100% της δυναμικότητας. Η σκέψη μας ήταν μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση να υπάρξει μια δίκαιη κατανομή προσωπικού. Έγινε μια πρώτη συζήτηση με την διοίκηση, και υπήρξε η δέσμευση του Προέδρου της ΔΥΠΕ να επισκεφθεί το πρώην ΙΚΑ Πετρούπολης. Ενημέρωσα το ΔΣ ως είχα υποχρέωση. Το αποτέλεσμα; Η Λαϊκή συσπείρωση, και  ο κ. Σακούτης  κατά πρώτον, εμφορούμενοι από  μια νέα εκδοχή διεθνισμού ξεσήκωσαν τους συντρόφους τους  στο Περιστέρι κατά της Πετρούπολης, χωρίς ακόμη καν να έχει υπάρξει κάποια  απόφαση. Συκοφάντησαν την πόλη στην  οποία εκλέγονται ως συνεπείς ανυποχώρητοι… διεθνιστές της Αριστεράς!!! Κοντά σ’ αυτούς κι ο γνωστός κ. Ταλιούρας που δεν χάνει ευκαιρία να προσπαθήσει να επωφεληθεί πολιτικά. (Ως πότε αλήθεια θα έχει το κουράγιο) Η Πετρούπολη με το περιστέρι έχουν στενές σχέσεις και η φιλία μας με τον δήμαρχο και την διοίκηση είναι αδιαπραγμάτευτη. Κανείς δεν πρόκειται να την διαταράξει. Η αγωνία μας όμως για την εξεύρεση λύσης είναι συνεχής. Θα συνεχίσουμε να ταράζουμε τα νερά . Η αφάνεια είναι ήττα. Αν δεν στελεχωθεί το πρώην ΙΚΑ θα καλέσουμε τον κόσμο μπροστά στο υπουργείο Υγείας για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί το δίκιο μας .