Home Περιστέρι Σύλληψη 49χρονος που έκρυβε οπλισμένο περίστροφο στο αυτοκίνητό του
Σύλληψη 49χρονος που έκρυβε οπλισμένο περίστροφο στο αυτοκίνητό του

Σύλληψη 49χρονος που έκρυβε οπλισμένο περίστροφο στο αυτοκίνητό του

0
0

Άτομο αλβανικής υπηκοότητας, γνωστό στις Αρχές, συνελήφθη γιατί βρέθηκε κρυμμένο όπλο με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά και σφαίρες.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου σε αυτοκίνητο στην περιοχή του Περιστερίου, συνέλαβαν ένα 49χρονο Αλαβανό, καθώς μέσα στο αυτοκίνητο εντόπισαν ένα 38άρι περίστροφο και σφαίρες. Ο 49χρονος είχε “ξύσει” τους σειριακούς αριθμούς και είχε αφαιρέσει όλα τα χαρακτηριστικά του όπλου.

Σύμφωνα μάλιστα με το MEGA, το όπλο ήταν γεμάτο και οπλισμένο, ενώ ήταν επιμελώς κρυμμένο κάτω από το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Παράλληλα, σε άλλα σημεία, βρέθηκαν επίσης κρυμμένες και πολλές σφαίρες.

Ο συλληφθείς είναι γνωστός στις Αρχές, αφού στο παρελθόν είχε συνδεθεί η δράση του με παράνομες εισόδους στην Ελλάδα και πλαστά πιστοποιητικά.

Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την περίεργη υπόθεση, προσπαθούν πλέον να εξακριβώσουν αν έχει οποιαδήποτε σχέση με κυκλώματα εκτελεστών της μαφίας, καθώς ο τρόπος που είχε κρύψει το όπλο κάθε άλλο παρά αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο.