Home Δυτική αθήνα ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΛΕΜΜΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΛΕΜΜΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΚΛΕΜΜΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ

0
0

Άγρια καταδίωξη, που ξεκίνησε στις 4:30 π.μ. στη λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι, και κατέληξε σε σύλληψη ενός άνδρα συνέβη τα ξημερώματα της 4ης Νοεμβρίου στο Περιστέρι.

 

 

Οι δράστες είχαν κλέψει πολυτελές τροποποιημένο όχημα, και διέπραξαν διάρρηξη αφαιρώντας μεγάλο χρηματικό ποσό.

 

Περιπολικό της Άμεσης Δράσης εντόπισε μία λευκή Mercedes, στ’ οποίο επέβαιναν δύο άνδρες, να κινείται ύποπτα. Στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσει, το όχημα ανέπτυξε ταχύτητα, προκειμένου να ξεφύγει.

Το πλήρωμα του περιπολικού ξεκίνησε την καταδίωξη και ακόμη τρία περιπολικά έσπευσαν για ενίσχυση. Μετά από μια επικίνδυνη καταδίωξη, στην οδό Εδέσσης, στην περιοχή του Αιγάλεω, το όχημα των υπόπτων εξετράπη της πορείας του λόγω της υπερβολικής ταχύτητας και οι επιβαίνοντες προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί.

Μετά από πεζή καταδίωξη, ο ένας ύποπτος, συνελήφθη επί της οδού Χανίων στο Περιστέρι. Το όχημα των δραστών είχε τροποποιημένο «εγκέφαλο». Μέσα στο όχημα βρέθηκαν κασετίνες με μεγάλο χρηματικό ποσό, τις οποίες είχαν κλέψει προ ολίγου, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία. Ο έτερος διαρρήκτης διέφυγε αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του. Η προσαγωγή έγινε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για την αυτόφωρη διαδικασία.