Home Σπορ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

0
0

Το προτελευταίο Σαββατοκύριακο πριν την διακοπή για τις γιορτές περιλαμβάνει πολύ δυνατές αναμετρήσεις για τις ομάδες της Δυτικής Αθήνας σε όλες τις κατηγορίες.

 

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε…

 

SUPER LEAGUE 2

Σε ένα ντέρμπι από τα παλιά, το Αιγάλεω έχει πολύ δύσκολο έργο παίζοντας εκτός έδρας με την Παναχαϊκή. Η ομάδα του Θωμά Γράφα έχει ανάγκη τους βαθμούς αφού βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, αλλά ο αντίπαλος τους αποτελεί σοβαρό εμπόδιο αφού βρίσκεται πιό ψηλά στη βαθμολογία. Είναι δεδομένο πάντως πως το Σίτι θα τα δώσει όλα για το θετικό αποτέλεσμα και έχει όλα τα φόντα για να τα καταφέρει.

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή στις 15:00.

 

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Δύσκολο έργο θα έχουν οι εκπρόσωποι της Δυτικής Αθήνας στον 5ο όμιλο…

Ο Αρης Πετρούπολης με τον Βαγγέλη Σταυρακόπουλο πλέον στον πάγκο θα υποδεχτεί την Θύελλα Ραφήνας και ψάχνει την επιστροφή στις νίκες, απέναντι όμως σε έναν ιδιαίτερα αξιόμαχο αντίπαλο.

Πολύ δύσκολο έργο θα έχει ο Αγιος Ιερόθεος, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Αγία Παρασκευή. Οι Περιστεριώτες ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα για να σταματήσουν την βαθμολογική και όχι μόνο κατρακύλα, αλλά το έργο τους φαντάζει πολύ δύσκολο…

Και τα δύο παιχνίδια θα αρχίσουν την Κυριακή στις 15:00.

 

Α’ ΕΠΣΑ

1ος όμιλος

Ρεπό έχει το Χαϊδάρι, που μετά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής υποχώρησε στην 2η θέση.

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι θα γίνει στο Ιλιον, με τον Ολυμπιακό Λιοσίων να υποδέχεται τον Ηφαιστο Περιστερίου. Οι δύο ομάδες ψάχνουν τους βαθμούς για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, αφού οι ιδιαιτερότητες του ομίλου δεν τους επιτρέπουν να αισθάνονται ασφαλείς.

Το πρόγραμμα

ΚΥΡΙΑΚΗ

15:00, ΔΑΚ Ιλίου: Ολυμπιακός Λιοσίων – Ηφαιστος Περιστερίου

ΡΕΠΟ Χαϊδάρι

2ος όμιλος

Στο ντέρμπι των πρωτοπόρων, η Αγία Ελεούσα παίζει εκτός έδρας με τα Σούρμενα. Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας τη νίκη που θα της επιτρέψει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θέλει τη νίκη για να ανέβει ακόμη ψηλότερα.

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνουν οι Αγιοι Ανάργυροι, που παίζουν εκτός έδρας με τον Ατταλο και θέλουν να διατηρήσουν την επαφή τους με τις πρώτες θέσεις, Ο αντίπαλος τους ψάχνει τους βαθμούς για να διεκδικήσει την παραμονή του.

Πολύ δύσκολο έργο έχει η Ανθούπολη, παίζοντας εκτός έδρας με τον εκ των διεκδικητών της ανόδου Αγιαξ Ταύρου. Η δύσκολη βαθμολογική τους θέση όμως τους τποχρεώνει να κυνηγήσουν παντού βαθμούς.

Τους πρώτους της βαθμούς ψάχνει η Αμιλλα Περιστερίου, που θα υποδεχτεί το Παλαιό Φάληρο που δίνει μάχη για την παραμονή του. Η μοίρα της μοιάζει προδιαγεγραμμένη, αλλά δεν θέλει να τερματίσει χωρίς βαθμό…

Συνοπτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ

15:00, Κ. Αχαρνών: ΑΟΝΦ Ατταλος- Αγιοι Ανάργυροι

15:00, Ταύρου Β’: Αγιαξ Ταύρου- Ανθούπολη

ΚΥΡΙΑΚΗ

10:30, Χωράφας: Αμιλλα Περιστερίου- Παλαιό Φάληρο

11:00, Ελληνικού: Σούρμενα- Αγία Ελεούσα

3ος όμιλος

Την καλή του πορεία θέλει να συνεχίσει ο ΑΟ Περιστερίου, που θα έχει δύσκολο έργο, υποδεχόμενος τους πολύ δυνατούς Τράχωνες.

Ακόμη πιο δύσκολο έργο θα έχει η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, που υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ηλυσιακό που μετράει 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Μάλλον θα πρέπει να ψάξει αλλού για την πρώτη της νίκη…

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ

15:00,Αγ.Αναργύρων: Ελπίδα Αγίων Αναργύρων- Ηλυσιακός

Ηφαίστου: ΑΟ Περιστερίου- Τράχωνες

Β΄ΕΠΣΑ

1ος όμιλος

Εντός έδρας αγωνίζεται ο πρωτοπόρος Ορφέας Αιγάλεω, αλλά μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει απέναντι στον πολύ δυνατό Αττικό.

Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ο ΑΟ Ιλίου που θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο ισοπαλίες. Αντίπαλος του θα είναι εκτός έδρας η Κοψαχείλα, σε ένα καθόλου εύκολο παιχνίδι..

Στο Περιστεριώτικο ντέρμπι, που έχει επίσης και μεγάλη βαθμολογική σημασία, ο Ιπποκράτης θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Περιστερίου. Οι δύο ομάδες έχουν κοινή έδρα και αμφότερες θέλουν να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους άνοδο και να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις.

Δύσκολη έξοδος και για την Ιεράπολη, που παίζει εκτός έδρας με τον ισόβαθμο του Αστέρα Ζωγράφου ψάχνοντας το θετικό αποτέλεσμα…

Τους πρώτους της βαθμούς ψάχνει η Θύελλα Περιστερίου, αλλά με αντίπαλο την Αθηναΐδα που βρίσκεται στη 22η θέση, αυτό μοιάζει πολύ δύσκολο…

Συνοπτικά το πρόγραμμα..

ΣΑΒΒΑΤΟ

15:00, Γουδή: Αστέρας Ζωγράφου- Ιεράπολη

15:00, Παλ.Φαλήρου: Κοψαχείλα- ΑΟ Ιλίου

15:00, Χρυσούπολης: Θυέλλα Περιστερίου- Αθηναΐδα

ΚΥΡΙΑΚΗ

15:00, ΔΑΚ Αιγάλεω: Ορφλέας Αιγάλεω- Αττικός

15:00, Ηφαίστου: Ιπποκράτης- Ηρακλής Περιστερίου

 

3ος όμιλος

Την εξαιρετική του πορεία θέλει να συνεχίσει ο Φοίνικας Περιστερίου, που έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στο Παγκράτι. Η ομάδα του Στάθη Πανακούλια θέλει το τρίποντο για να παραμείνει στη 2η θέση και να αυξήσει τις πιθανότητες της για την άνοδο.

Την παραμονή τους στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας θέλουν να συνεχίσουν οι Λύκοι Χαϊδαρίου, που υποδέχονται την πολύ επικίνδυνη Λαύρα Αργυρούπολης.

Την επιστροφή της στις νίκες που θα την κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία θέλει η Κηπούπολη, που όμως θα έχει δύσκολο έργο παίζοντας στρτην καυτή έδρα του Αστλερα Εξαρχείων ο οποίος καίγεται για βαθμούς.

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ

15:00, Χωράφας: Φοίνικας Περιστερίου- Παγκράτι

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00, Χαϊδαρίου: Λύκοι Χαϊδαρίου- Λαύρα Αργυρούπολης

15:00, Κυψέλης: Αστέρας Εξαρχείων- Κηπούπολη

 

4ος όμιλος

Δύσκολη αποστολή για το Καματερό, που αγωνίζεται εκτός έδρας με το Γαλάτσι και ψάχνει τους βαθμούς για να παραμείνει έξω από την επικίνδυνη ζώνη.

Τον ίδιο στόχο έχει και ο Ιάσωνας, που θα υποδεχτεί τον δυνατό ΠΟΨ.

Την ευκαιρία να ανασάνει βαθμολογικά έχει ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον αδύναμο Φωστήρα Ηλιούπολης.

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ

15:00, ΔΑΚ Ιλίου: Ιάσωνας- ΠΟΨ

15:00, Ηλιούπολης Β’: Φωστήρας Ηλιούπολης- Θρίαμβος Χαϊδαρίου

15:00, Γαλατσίου: ΠΑΣ Γαλάτσι- Καματερό

 

Γ’ ΕΠΣΑ

Το πρόγραμμα

1ος όμιλος

ΣΑΒΒΑΤΟ

15:00, Πετρούπολης Γ’: Χαλκηδονικός- Ζέφυρος

ΚΥΡΙΑΚΗ

09:00, ΔΑΚ Αιγάλεω: Διαγόρας Αιγάλεω- Φοίνικας Καλλιθέας

15:00, Χρυσούπολης: Χρυσούπολη- Θρίαμβος Αθηνών

15:00, Χολαργού Β’: Αρης Χολαργού- Ειρήνη Πετρούπολης

2ος όμιλος

ΣΑΒΒΑΤΟ

15:00, Πετρούπολης Β’: Αναγέννηση Πετρούπολης- Πράσινα Πουλιά

ΡΕΠΟ Αστέρας Χαϊδαρίου

3ος όμιλος

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00, Πετρούπολης Γ’: Κεραυνός Πετρούπολης- Πλάτωνας

12:00, ΔΑΚ Αιγάλεω: Θεμιστοκλής- Γκυζιακός

15:00, Ηρακλείου: Ερμής Ηρακλείου- Δάσος Χαϊδαρίου

4ος όμιλος

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00, Καλαμακίου: Νίκη Αλίμου- Γαλαξίας

11:00, ΔΑΚ Ιλίου: ΑΕ Ιλίου- ΑΕ Περιστερίου