Home Σπορ ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

0
0

Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Σιλεβίστα στον πάγκο του Άρη Πετρούπολης.

 

 

Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος είναι ο νέος τεχνικός του Άρη Πετρούπολης, που θα κληθεί να οδηγήσει το νεοφώτιστο σύλλογο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Ο νέος προπονητής μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση συμφώνησε προκειμένου να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο με μεγάλη εμπειρία καθώς κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες της κατηγορίας, σημειώνοντας μάλιστα επιτυχημένες πορείες.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανιώνιος όπου έκανε πρωταθλητισμό πέρυσι στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ενώ έχει θητεύσει επιπλέον στους πάγκους των ΑΠΟ Κερατσινίου, Αετού Κορυδαλλού, Άγιου Ιερόθεου, Καλλιθέας, Φωστήρα, Αθηναϊκού και Δόξα Βύρωνος.

 

Σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος μετά την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα ανέφερε: Τον Άρη Πετρούπολης τον διακρίνει μία σταθερότητα και μία αξιοπιστία βάση της περυσινής του πορείας, αλλά και της διοίκησης που υπάρχει. Διαθέτει ένα μικρό αριθμό σε έμψυχο υλικό αλλά διαθέτει κάποιους ποιοτικούς παίκτες και κάποιους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Αποτελεί πρόκληση για μένα να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του καθώς συμμετέχει σε έναν άκρως ενδιαφέροντα όμιλο. Αυτή τη στιγμή λείπει το βάθος στην ομάδα καθώς υπάρχουν σημαντικές απουσίες τριών τεσσάρων παικτών που είναι τραυματίες».