Home Σπορ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ.: ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ!
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ.: ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ!

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ.: ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΥ!

0
0

Τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Λαζάρου ανακοίνωσε ο Φοίνικας Περιστερίου μετά από την παραίτηση που δήλωσε ο ίδιος.

Χώρισαν οι δρόμοι του Φοίνικα Περιστερίου με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Λαζάρου. Μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας οι δύο πλευρές έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους. Ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε παραίτηση για προσωπικούς λόγους, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φοίνικας Περιστερίου αναφέρει:  «H διοίκηση του Φοίνικα Περιστερίου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γιώργο Λαζάρου.

Μετά από 5 χρόνια συμπόρευσης, ο σύλλογος ευχαριστεί τον κ. Λαζάρου για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί του.

Η προπονητική του αξία σε συνάρτηση με το ήθος  και την παιδεία του, λειτούργησαν καταλυτικά  στην προσπάθεια που κάνουμε να δώσουμε μεγαλύτερη αίγλη στον σύλλογο μας τα τελευταία χρόνια.

Τον ευχαριστούμε θερμά γι αυτό και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο πρώην τεχνικός του Φοίνικα, Γιώργος Λαζάρου σε δηλώσεις του είπε:

«Ύστερα από πέντε συνεχόμενα έτη, και μετά από πολύ σκέψη, για εντελώς προσωπικούς λόγους αποφάσισα την παραίτηση μου από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά τους παίκτες μου,  που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια και κατάφεραν με την προσπάθεια τους να κάνουν την ομάδα μια από τις πιο αξιόμαχες στην Αθήνα.

Θεωρείται αυτονόητο ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη τη διοίκηση για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που είχα όλα αυτά τα χρόνια, και την ευκαιρία που μου έδωσε να αναδείξω το προπονητικό μου έργο. Είναι όλοι αξιόλογοι άνθρωποι και ήταν τιμή μου να συνεργαστώ μαζί τους.

Όλοι μαζί, θεωρώ ότι καταφέραμε να ανεβάσουμε επίπεδο το Φοίνικα, να κερδίσουμε το σεβασμό των  αντιπάλων και να θεωρούμαστε μια από τις πιο υγιείς ομάδες. Ζήσαμε απίστευτες και αξέχαστες στιγμές, με αποκορύφωμα τις χρονιές που φτάσαμε στα δυο ιστορικά για το σύλλογο μπαράζ ανόδου.

Θέλω να ευχαριστήσω του ποδοσφαιριστές που ξεκινήσαμε μαζί φέτος τη χρονιά για τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία μας, έχουν την απεριόριστη εκτίμηση μου, και είμαι σίγουρος ότι οι δυνατότητες τους δεν έχουν ταβάνι. Έχουμε κάνει ένα κάλο ξεκίνημα, η συνέχεια θα είναι ανάλογη. Ο σύλλογος έχει όλα τα φόντα φέτος για να εκπληρώσει τους στόχους του.

Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Ο Φοίνικας θα έχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στη καρδιά μου.»