Home Σπορ ΕΠΣΑ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, 1-0 ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ
ΕΠΣΑ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, 1-0 ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ

ΕΠΣΑ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, 1-0 ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ

0
0

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, Ολυμπιακός Λ. ΑΟ Περιστερίου και Άγιοι Ανάργυροι πέτυχαν τα διπλά της αγωνιστικής από τις ομάδες της Δυτικής Αθήνας.

Χρυσά διπλά πήραν η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων με 1-0 στον Παπάγου, ο Ολυμπιακός Λιοσίων με 4-2 στην Ανθούπολη, ο ΑΟ Περιστερίου με 4-2 στον Άγιο Δημήτριο και οι Άγιοι Ανάργυροι με 1-0 στον Κένταυρο Βριλησσίων στην Α’ Κατηγορία.    

Οι νίκες της Άμιλλας Περιστερίου και του Ηρακλή Περιστερίου ξεχωρίζουν στη Β΄ Κατηγορία, ενώ Αίμος, Διαγόρας Αιγάλεω και Ένωση Ιλίου νίκησαν στην Γ’ Κατηγορία.   

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ –ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. 2-4

Με σκορ 4-2 ο Ολυμπιακός Λιοσίων με τον Λάκη Σμυρνή στον πάγκο του νίκησε εκτός έδρας την Ανθούπολη, σημειώνοντας την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν με πέναλτι του Ρεζτσόβ στο 15’. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί. Ισοφάρισαν στο 29΄με τον Λένγκα Κ. σε 1-1. Στο 31΄το ο Φραγκόπουλος με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ σημάδεψε το δοκάρι. Στο 38’ ο  Νικολάου έδωσε το προβάδισμα στους ερυθρόλευκους (1-2). Στο 56΄ο Τσουκαλάς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3. Ο Ρεζτσόβ με νέο πέναλτι στο 60΄μείωσε σε 2-3. Στο 67΄οι φιλοξενούμενοι είχαν και νέο δοκάρι με τον  Μπιλικαΐδη ενώ στο επόμενο λεπτό (68΄) ο Τσουκαλάς διαμόρφωσε το τελικό 2-4. Στο 90΄ο Φραγκόπουλος είχε και νέο δοκάρι, για τον Ολυμπιακό. Το επόμενο λεπτό σουτ του Κυριαζή σταμάτησε επίσης στο δοκάρι.
Ο Ολυμπιακός Λ. μετά από 4 αγώνες βρίσκεται στην 3η θέση με 9 βαθμούς (3-0-1, 10-6 γκ.), ενώ η Ανθούπολη χωρίς νίκη ακόμη βρίσκεται στην 8η θέση με 2 βαθμούς (0-2-2, 5-8 γκ.)

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Δρίβας, Κακιώρης, Μανουσέλης (46′ Ηλιόπουλος) (51′ λ.τρ. Ντούπης)), Πάσσαρης (79′ Νικολόπουλος), Μπίμπιζας, Αντωνόπουλος, Ρεζτσόβ, Φανός, Καλογερής (61′ Τσιούρης), Κυριαζής, Στρείδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Σκιαθίτης, Λαμπρόπουλος, Φραγκόπουλος, Λένγκα Α., Γιαταγανάκης, Νικολάου (64′ Βασιλάκος), Τσουκαλάς (74′ Ζέρβας), Γανωτής, Λένγκα Κ., Τσάτσα (88′ Καπουρελάκος), Μπιλικαΐδης (88′ Καραχάλιος).


ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2-4

Απίστευτο κι όμως αληθινό για τον ΑΟ Περιστερίου που πήρε το διπλό στην έδρα του Αγίου Δημητρίου με 2-4 παίζοντας για τα τελευταία 20 λεπτά με δέκα παίκτες και ενώ το σκορ τότε ήταν 0-1. Τα πρώτα 45’ πέρασαν χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση και οι δύο ομάδες φύλαγαν όλες τις συγκινήσεις στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα.  Στο 66΄ο Μπουρντένης, που μόλις είχε μπει αλλαγή άνοιξε το σκορ 0-1 με κεφαλιά. Στο 69΄οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νένδου, και στο επόμενο λεπτό (70΄) ο Ορφανός με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1. Οι ισορροπίες είχαν αλλάξει και όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα είχαν το πάνω χέρι. Μόνο που οι Περιστεριώτες είχαν αντίθετη άποψη. Έτσι στο 75΄ο Μπούζας Ι. με κεφαλιά έκανε το 1-2, και παρά τη γρήγορη  απάντηση σε 2-2 από τον Χαραλαμπόπουλο οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν. Στο 85΄με νέα κεφαλιά ο Μπούζας Α. έκανε το 2-3, με τον Μπουρντένη στις καθυστερήσεις να σημειώνει το τελικό 2-4.
Ο ΑΟ Περιστερίου μετά από 4 αγώνες βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς (3-1-0, 1-6 γκ.).

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Σανταμούρης, Τάγκαλος (14′ λ.τ. Πλάκα), Καλαντζής (84΄Φωτουλάκης), Γιάσσα (46΄Σιάνη), Τσάκος (84΄Ακαρέπης), Σκόνδρας, Αρώνης (77΄Νικολάου), Χαραλαμπόπουλος, Ορφανός, Κόττας, Βασίλης.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα, Διονυσόπουλος, Μπούζας Ι., Μπρκοβιτς (65΄Μπουρντένης), Τάσης (65΄Βολυράκης), Λειβαδάς (90΄Ζαγκλής), Ζαφειράτος Γ., Νένδος, Μπούζας Α. (90΄Βλάμης), Ζαφειράτος Α. (88΄Κριτσωτάκης).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡ.-ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 0-1

Σεφτέ στις νίκες έκαναν οι Άγιοι Ανάργυροι που επικράτησαν με 1-0 εκτός έδρας του Κένταυρου Βριλησίων. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 41΄ο Αρβανιτάκης μετά από καταπληκτική μπαλιά του Καριατλή.
Οι Άγιοι Ανάργυροι μετά από τέσσερις αγώνες βρίσκεται στην 6η θέση με 5 βαθμούς (1-2-1, 3-3 γκ.)

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Γαλανάκης, Μπεκιάρης, Χαλκιόπουλος, Μανίκας Β. (61΄ Σταματόπουλος), Ζαχαρόπουλος (68΄ Ταουζής), Κουλιούρης (13΄ Μανίκας Ν.), Δέτσης, Λίτινας, Πιπέρας, Γεωργαμλής, Τσαντήλας.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας (46΄Βασιλειάδης), Κατσάρας, Γενίδογαν, Οικονόμου (72΄Χαραλάμπους), Καριατλής, Κατσίβελας (83΄Δεσποτόπουλος), Ξαγοράρης, Κλωνάρης (83΄ Σκοτόλι), Αρβανιτάκης (61΄ Φωτόπουλος).

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ – ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 3-0

Φωτιές πετούσε στο πρώτο ημίωρο η Αγία Ελεούσα που επικράτησε με 3-0 των Πετραλώνων πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις αγώνες. Ο Πατσατζόγλου στο 7΄με σουτ άνοιξε το σκορ(1-0), ενώ ο Γιαννόπουλος στο 18΄με προβολή σημείωσε το 2-0. Στο 30΄ο Γιαννόπουλος και πάλι με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η Αγία Ελεούσα μετά την πρώτη νίκη βρίσκεται στην 9η θέση με 3 βαθμούς (1-0-3, 3-6 γκ.)

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Σωτηρίου (62′ Καζάλας), Μπάκας Α., Μπίκος, Γολίδης (62′ Μαθιούδης), Τσαγκάρης, Πατσατζόγλου (62′ Μπάκας Π.), Παναγιωτόπουλος (74′ Σκαπέτης), Γιαννόπουλος (46′ Παναγιωτίδης), Κατσικανταής.

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ: Ζούλιας, Λιόνης, Πάλλης (68′ Μουντράκης), Κόντης (74′ Παρασκευόπουλος), Τσάμπρας, Μπούρσαλης, Κουτλής (68′ Λογοθέτης), Δανάς, Χατζηκυριάκος (83′ Ντανίκας), Σάλεμ, Παναγιωτόπουλος (46′ Φιλιππάτος).

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΟ ΙΛΙΟΥ – ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ 0-5

Τη συντριβή με 0-5 γνώρισε στην έδρα του ο ΑΟ Ιλίου από τον Μικρασιατικό και έμεινε για τρίτη αγωνιστική στους 0 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι παραδόθηκαν στην ανωτερότητα του Μικρασιατικού αν και θα μπορούσαν να μην κολλήσουν στο μηδέν αλλά δύο φορές η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι και σταμάτησε στο δοκάρι. Μόλις στο 8΄ο Αλευρής με πλασέ έκανε το 0-1, με τον Σπυρόπουλο στο 12΄να κάνει το 0-2. Στο 42΄ ο Ράπτης με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι και στο ριμπάουντ σούταρε πάνω στον γκολκίπερ. Στο 51΄ο Καρακώστας με κεφαλιά έκανε το 0-3, ενώ στο 59΄ο Παπούλιας με πλασέ σε κενή εστία, μετά από λάθος έξοδο του τερματοφύλακα, έκανε το 0-4. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 79΄ο Κετσές. Στο 86΄ο Σκαμάνης θα μπορούσε να σκοράρει για τον ΑΟ Ιλίου, αλλά Καραντάνης και δοκάρι σε δεύτερο χρόνο δεν του το επέτρεψαν.

Ο ΑΟ Ιλίου μετά από 3 αγώνες βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 0 βαθμούς (0-0-3, 2-11 γκ.)

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Χαλβατζής, Καραλής, Μπάμη, Μητρόπουλος, Λάχας, Παπαδημητρίου (64΄ Λάγιας), Παυλίδης (84΄ Μπενέτος), Λουκόπουλος (64΄ Δράκος), Ράπτης, Αγκαλίου (38΄ λ.τ. Γαγάκας), Σκαμάνης.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Καραντάνης, Αμπάζι, Μιχόπουλος (80΄ Κατηρτζόγλου), Καρακλώστας (70΄ Πατσιαλός), Σάββας, Γκουρνέλος, Παπούλιας, Βουτυράς (80΄ Χαζίσα), Γρυπάρης (62΄ Βενέτι), Αλευρής, Σπυρόπουλος (62΄ Κετσές).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ – ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ 2-1

Ματς θρίλερ στο Καματερό με την ομόνυμη ομάδα να επικρατεί δύσκολα του Παλαιού Φαλήρου με 2-1 και να πετυχαίνει την πρώτη του νίκη. Στο 11′ ο Ανδριτσόπουλος άνοιξε το σκορ (1-0). Οι  φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 19’ με τον Ανδρεοσοπούλονα αποκρούει πέναλτι του Παπαευθυμίου. Η ισοφάριση ήρθε τελικά στο 77′ με τον Γαλημίτη,  αλλά πριν κωπάσουν τα πανηγύρια των φιλοξενούμενων ο Κολονέρος έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του με 2-1. Στο 90΄πάντως οιι φιλοξενούμενοι άγγιξαν την ισοφάριση, αλλά ο Γαλημίτης σημάδεψε το δοκάρι.

Το Καματερό μετά από 3 αγώνες βρίσκεται στην 7η θέση με 4 βαθμούς (1-1-1, 2-2 γκ.)

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ανδρεοσόπουλος, Πιτέλης, Παναγιώτου, Μήτσης, Παππάς, Φράγκος (89’ Ανδριόπουλος), Κολιαδήμας (56’ Κολοκοτρώνης), Βαρουξής (89’ Παππάς), Παλυβός (82’ Τσιργιώτης), Κολονέρος (82’ Παπαϊωάννου), Ανδριτσόπουλος.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Ορφανόπουλος, Καψιώτης (80’ Χατζημιχάλης), Γαβαλάς, Μπέλερης, Σωτηριάδης, Παπαευθυμίου, Λαϊνάς, Μπούσι, Μουρτίδης (46’ Γιαννακούρος), Καρούντζος (86’ Σκόνδρας), Γαλημίτης.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ 2-0

Δεν τα κατάφερε η Κηπούπολη στη Ν. Ερυθραία και ηττήθηκε από τον καλύτερο Πανερυθραϊκό με 0-2. Στο 28΄ο Αραμπαντζής με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 54’ με πλασέ του Κουτσουπιά διαμορφώθηκε το τελικό 2-0. Η Κηπούπολη ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Αντωνουσάκη στο 82’.

Η Κηπούπολη μετά από τρεις αγώνες βρίσκεται στην 8η θέση με 1 βαθμό (0-1-2, 0-5 γκ.)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Τζαφάι, Σουμελίδης, Βαρκαρώτας,  Μπαλλής (80′ Καμπάς), Νταλένγκα, Κουβαράς (80′ Γλυνός), Λουκάς, Απειρανθίτης, Κουτσουπιάς (62′ Καφετζής), Αραμπαντζής ( 70′ Αντωνόπουλος), Μιχαλόπουλος.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κυρίου, Πολυζωγόπουλος, Αγγελόπουλος (74′ Αντωνουσάκης), Μπίτζας, Ταμπάκης (58′ Σταματογιαννόπουλος), Βασιλάρης, Καλέμης, Φαρμάκης (74′ Λιαγκόζης), Μάκρας, Κωνσταντινίδης, Μωραϊτης (58′ Σούμπας).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. – ΒΥΡΩΝ 0-0

Κόλλησε στο μηδέν ο Άρης Πετρούπολης και παραχώρησε λευκή ισοπαλία 0-0 στον μαχητικό Βύρωνα. Καλύτερος σε όλο το ματς, ο Άρης Πετρούπολης δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, με κορυφαία το δοκάρι σε σουτ του Τρακόση και μοιραία έμεινε στο μηδέν. Χωρίς γκολ έμειναν και οι Βυρωνιώτες που προσπάθησαν στην κόντρα να σκοράρουν χωρίς όμως επιτυχία.

Ο Άρης Πετρούπολης μετά από 3 αγώνες βρίσκεται στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς (2-1-0, 4-0 γκ.)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καλογερόπουλος, Λάπα, Λεβέντης, Μπιμάι, Τσερκώνης, Γεραγωτέλλης, Τρακόσης (77΄Πολίτης), Σούφλας, Καραδήμας (46΄Νησαριώτης), Μαρίνου, Αργυρίου.

ΒΥΡΩΝΑΣ: Κουβέλης, Κυρμάζογλου (67΄Κοντονάσιος/80΄Καινούργιος), Καραμπάς, Κουμπαρούλης, Καλατζής, Αναστασίου, Ιωακειμίδης (69΄Ασπιώτης), Σβίγγος, Πορτάλιος, Τσαβαλιάς, Ζάγκας (46΄Μπαλαφούτης).

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – Δ’ ΟΜΙΛΟΣ

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ.- ΧΑΛΑΝΔΡΙ 0-3

Με 0-3 ηττήθηκε στην έδρα του ο Ήφαιστος από το Χαλάνδρι και έμεινε για τρίτη αγωνιστική χωρίς νίκη, έχοντας όμως πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για τη φάση του πρώτου γκολ υποστηρίζοντας ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ, ενώ εξέφρασαν παράπονα για τον πειθαρχικό έλεγχο του ρέφερι. Στο 11΄ο Καλιαμπάκας έκανε το 0-1 με κοντινό σουτ. Το 0-2 σημείωσε ο Φελέκης με σουτ. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 86΄ο Φουκούλης με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν, αλλά οι επιθετικοί τους δεν την αξιοποίησαν.
Ο Ήφαιστος μετά από 3 αγώνες βρίσκεται στην 10η θέση με 1 βαθμό 0-1-2, 2-6 γκ.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Αλευρής, Χαζιράκης (18′ Βλαχόπουλος), Κοτούλιας, Κουρούμα, Αθανασόπουλος, Λάππας, Ορούτσι (86′ Αρεστής), Γονής, Κιάφα, Τσοπανάκος, Λιούκας (69′ Μαστροκώστας).

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Κατσιούλης Θ, Φουκούλης (87′ Καλουτσάς), Καρδάμης, Τζιόλας, Ντζαβίδας, Μουρελάτος, Φελέκης, Μπουραζάς, Καλιαμπάκας (79′ Κανελλόπουλος), Κατσιούλης Α., Σπανός (87′ Φλέγκας).

ΧΑΪΔΑΡΙ – ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 1-1

Στις καθυστερήσεις το Χαϊδάρι έχασε το πρώτο του τρίποντο μένοντας με το βαθμό της ισοπαλίας μετά το 1-1 με τη Διάνα Ηλιούπολης. Μόλις στο 12΄ο Παληγεώργος με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι το κράτησαν με νύχια και με δόντια μέχρι τις καθυστερήσεις. Στο 95’ ο Φάρος με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1.
Το Χαϊδάρι μετά από 3 αγώνες βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς (0-2-1, 2-3 γκ.)

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σκυριώτης (70′ λ.τρ. Γκεζεμπόγλου), Καλογερόπουλος, Καμπεράι, Ζίζηλας, Αντωνόπουλος,Τύρπος, Τσαγιάννης (70′ Τζωρτζίνης), Τσιούλος, Παληγεώργος (87′ Μακρής), Αποστολόπουλος, , Γιαννακόπουλος(42′ Ζαχαρίου).

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Φουτράκης, Δάρρας, Ποντικάκος (70′ Νίκολι), Μπακογιάννης, Γιαννουλάκης, Μπαρδάκης, Λεοντίου (46′ Κατσίκιας), Χάλος (70′ Δωματιώτης),  Κετσετζόγλου, Φάρος,  Καζάκος.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ. – ΙΑΣΩΝ 1-1

Το δεύτερο βαθμό στο πρωτάθλημα «τσίμπησε» ο Ιάσωνας που ήρθε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10’ με τον Πατρίκιο και είχαν την εντύπωση ότι θα έπαιρναν μία εύκολη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι όμως έδειξαν νεύρο, προσπάθησαν για την ισοφάριση και το κατάφεραν στο 51’ με τον Κεφαλά. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ χωρίς αμφότερες να το καταφέρουν.

Ο Ιάσωνας μετά από 3 αγώνες βρίσκεται στην 8η θέση με 2 βαθμούς (0-2-1, 2-3 γκ.)

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Καβακλής, Πατρίκιος Γ., Σουλοβάρι, Μάρκος (32’ Κυριαζής), Παπανδρέου, Πετράκης (84’ Τζελέφας), Ελευθεριάδης (46’ Ηρακλέους), Λιάμπος (58’ Κουμουνδούρος), Σαραντόπουλος (58’ Δελαπόρτας), Πατρίκιος Ε., Καλλιοντζάκης.

ΙΑΣΩΝΑΣ: Βιτζηλαίος, Γλέζος, Σπυρόπουλος (89’ Μπράβος), Λύχνος, Ντόι, Τραγανός, Κεφαλάς, Σιδέρης (65’ Ριζάς), Ηλιακίδης, Μπιλικαΐδης, Καθαρόπουλος (82’ Αποστολόπουλος).

ΠΑΠΑΓΟΣ – ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. 0-1

Το 3 στα 3 πέτυχε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων που πήρε τη νίκη μέσα στον Παπάγου με 1-0. Κλειστό ματς και από τις δύο πλευρές με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 79΄ο Νίκολι με κοντινό πλασέ.
Η Ελπίδα μετά από 3 αγώνες βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς (3-0-0, 3-0 γκ.)

ΠΑΠΑΓΟΣ: Κοραχάης, Κόρδας, Ντουλάκης (62΄Τσιαρτσιώτης), Αλεξιάδης (80΄Μπράτσος), Λιούκας, Γιαννόπουλος (46΄Ταλιούρας Ι.), Γκόλιας (46΄Καραθανάσης), Φατούρος, Κοτσώνης, Γωγιός, Δήμου (67΄Κασβίκης).

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Φανουργιάκης, Δούκας (59΄Παρασκευόπουλος), Λάνη, Δαούτης, Ντέντια, Νίκολι, Αδαμόπουλος (87΄Βαρβαρίγος), Κοτταρίδης (46΄Νταφόπουλος), Ντερτινής, Ρίζος (80΄Φούντας), Γεωργακόπουλος.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1Ος ΟΜΙΛΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ. – ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ 3-1

Πρώτο τρίποντο για τον Ηρακλή Περιστερίου που επικράτησε με 3-1 του Νεοπεντελικού. Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και υποχρέωσαν στην πρώτη του ήττα τον Νεοπεντελικό. Ο Μαγκίτσας στο 15′ έκανε το 1-0. Ο Μήτρος στο 52′ διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Ο Λουκάς στο 86′ μείωσε σε 2-1, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο Γιώτης στο 87′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο Ηρακλής Περιστερίου μετά από 3 αγώνες βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς (1-1-1, 3-3 γκ.)

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Παπαδιώτης, Δρουγουνάκης, Σφίχτης, Πάνος, Χάιδας, Τσετσάι, Μήτρος (55’ Ασφής), Βαρδαμάτος (72’ Πάσχος), Γιώτης, Βασιλείου, Μαγκίτσας (76’ Ελεύθερος).

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Τζαβέλας, Σιαφάκας, Ράπτης (46’ Καλογερόπουλος), Στάππας, Τριανταφύλλου, Μιχαήλ (62’ Κάλεφ), Κοριώζος (56’ Βαφειάδης), Λυμπούσης, Γ. Σαγματόπουλος (62’ Χωριανόπουλος), Σέμπογλου. Σ. Σαγματόπουλος (62’ Λουκάς).

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΓΑΛΑΞΙΑΣ 0-1

Με το διπλό απέδρασε ο Γαλαξίας από τη Γλυφάδα της οποίας και επιβλήθηκε με 1-0 πετυχαίνοντας έτσι την πρώτη του νίκη. Οι φιλοξενούμενοι που ήταν καλύτεροι σε όλο τον αγώνα κατάφεραν να προηγηθούν στο 40’ με το Γιούργα, ενώ έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ.

Ο Γαλαξίας μετά από 3 αγώνες βρίσκεται στην 10η θέση με 3 βαθμούς (1-0-2, 4-5 γκ.)

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Στατεράς, Πετρόπουλος, Σταθούλιας (46′ Παπανικολάου), Μπάλιος, Σουλιμιώτης, Γκλεζάκος, Αβούντου, Σέχου, Αντωνιάδης (80′ Ζαΐμι), Παπαδόπουλος, Πατσιαλής.

ΓΑΛΑΞΙΑΣ: Τσέκας, Λυμπερόπουλος, Μπόντε (61′ Καραμάνης), Μαστρογιάννης, Κατσιμπούλας, Ιακωβάκης, Ρομπάνος, Κουτσογιάννης, Γιούργας, Νεμπούτ, Καρβουνάς.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2Ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡ. – ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 3-1

Το απόλυτο των νικών έχει η Άμιλλα Περιστερίου, που επικράτησε με 3-1 της ΑΕ Περιστερίου. Η Άμιλλα Περιστερίου μπήκε δυνατά στον αγώνα και δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Στο 9′ ο Μπέλης με πέναλτι έκανε το 1-0. Ο Δέγκλερης στο 29′ σημείωσε το 2-0. Ο Χρυσαφίδης στο 31′ μείωσε σε 2-1, αλλά πριν κωπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Κοπανάς στο 34′ έσβησε τις όποιες ελπίδες είχαν οι φιλοξενούμενοι για την ισοφάριση και διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σωτηρίου στο 64′ για την Άμιλλα και ο Μαντζιώρης στο 89 για την Ένωση.

Η Άμιλλα Περιστερίου με 9 βαθμούς σε τρις αγώνες βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (3-0-0, 7-2 γκ.), ενώ η ΑΕ Περιστερίου έμεινε στους 3 βαθμούς και την 8η θέση (1-0-2, 6-9 γκ.)

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Κασάρας, Σωτηρίου, Πουλέρι, Ασημακόπουλος, Μουστής, Ζήκος, Δέγκλερης (84′ Κατσιούλας), Παππάς, Μπέλης (66′ Κατσαμάς), Κοπανάς, Γκορίτσι (88′ Καπίρης)

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καριώτης, Πουρίκι (63′ Γουναρίδης Α.), Καβάγιας, Γουναρίδης Ν., Σοϊλές, Νάστος (85′ Πανταζής), Σκρέμπας, Καναβός, Χρυσαφίδης, Γαζεπίδης, Κολοκότσιος (63′ Μαντζιώρης).

Στον άλλο αγώνα του ομίλου ο Ιπποκράτης υποχρεώθηκε στην πρώτη του ήττα στην έδρα του από τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης με 2-4 και βρίσκεται στην 4η θέση με 6 βαθμούς (2-0-1, 11-6 γκ.)

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3Ος ΟΜΙΛΟΣ

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. – ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. 3-2

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Ορφέας Αιγάλεω που επικράτησε με 3-2 στην έδρα του επί της Λαύρας Αργυρούπολης.

Ο Ορφέας μετά από 3 αγώνες βρίσκεται στην 2η θέση με 6 βαθμούς (2-0-1, 5-4 γκ)

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 4Ος ΟΜΙΛΟΣ

ΥΜΗΤΤΟΣ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ. 0-0

Έσπασαν τα δοκάρια Υμηττός και Φοίνικας Περιστερίου που έμειναν τελικά στο 0-0. Χαμηλή πτήση για τον Φοίνικα στο γήπεδο του Υμηττού, με τον Δημήτρη Χιώτη στον πάγκο της ομάδας με τον Διονάτο στο 35’ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και τον Θεοδώρου στο 53’ με κεφαλιά εξ΄ επαφής να αστοχεί. Οι γηπεδούχοι είχαν κι αυτοί τις ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά τις «χαλάλισαν»  σημαδεύοντας τρεις φορές τα δοκάρια.Και οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες με τον Νικολαΐδη στο 60 να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα για τον Υμηττό και τον Αναγνωστόπουλο στο 80’ να αποχωρεί από το γήπεδο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Φοίνικας Περιστερίου μετά από τρεις αγώνες βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς (1-2-0, 4-2 γκ.)

ΥΜΗΤΤΟΣ: Στέτσικ, Βουτσάς, Νικολαΐδης, Πουρνάρας, Λιακόπουλος, Παπαζαφείρης, Παπάζογλου, Πετρόπουλος Γ. (46΄Καλούμενος)(86΄Παναγιωτούλιας), Πανάκης, Πετρόπουλος Ν., Κολάι.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μώττος, Ρώιμπας (46΄Μαγαλιός), Λάσκαρης, Λιαγκόζης, Αναγνωστόπουλος, Δαρδαμάνης (56΄Γιουλβανίδης), Σοροβίγκας (56΄Ζαρκάδας), Κούτρης, Καραγεώργος, Θεοδώρου, Διονάτος.

  • Στους άλλους αγώνες ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ηττήθηκε στην έδρα του με 2-4 από την Πεύκη και έμεινε στον 1 βαθμό (0-1-2, 4-8 γκ.). Ιεράπολη και Λύκοι έμειναν στο 0-0 με την Ιεράπολη να έχει 5 βαθμούς και να βρίσκεται στην 4η θέση (1-2-0, 3-1 γκ.), ενώ οι Λύκοι με 5 βαθμούς βρίσκονται στην 6η θέση (1-2-0, 4-1 γκ.)

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1Ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦ. – ΑΙΜΟΣ 1-2

Πρώτο τρίποντο πήρε ο Αίμος στην Γλυφάδα που επιβλήθηκε με 2-1 του Αστέρα. Ο Μπενέας σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας στο 36’ και το 79’, ενώ η ομάδα της Γλυφάδας είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 45΄με τον Χρυσικό που είχε μπει στο 37’ αλλαγή. Ο Αίμος μετά από δύο αγώνες έχει 3 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση (1-0-1, 3-4 γκ.)

  • Στους άλλους αγώνες οι Λέοντες κόλλησαν στο 0-0 με τον Θεμιστοκλή και ο Κεραυνός Πετρούπολης ηττήθηκε με 1-2 εκτός έδρας από τον Θρίαμβο Αθηνών. Ο Θεμιστοκλής βρίσκεται στην 6η θέση με 2 βαθμούς (0-2-0, 0-0), ενώ ο Κεραυνός Πετρούπολης είναι 5ος με 3 βαθμούς (1-0-1, 4-3 γκ.)

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2Ος ΟΜΙΛΟΣ

Ισόπαλη με 3-3 ήρθε στην έδρα της η Θύελλα Περιστερίου κόντρα στου Κωφούς. Η Θύελλα Περιστερίου μετά από δύο αγώνες έχει 1 βαθμό (0-1-1, 5-6 γκ.) και βρίσκεται στην 8η θέση.

Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 4Ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. – ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ 0-6

Βαριά ήττα με 0-6 υπέστη στην έδρα της η Αναγέννηση Πετρούπολης από τον Τριφυλλιακό, που προκάλεσε και την αποχώρηση του Βασίλη Σκαλτσά από τον πάγκο της ομάδας. Το σκορ άνοιξε στο 10΄ο Καρυστινός, Στο 19’ και το 58’ ο Κατσαρός ανέβασε τον δείκτη στου σκορ στο 0-3. Το 0-4 πέτυχε στο 61΄ο Παπαδόπουλος, Στο 79’ ο Περουτσέας έκανε το 0-5 και το σκορ έκλεισε στο 87’ ο Δερμιτζάκης (0-6).

Η Αναγέννηση Πετρούπολης μετά από δύο αγώνες βρίσκεται στην 4η θέση με 3 βαθμούς (1-0-1, 2-7 γκ.)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ.: Δανέζης, Γκελμπέσης (66’ Καφούρος), Νικολάου (64’ Ιωάννου), Χριστοδουλάκης, Μαρκοτσάι (46’ Σχιζάς), Μαχαίρας, Λιάπης (46’ Παππάς), Ορφανάκος (66’ Ντίνος), Δαγκλής, Μήτκας, Δήμας.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ: Μοδιάτης, Δερμιτζάκης, Καλεπουδάκης, Παυλόπουλος, Χάβος, Πανταζής, Παπαδόπουλος (66’ Τριπερίνας), Κατσαρός (75’ Φέρλιας), Περουτσέας (80’ Βαλασιάδης), Ζάχαρης, Καρυστινός (80’ Ρέντζελος).

  • Την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Πετρούπολης ανακοίνωσε ο Βασίλης Σκαλτσάς, ο οποίος δήλωσε: «Μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής μου στην ομάδα της Αναγέννησης Πετρούπολης έφτασε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα κρατώντας μόνο τις όμορφες στιγμές. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω σύσσωμη την διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Στην αρχή της συνεργασίας μας θέσαμε ως στόχο την δημιουργία μιας νεανικής ομάδας που θα απαρτίζεται από παιδιά της ακαδημίας μας. Τωρα η ομάδα αριθμεί 20 γηγενείς ποδοσφαιριστές. Εύχομαι από καρδιάς καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι αγωνιστικοί και μη».

ΑΤΤΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔ. 2-1

Δεν τα άντεξε ο Αστέρας Χαϊδαρίου και ηττήθηκε με 1-2 στην έδρα του Αττικού, αν και προηγήθηκε στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 50΄με τον Χαλιλάι, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα, ισοφάρισαν στο 58΄με τον Δουληγέρη σε 1-1 και στο 76΄ο Γεωργαντής διαμόρφωσε το τελικό 2-1. 

Ο Αστέρας Χαϊδ. μετά από δύο αγώνες βρίσκεται στη 6η θέση με 3 βαθμούς (1-0-1, 2-2 γκ.)

ΑΤΤΙΚΟΣ: Λογοθέτης, Ντζέλιας, Καργιώτης, Ορφανού, Γερακάρης, Ντάρβις (55΄Βασιλικός), Χέλμης, Πάσχος (65΄Φίλης), Δουληγέρης, Πλεξίδας (90΄Πελέκης), Γεωργαντής (90΄Μπάρλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σταυρίδης, Κιουρκτσής, Μακρής, Γκίλας (80΄Πετρονικολός), Ζαχαρόπουλος, Πλέσσας (46′ Παπαναστάσης), Χρυσοχόος, Σπυρόπουλος (80΄Χατζηπουλίδης), Χαλιλάι, Καραγιάννης, Θαναηλάκης (46΄Παπαχαρίσης).

  • Στον άλλο αγώνα Δάσος Χαϊδαρίου και Χρυσούπολη έμειναν στο 1-1. Το Δάσος με 1 βαθμό βρίσκεται στην 8η θέση (0-1-1, 2-6 γκ.), ενώ η Χρυσούπολη με 2 βαθμούς βρίσκεται στην 7η θέση (0-2-0, 2-2 γκ.)
  • Στους άλλους αγώνες του ομίλου ο Διαγόρας επικράτησε με 4-0 του Κουκακίου και η Ενωση Ιλίου 2-1 εκτός έδρας του Ζέφυρου. Ο Διαγόρας Αιγάλεω μετά από 2 αγώνες βρίσκεται στην 5η θέση με 3 βαθμούς (1-0-1, 5-2 γκ.) και Ενωση Ιλίου με 6 βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση (2-0-0, 4-1 γκ.). Τέλος ο Ζέφυρος με 0 βαθμούς βρίσκεται στην 9η θέση (0-0-2, 1-3 γκ.)
tags: