Home Σπορ ΧΡΥΣΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΚΑΙ ΙΑΣΟΝΑΣ
ΧΡΥΣΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΚΑΙ ΙΑΣΟΝΑΣ

ΧΡΥΣΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΚΑΙ ΙΑΣΟΝΑΣ

0
0

ΑΔΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΡΗ ΠΕΤΡ. – ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΕΡΙ Ο ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ – ΕΥΚΟΛΑ Ο ΑΟ ΙΛΙΟΥ – ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ Η ΕΛΠΙΔΑ – ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

Τις νίκες της αγωνιστική πέτυχαν Καματερό και Ιάσονας στην Α΄Κατηγορία που έφυγαν με το διπλό από τις έδρες της Ν. Ερυθραίας και το Βύρωνα αντίστοιχα. Στη Β’ κατηγορία ο ΑΟ Ιλίου ξέφυγε επτά βαθμούς από την Ελπίδα που ηττήθηκε από την Κοψαχείλα, ενώ η Αγία Ελεούσα νίκησε την Ανθούπολη και βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τη Δάφνη Π. Φαλ. Τέλος στην Γ΄κατηγορία την πρώτη της ήττα σημείωσε η Άμιλλα, ενώ στο γήπεδο της Πετρούπολη έβρεξε γκολ μετά το 4-5 του Κεραυνού από τον Αίαντα αθ.

 

Α’ ΕΠΣΑ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ, 1-1 ΜΕ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Με το πέναλτι εφεύρημα του διαιτητή Μαχαίρα σημαδεύτηκε το ισόπαλο ντέρμπι μεταξύ Αγίας Παρασκευής και Άρη Πετρ., που άφησε στο τέλος τους φιλοξενούμενους με εννέα παίκτες.

Στο 21′ ο διαιτητής είδε πέναλτι στην καθαρή έξοδο και απόκρουση της μπάλας με τα πόδια από τον Παχατούρα. Ο Τζίτζης το εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ για το συγκρότημα του Σήφη Βενάκη.

Η ισοφάριση ήρθε στο 71′, με πλασέ του Σαγανά, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής απέβαλλε τους Νίκολι (83’)και Χριστούλη (90’) από τον Άρη Πετρούπολης, αμφότερους με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας τον Άρη με εννέα παίκτες.

Ο Άρης Πετρ. μετά την ισοπαλία στην Αγία Παρασκευή, υποχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς (9-4-4, 24-15 γκ.)
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλλιαρίτσης, Τζίτζης, Ζυγοκώστας, Χατζίου, Τριανταφύλλου, Δημογιάννης, Λαζόπουλος (80′ Αθανασίου) Μπουτσικάρης, Μπόλης, Τσοπανάκος (88′ Ψαραδέλης), Κραψίτης

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παχατούρας, Λάπα, Κόμης (46′ Χριστούλης), Τσούκης, Βασιλάκος, Ταχιράι, Κυριαζής (80′ Λερούτσος) Τρακόσης, Καραδήμας (60′ Νίκολι), Θανόπουλος (89′ Νάτσης), Σαγανάς.

 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ, 2-0 ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ

Με τους βαθμούς της νίκης απέδρασε ο ΑΟ Περιστερίου από τα Μελίσσια επικρατώντας με 2-0 της ομώνυμης ομάδας και παραμένοντας για πέμπτο αγώνα μακριά από την ήττα.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πίεζαν στο ξεκίνημα του αγώνα για γκολ, αλλά κόντρα στη ροή οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 27′ με τον Ρίζο.

Στο 70′ ο Κωνσταντάκης αποβλήθηκε για τα Μελίσσια, ενώ στο 80′ εκμεταλλευόμενος την υπεροχή αυτή, ο Λέτσι σημείωσε το 0-2. Στο 82’ τα Μελίσσια έμειναν με εννέα παίκτες καθώς αποβλήθηκα και ο Τούντας.

Ο ΑΟ Περιστερίου έφτασε έτσι τους 24 βαθμούς (6-6-5, 16-18 γκ.) και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Νικολάου, Καραμπίνης, Σεΐμιρ (50′ Παπαχρήστος), Πάσσαρης, Φάκης Δ., Κωνσταντάκης, Πουλάκης (65′ Μακρυπίδης), Αρβανίτης (80′ Μαμφρέδας), Τούντας, Καλημέρης, Φάκης Ι.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα, Σετελάρι, Μπούζας, Βελέντζας, Κλωνάρης, Κουτσούκου (65′ Καραμπάς), Ζιάμπρας (50′ Λέτσι), Θεοδώρου (80′ Καραχάλιος), Ρίζος, Νένδος (88′ Λειβαδάς)

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ.: ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ, 7-1 ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Επίδειξη ισχύος έκανε ο Ήφαιστος Περιστερίου που κέρδισε με 7-1 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, παραμένοντας για 10η αγωνιστική χωρίς ήττα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 14′ με τον Τζωρτζάκη, για να ακολουθήσει το 2-0 (25΄) και το 3-0 (39΄) από τον Νησαριώτη. Στο 48′ ο Φούρλας σημείωσε το 4-0, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 4-1 στο 59′ με τον Τζαβέλλα. Στο 67’ ο Νησαριώτης σημείωσε χατ-τρικ (5-1), ενώ με δύο γκολ ο Χίος (80′, 82′ πεν.) διαμόρφωσε το τελικό 7-1.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Σεράφης, Σφίχτης, Λεβέντης, Ντάτσι, Φειδαίος, Ζαφειράτος, Καλκανάκος (54′ Γονής), Τζωρτζάκης (66′ Γιαννόπουλος), Νησαριώτης (89′ Στοϊνα), Φούρλας (54′ Χίος), Μπράτι

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Γαλάνης (64′ Μακρίδης), Μπόχτης (72′ Κουράτορας), Χατζής, Παπασπυρόπουλος, Καρβούνης (46′ Μπούρλας), Κουτσιμπέλλας, Στρατικόπουλος, Ζαχαριάς (12′ Αγγέλου), Τζαβέλλας, Μπακλαβάς, Καγιανάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ: ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ, 2-1 ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

Με σκορ 2-1 ο Ολυμπιακός Λ. επικράτησε του Χολαργού, επιβεβαιώνοντας για ένα ακόμη παιχνίδι την αγωνιστική του άνοδο. Ο Γκαβζίδης με δύο προσωπικά του γκολ ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Στο 20 άνοιξε το σκορ με πέναλτι, ενώ στο 32′ με απευθείας φάουλ έγραψε το 2-0.

Στο 85′ ο Ζαχαρόπουλος μείωσε για τον Χολαργό με απευθείας φάουλ, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-1. Έτσι, ο Ολυμπιακός Λιοσίων έφτασε τους 23 βαθμούς (7-2-8, 20-15 γκ.) και την 10η θέση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Μυλωνάς, Παναγιωτίδης, Φραγκόπουλος, Γωγιός, Παπαδόπουλος Ν., Τεννές (55′ Πατέλης), Τσάτσα, Παπαδόπουλος Κ., Πουρσανίδης (65′ Κωτούλιας), Γκαβζίδης (80′ Γεωργόπουλος), Γεωργακόπουλος

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Κυπραίος, Δαρδαμάνης (72′ Βασίλας), Αλικάι (65′ Ζυγούρης), Μιχελής, Μηλιώνης, Ζαχαρόπουλος, Μπαλαχτσής (55′ Ζαχαρόπουλος Δ.), Τσίρος, Τριάντης, Κοκκινέλης, Ζώης (80′ Λούμι)

 

 ΙΑΣΟΝΑΣ: ΣΟΥΠΕΡ ΝΙΚΗ, 2-1 ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΪΚΟ

«Χρυσό» διπλό κατάφερε να πάρει ο Ιάσονας, με 2-1 επί του Αθηναϊκού και να ατενίζει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Στο 21′ ο Κολιός έβαλε τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, με τον Σπυρίδη να γράφει το 0-2 στο 60′. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν γρήγορα στο 63’ με τον Τσώνη, χωρίς να μπορέσουν στο υπόλοιπο του παιχνιδιού να καταφέρουν κάτι περισσότερο.

Με τη μεγάλη αυτή νίκη ο Ιάσονας έφτασε τους 15 βαθμούς (3-6-8, 16-32 γκ.) και την 14η θέση, ενώ με τους ίδιους βαθμούς στην 13η θέση βρίσκεται ο Αθηναϊκός.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μανωλικίδης, Τσολάκος, Σαμπάνης (65 Ζάχος), Τσώνης, Τζανετής (68′ Λεπτάκης), Τσονάκης (79′ Φατσέας), Αγγελόπουλος, Θανόπουλος (53′ Ομασέρε), Σκούμας, Λεβέντης, Σακελλαρίου

ΙΑΣΩΝ: Ράπτης, Στρουγγής, Ριζάς, Κουμεντάκος, Μπάκας, Γλέζος (65′ Μήτσος), Κολιός (88′ Μαλλιώρας), Τσαναχτσίδης, Σπυρίδης, Κώστας (73′ Σκέμπι), Σέχου

 

Α’ ΕΠΣΑ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΧΡΥΣΗ ΔΙΠΛΟ, 2-1 ΤΟΝ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟ

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε το Καματερό, που επικράτησε με 2-1 του Πανερυθραϊκού. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Σουμελίδη στο 53′ μετά από χέρι του Τσιργιώτη. Στο 63′ ήρθε η ισοφάριση για το Καματερό με αυτογκολ του Σουμελίδη στην προσπάθεια του να κόψει την μπάλα και ενώ πιεζόταν από τον Διαμαντίδη, ενώ στο 79′ ο Μαζμανίδης ανέτρεψε το σκορ διαμορφώνοντας το τελικό 1-2, ενώ λίγο νωρίτερα ο Αγγελόπουλος είχε αποκρούσει κοντινό σουτ του Διαμαντίδη. Έτσι, το Καματερό βρίσκεται στην 9η θέση με 20 βαθμούς (6-2-9, 17-25 γκ.)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Σουμελίδης, Βαρκαρώτας (90′ Γλυνός), Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Κατσάρας (83′ Αναγνώστης), Σπάρταλης (67′ Καραπαναγιωτίδης), Μπαλής (75′ Αγγουρίδας), Μπαμπαλούκας, Κοτσολάκος, Παπαναστασίου

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Καλαμάρης, Κανακάρης, Πιτέλης, Σέχου, Κατσικανταής (46′ Διαμαντίδης), Παππάς, Πετανάι (88′ Καρκαλέτσης), Τσιργιώτης, Μαζμανίδης, Παναγιωτόπουλος (89′ Λουβερδής), Χαιρετάκης (89′ Τσαγκάρης)

 

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΤΥΧΗ, 0-1 ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Η μπάλα δεν ήθελε την Κηπούπολη, που υποχρεώθηκε σε ήττα με 0-1 στην έδρα της από την Ηλιούπολη.  Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 39΄μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Κορμπάκη. Ο Σαλαπάτας εκτέλεσε φάουλ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι στην επαναφορά ο Ορφανός με ψαλιδάκι προσπάθησε να σκοράρει, αλλά απέκρουσε ο Κορμπάκης και σε Τρίτη προσπάθεια ο Γκούγκας με σουτ άνοιξε το σκορ. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους πίεσαν για την ισοφάριση, χωρίς όμως επιτυχία.

Στη 13η θέση με 14 βαθμούς (3-5-9, 12-29 γκ.) παρέμεινε η Κηπούπολη, μετά την ήττα από την Ηλιούπολη.

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κορμπάκης, Ταμπάκης (84′ Λιαγκόζης), Αγγελόπουλος (70′ Πολυζωγόπουλος), Λάππας Ν., Σταυρόπουλος, Λάππας Κ., Τζαμαλής, Κωνσταντινίδης, Σταματής, Λαγός, Ασκοτίρης (80′ Καραλής)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Τικταπανίδης, Μπούτιβας, Καλαντζής (92′ Φούφας), Αγοραστός, Θυμιανός, Γάγγος, Σαλαπάτας (64′ Κωτσερίδης), Σταύρου, Γκούγκας, Ορφανός (86′ Αγκόλι), Γεωργιάδης (94′ Καραπάτης).

 

ΧΑΪΔΑΡΙ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΑ 11 ΒΗΜΑΤΑ, 3-2 ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΧΑΛ.

Απίστευτη νίκη με 3-2 πέτυχε με ανατροπή το Χαϊδάρι, απέναντι στον Απόλλωνα Χαλ., που όμως διαμαρτύρεται έντονα και για τα δύο πέναλτι που δόθηκαν στους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι κατά με σουτ του Μήτρου στο 32′, και γράφοντας το 0-2 στο 70′ με πλασέ του Οικονομόπουλου. Στο 75’ οι γηπεδούχοι μείωσαν με το δυνατό σουτ του Καμπεράι, ενώ στο 85′ ο Παυλόπουλος σκόραρε από την άσπρη βούλα, μετά από πέναλτι που έκανε ο Καλλιαμπάκος, σε ανατροπή επιθετικού. Στο 92′, ο διαιτητής σφυρίζει νέο πέναλτι σε χέρι του Σταμάτη σε κοντρόλ της μπάλας. Το εκτελεί εύστοχα και πάλι ο Παυλόπουλος γράφοντας το τελικό 3-2 εν μέσω έντονων διαμαρτυριών των φιλοξενούμενων που μιλούσαν για αλλοίωση αποτελέσματος.

Το Χαϊδάρι μετά την επική ανατροπή έφτασε τους 24 βαθμούς (7-3-7, 35-27 γκ.) και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.

 

ΧΑΪΔΑΡΙ: Σαμπατάκος, Πλουμάτος, Καμπεράι, Αδαμίδης, Τσώνης, Βλάχος (58′ Σταμίρης), Κατσούλας (83′ Τζωρτζάτος, Μίχος, Παυλόπουλος, Σεβάι (92′ Ιωακειμίδης) Τσοπανάς (66′ Περλέσι)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Βλογιαννίτης (58′ Κουστουμπάρδης), Ψάλλας, Κούκος, Αγκόλι, Αυγέρης (61′ Σταμάτης), Απειρανθίτης, Στεργιώτης, Μήτρου (66′ Οικονομόπουλος), Παπουτσής (89′ Χαραλάμπους)

Β’ ΕΠΣΑ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ.: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, 1-0 ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΟΛΗ

Τα εύκολα-δύσκολα έκανε ο Φοίνικας Περιστερίου που λύγισε την αντίσταση της Ιεράπολης επικρατώντας τελικά με 1-0. Η ομάδα του Γιώργου Λαζάρου είχε την πρωτοβουλία σε όλο το ματς και είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει. Στο 75′ ο Παπαυγέρης με απευθείας χτύπημα φάουλ έστειλε τη  μπάλα στο δοκάρι, με τον ίδιο παίχτη στο 81′ να λυτρώνει την ομάδα του κάνοντας το τελικό 1-0.
Ο Φοίνικας Περ., μετά τη νίκη του αυτή έφτασε τους 29 βαθμούς (9-2-6, 20-18 γκ.) και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Καραμαλίγκας, Γιώτης (46′ Παπανικολάου), Αχλάδης, Καμαρέτσος, Μακρής, Λάσκαρης, Διονάτος, Μπίτζας (60′ Δαρδαμάνης), Παπαυγέρης, Ζαρκάδας (46′ Κούτρης), Καβαλάρης (83′ Μακρής).

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Σπάρος Ι., Σπάρος Α., Μπογδάνος, Τουλιαγκάνοβ, Δαβιλάς, Μανώλικας, Τσαπουρνής (74′ Σταύρου), Κονσολένας (46′ Πέττας), Μίσκα (62′ Γκίνης), Μούτσα, Αρβανιτάκης (62′ Φερέιρα).

 

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: ΣΦΑΛΙΑΡΑ, 0-2 ΑΠΟ ΑΡΗ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ

Καταστροφική ήττα υπέστη η ΑΕ Περιστερίου που ηττήθηκε με 0-2 στην έδρα της από τον Άρη Καλαμακίου. Στο 54′ ο Βασιλειάδης έκανε το 0-1, με τον Τζαή στο 81′ να διαμορφώνει το τελικό 0-2. Η ΑΕ Περιστερίου έμεινε στους 14 βαθμούς (3-5-9, 16-28 γκ.)

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Διαμαντής, Νάτσιος, Καβάγιας, Καραπαπάς (74′ Σοϊλές), Σμυρνιώτης, Νταλαγεώργος (51′ Γαζεπίδης), Χασιώτης, Ηλιαδάκης (67′ Θώμος), Μούρτζης, Μαντζιώρης, Παπαζωγονόπουλος (57′ Καππάτος).

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Σφυρίδης, Γιουσέφ, Φιλόπουλος, Πετρίδης, Λιάτος, Τσερεμέγκλης, Πελεκάσης (76′ Σπανός), Βασιλειάδης, Χατζηδημητρίου (46′ Τζαής), Βούζας (89′ Γεωργακόπουλος), Κουρής (66′ Κιουρανάκης).

 

ΛΥΚΟΙ ΧΑΙΔ: ΕΥΚΟΛΗ ΗΤΤΑ 0-2 ΑΠΟ ΑΤΤΑΛΟ

Πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα του στο πρώτο ημίχρονο, ο Ατταλος νίκησε τους Λύκους Χαϊδαρίου με 2-0 βάζοντας τους σε περιπέτειες. Στο 15’ ο Πάππος με σουτ έκανε το 1-0, με τον Βάσο στο 30′  να κάνει το 2-0. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ, αλλά στο 55′ ο Στάμος και στο 70′ ο Πάππος με σουτ σημάδεψαν το δοκάρι. Οι Λύκοι Χαϊδ. μετά από 17 αγώνες βρίσκονται στην 11η θέση με 16 βαθμούς (4-4-9, 18-31 γκ.)

 

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Παρασκευόπουλος, Κοντής, Κουλάι, Κορλιές, Κουλόλι, Μποζινάκης (80′ Κέσκος), Μιράκα (65′ Πλεξίδας), Πάππος (75′ Ντούμος), Λύγκος, Βάσος, Στάμος (70′ Κουλούρης).

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Ιορδανίδης, Δήμου Σ., Σπύρου, Σούλας, Πουλής (8′ λ. τρ. Αγγελογιαννάκης), Ταρούσα, Κιρκιλής, Γάτσιος (88′ Παπαδόπουλος), Δήμου Γ., Κονγκίνης (60′ Γκίνης), Λεκάκης (80′ Μουτζούρης).

 

 

Β’ ΕΠΣΑ – Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΟ ΙΛΙΟΥ: ΠΑΤΗΣΕ ΓΚΑΖΙ, 3-1 ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα ο ΑΟ Ιλίου νίκησε τον Πλάτωνα με 3-1 και σε συνδυασμό με την ήττα της Ελπίδας ξέφυγε 7 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 6΄με πέναλτι του Πλακά, ο διαιτητής σφύριξε  χέρι αμυντικού. Στο 19′ ο Αγκαλίου με ωραία μπαλιά βρήκε τον Τζανετόπουλο που με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι στη μοναδική τους αξιόλογη επίθεση μείωσαν σε 2-1 στο 43′ με κεφαλιά του Σωτηριάδη από κόρνερ του Οικονομίδη εκτέλεσε κόρνερ και ο Σωτηριάδης με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟ Ιλίου είχε αρκετές ευκαιρίες να σημειώσει περισσότερα γκολ, αλλά είτε λόγω αστοχίας, είτε οι σωτήριες επεμβάσεις του Πασβάντη δεν του επέτρεψαν ένα πιο ευρύ σκορ. Το τελικό 3-1σημείωσε στο 80′ ο Νάτσης  μετά από  εκπληκτική μπαλιά του Αγκαλίου.

Ο ΑΟ Ιλίου πλέον έχει 45 βαθμούς (14-3-0, 42-12 γκ.) και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Καραγιώργης, Μεχμέτι (46′ Κάσσος), Ευαγγγέλου, Δαούτης, Πλάκας, Γαγάκας, Ράπτης, Τζανετόπουλος (59′ Γκρίφισιας), Παπαδημητρίου (60′ Διπλάρης), Αγκαλίου (86′ Γκουτουλάκης), Νάτσης.

ΠΛΑΤΩΝΑΣ: Πασβάντης, Καλοπέτρης, Ξούρας, Φελεμέγκας, Παπανδρέου (46′ Ψαρουδάκης), Γεωργιάδης, Τσέλεγκερ (46′ Πιέτρι), Οικονομίδης (78′ Συριόπουλος), Χαλιμούρδας (63′ Λαμπρόπουλος), Καπαρδέλης, Σωτηριάδης.

 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ.: ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ, 0-2 ΑΠΟ ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ

Κόκκινο σήκωσε στην Ελπίδα Αγ. Αναργ. η Κοψαχείλα, που την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα με 0-2. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν στο φινάλε του πρώτου μέρους με τον Τσιλίκης (1-0), ενώ στις καθυστερήσεις  ο Τζουμάκας διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η Ελπίδα μετά την ήττα της αυτή έμεινε επτά βαθμούς πίσω τον ΑΟ Ιλίου στους 38 βαθμούς (11-5-1, 21-9 γκ.)

 

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ: Τεκίδης, Κουρουβακάλης, Κριστιάν (46′ Σουλοβάρι), Χιονάς, Τσίκος, Γιουβρής, Αγγελόπουλος (81′ Τζουμάκας), Φόνσος, Μυλωνάς, Οντάτζης (67′ Βε’ι’ζάι), Τσιλίκης (89′ Γκιόλας).

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Κυρίου, Κότσαλος, Πανταζής, Παπαναγιώτου, Βαρβαρίγος (55′ Καλκάνης), Ζαχαρόπουλος (46′ Λάμπος), Παρασκευόπουλος, Αθανασόπουλος, Δούκας, Μαρκουλής (46′ Λίτσης), Καράμπελας (73′ Λώλης).

 

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ.: ΗΤΤΑ, 0-1 ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

Με ήττα 0-1 έφυγε από τη Νέα Ιωνία ο Ορφέας Αιγ., όπου αντιμετώπισε την Ελευθερούπολη.

Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 52′ όταν ο Συγγρός Σ. μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Τελχάι εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 1-0.

Ο Ορφέας Αιγ. βρίσκεται στην 15η θέση με 7 βαθμούς (2-1-14, 8-44 γκ.)

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Καραστέργιος, Κιαπέκος, Καπέλης Ι., Κατσούδας, Καπέλης Μ., Μύττης, Συγγρός Σ.(87′ Τραϊκόπουλος), Χούσος (82′ Ματσούκης), Μαρτέκας (30′ λ. τρ. Δουληγέρης), Συγγρός Ε. (75′ Παππάς), Τελχάι.

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Μανώλικας, Αθανασόπουλος, Φεϊζάι (46′ Οζούνι), Ζιώγας (67′ Αγγελάκης), Κολέζι, Πράστος, Παπακωνσταντίνου, Ορφανός (82′ Γράψας), Πουλόπουλος, Τιτόνης (87′ Κωνσταντακόπουλος), Ανδρονιώτης.

 

 

Β’ ΕΠΣΑ – Γ΄ΟΜΙΛΟΣ
ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ: ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, 2-0 ΤΗΝ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ

Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή βρίσκεται πλέον η Αγία Ελεούσα που επικράτησε με 2-0 της Ανθούπολης. Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση της στο 2ο ημίχρονο κατάφερε στο 59’ με τον Σιδέρη να ανοίξει το σκορ, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μενάι στο 87’. Η Αγία Ελεούσα έφτασε έτσι τους 42 βαθμούς (14-0-3, 39-10 γκ.) και είναι στη 2η θέση μόλις ένα βαθμό πίσω από την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, ενώ η Ανθούπολη με 30 βαθμούς (8-6-3, 28-19 γκ.) είναι στην 5η θέση.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ρούμπας, Βλαχόπουλος, Μακρής (46′ Ξενάκης), Μενάι, Χατζημιχάλης (89′ Βασιλάκος), Βασιλάρης, Κακαβάς, Παούρης, Σιδέρης (85′ Μαντατζής), Γιανν’οπουλος, Ρούσσος.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Δρίβας, Τομπουλίδης, Καλέμης (46′ Καρατσίκος), Φανός, μπίμπιζας, Λέκκας, Ρεζτσόβ, Ηλιόπουλος, Καλογέρης, Αντωνόπουλος (69′ Μελέτης), Στρείδης.

 

Γ΄ ΕΠΣΑ – Α’ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΜΙΛΛΑ: ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ, 1-2 ΑΠΟ ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ

Την πρώτη ήττα σημείωσε η Άμιλλα και μάλιστα εντός έδρας από την Δάφνη Αθηνών με 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 23′ με τον Σέχου, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 34′ με κεφαλιά του Πούλιου. Στο 53′ η Δάφνη κέρδισε πέναλτι, με τον Ανταλή να εκτελεί εύστοχα κάνοντας το 1-2. Η Άμιλλα άγγιξε την ισοφάριση στο 85′ αλλά ο Μπότης σημάδεψε στο δοκάρι. Η Δάφνη τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μάγγα στο 90′.

Η Άμιλλα παρά την ήττα παραμένει στην κορυφή με 42 βαθμούς (13-3-1, 55-17 γκ.)

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Κωτσαδάμ, Σωτηρίου (69′ Γιαννίτσας), Χάλαρης, Ασημακόπουλος (76′ Προβής), Κλαυδιανός Σ, (46′ Βλάχος), Κασιμάτης, Μπότης, Τζαβάρας, Πούλιος, Κλαυδιανός Ι. (46′ Μπερνικόλας), Δέγκλερης.

ΔΑΦΝΗ ΑΘΗΝΩΝ: Βάγγερ, Σπυροπάλη, Καμάρας, Σουλοβάρι (46′ Μαυρούτσικος)(50′ λ.τ. Μπουρλίνος), Ανταλής, Μάγγας, Αποστόλου (77′ Δεσποτόπουλος), Μπρής, Μέρα (63′ Οσμάν), Σέχου, Πιτσιλίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ: ΑΝΕΤΑ 3-0 ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ

Χωρίς να χρειαστεί να φτάσει σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα απόδοσης, η Αναγέννηση Πετρούπολης επικράτησε άνετα με 3-0 επί των Πράσινων Πουλιών.

Ο Γογώνας στο 21′ έκανε το 1-0 και στο 41′ ο ίδιος πέτυχε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ασημακόπουλος στο 76′, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στο 81′ με τον Οικονόμου.

Η Αναγέννηση Πετρ. βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς (9-2-6, 30-22 γκ.)

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ματούδης, Σχίζας (62′ Ασημακόπουλος), Νικολάου (71′ Μαρκοτσάι), Χριστοδουλάκης, Κόστα, Μαχαίρας, Δήμας, Βαφειάδης, Γογώνας, Ιωάννου (71′ Κατσιμπούλας), Τσέλιος (55′ Ντίνος).

ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ: Ταραντίλης, Μουράτης, Οικονόμου, Γιαννάκης (84′ Ζαμάν), Μελισσουργός, Τσουτσουκλάρης, Δήμου, Ζώτος (20′ λ.τ. Κακλαμάνης), Αρσενίδης, Αμαρίλντο, Κατσαμάκης.

 

ΓΑΛΑΞΙΑΣ: ΣΚΟΝΤΑΨΕ, 2-2 ΕΝΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΓΟΡΑ ΔΡ.

Έχασε την ευκαιρία να ανέβει στη 2η θέση της βαθμολογίας ο Γαλαξίας, που υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τον Διαγόρα Αιγάλεω. Οι γηπεδούχοι γλύτωσαν τα χειρότερα αφού ισοφάρισαν στο τέλος. Στο 37′ ο Χαλκιόπουλος έκανε το 1-0 για τον Γαλαξία, με τον Διαγόρα να ισοφαρίζει στο 47′ σε 1-1 με τον Χατζηλιά. Στο 69′ ο Μαργαριτόπουλος έκανε το 1-2, ενώ το τελικό 2-2 έκανε στο 90′ ο Βλάχος.

Ο Γαλαξίας βρίσκεται στην 3η θέση με 39 βαθμούς (12-3-2, 44-16 γκ.), ενώ ο Διαγόρας βρίσκεται στην 10η θέση με 23 βαθμούς (6-5-6, 35 -30 γκ.)

ΓΑΛΑΞΙΑΣ: Παπαδιώτης, Κουτσονικολής, Κανδυλιώτης, Μαστρογιάννης, Βλάχος, Φιλιππάκης, Χαλκιόπουλος (65′ Ρομπάνος), Κατσουγιάννης, Θεοδώρου, Κάσο (85′ Νικολάου), Γιούργας (61′ Χαντζάκος).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Στρουμπούλης, Γονιδάκης, Παλιούρας, Βαλοδήμος, Μαρτίνος, Γεωργούλης, Βαβύλης (46′ Ντερβίσι), Μπάλλι, Χατζηλιάς, Μαργαριτόπουλος, Παπαγεωργίου (46′ Χουλιάρας).

 

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡ.: ΗΤΤΑ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ, 1-2 ΑΠΟ ΕΡΜΗ ΗΡ.

Η Θύελλα Περ. κατάφερε από νωρίς να προηγηθεί με τον Νταγιάντα στο 3’, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει για πολύ το προβάδισμα καθώς ο Ερμής αντέδρασε και με τον Κουνέλη στο 12’ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 25’ ο ίδιος με πέναλτι έκανε το 2-1 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.  Η Θύελλα έμεινε στους 7 βαθμούς (2-1-14, 21 -43 γκ.)

 

ΕΡΜΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Φούσκας, Μπάκας (84′ Στάικος), Βιδάκης, Κοσμίδης, Αθανασίου, Μίγγος (56′ Αλετράς), Μπεγκάι, Δημόπουλος, Πασιώτης (65′ Κεφαλάς), Κουνέλης, Μουσουράκης (89′ Κασάπογλου).

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Γκιόκα, Αντωνόπουλος, Κατσαβέλλης, Πρεβαζιανός, Δεληγιάννης, Δάουλας (90+1′ Αγάθος), Μαρκόνης (86′ Πισιμίσης), Ταμβάκης (78′ Καραμανίδης), Νταγιάντας, Ορούτσι, Δρούλιας.

 

ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔ.: ΗΤΤΑ, 0-3 ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟ

Χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία και πετυχαίνοντας όλα τα γκολ του στο πρώτο μέρος, ο Τριφυλλιακός επικράτησε εύκολα επί του Δάσους Χαϊδαρίου με 3-0. Το σκορ άνοιξε στο 15′ ο Καλαντζής, με τον Χάβο στο 23′ να κάνει το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 33′ ο Γεωργίου.

Το Δάσος με 4 βαθμούς(1-1-15, 9-54 γκ.) βρίσκεται στην 15η θέση.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Καλαντζής, Δαρδαμάνης (75′ Νταλές), Καραγιάννης, Χάβος (80′ Γούμενος), Δεληγιάννης (61′ Περουτσέας), Παπαδόπουλος (61′ Ρέντζελος), Παυλόπουλος, Γεωργίου, Θεοδώρου, Πανταζής.

ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σταυρακάκης, Δακλάδας, Μωραΐτης (46′ Χασάπογλου), Μούγιος, Μαζωνάκης, Παπαχαρίσης, Παχατούρας, Σιχλιμίρης, Αποστολίδης (87′ Μακρής), Τσίγαλος (61′ Πρασίνης Γ.), Πρασίνης Κ. (85′ Λίνας).

 

Γ’ ΕΠΣΑ-Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: ΠΗΡΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, 0-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΧΑΛ.

Ισόπαλοι με 0-0 αναδείχθηκαν Ατρόμητος Χαλανδρίου και Ιπποκράτης για την 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

Μετά από ένα ανιαρό πρώτο ημίχρονο με λιγοστές φάσεις και αυτές από πλευράς γηπεδούχων, επακολούθησε ένα γεμάτο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ιπποκράτης ήταν αυτός που με πρέσινγκ δυσκόλεψε την κυκλοφορία στον Ατρόμητο και δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ με τον Μεσούλι δύο φορές να μπλοκάρει την μπάλα σε σουτ του Θώδα και του Τσαγρή.

Ο Ατρόμητος όμως ήταν αυτός που έχασε τις πιο σημαντικές φάσεις. Στο 72’ με τον Κατσιούλα δύο φορές μέσα στην περιοχή από ευνοϊκή θέση να «σπαταλά» την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, την πρώτη στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια και τη δεύτερη να σουτάρει χαλαρά πάνω στον Τεννέ. Και στο 83’ ο τερματοφύλακας του Ιπποκράτη με φοβερή εκτίναξη απέκρουσε σουτ μέσα από την περιοχή του Παπαθανάση.

Στο 82’ ο Γκέκας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα σε αντίπαλο, αλλά οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Ο Ιπποκράτης με την ισοπαλία αυτή βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 42 βαθμούς (13-3-1, 45-16 γκ.)

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Μεσούλι, Λαμπαδιάρης, Γκότσης, Παπαθανάσης, Γεωγόπουλος, Μαντάκας, Βέρδης 90’ Μπαλόκας), Καραγεώργος, Νούλης, Κατσιούλας, Σύρης (46’ Σακελλίων/85’ λ.τρ. Αναγνώστου)

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Τεννές, Γενηδούνιας, Σεργάκης, Μίχος, Γκέκας, Δημητρακόπουλος, Ζήκος (53’ Σακελλίων) , Λουκάκης, Δρόσος (75’ Τζαβάρας) , Τσαγρής (83’ Παπανικολάου), Θώδας (67’Παπαχρήστος)

 

 

Γ΄ ΕΠΣΑ – Γ’ ΟΜΙΛΟΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ.: ΕΜΦΡΑΓΜΑ 4-5 ΑΠΟ ΑΙΑΝΤΑ.

Γκολ και θέαμα προσέφεραν Κεραυνός Πετρ. και Αίαντας Αθ., με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν νικητές με σκορ 5-4.

Πραγματικό ροντέο θύμιζε το γήπεδο της Αλκυών, με τον Αίαντα να ξεκινάει εντυπωσιακά και να προηγείται με 4-0, με τους Στότσενι (7΄, 44΄), Λυμπερόπουλο (24’), Χαντζιάρα (33’)

Η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους που ισοφάρισαν σε 4-4 με τους Κυριάκο (πεν. 70’), Ντέντε (74′, 81′) και Μυρτσιώτη (89’) Την τελευταία λέξη όμως είπε ο Μεχμέτι όπου με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-5 για τον Αίαντα.

Ο Κεραυνός Πετρ. μετά από 17 αγώνες βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Φραντζέσκος, Δασκαλάκης (32′ Κοτσίκος), Φανός, Κυριάκος, Ζησόπουλος, Μπαρμπούδης, Πόθας (54′ Χριστόπουλος), Γκανέτσος, Καστελλιώτης (46′ Μυρτσιώτης), Μπάσο (65′ Ντέντε), Παλάι

ΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ: Ασημάι, Θάνος, Σταματάκης, Λυμπερόπουλος Χατζηδρόσος, Βητάς, Στότσενι, Μεχμέτι, Χαντζιάρας (86′ Κούσιαρης), Ντίμο, Χριστοδούλου

 

ΑΕ ΙΛΙΟΥ: ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ, 5-0 ΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ

Χωρίς να συναντήσει καμία απολύτως δυσκολία η ΑΕ Ιλίου νίκησε εύκολα τον Αττικό με 5-0 με χατ τρικ του Λιλάι. Το σκορ άνοιξε στο 35′ ο Καραχάλιος με ψηλοκρεμαστό σουτ, ενώ στο 38′ ο Μαυροειδής με καταπληκτική ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 2-0. Στο 44′ ο Λιλάι με μακρινό σουτ έκανε το 3-0. Στο 2ο ημίχρονο, ο ΛΙλάι με δύο ακόμη προσωπικά γκολ στο 58′ και στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό 5-0. Εφτασε έτσι τους 29 βαθμούς (9-2-6, 44-23 γκ.) και είναι στην 6η θέση.

ΑΕ ΙΛΙΟΥ: Τζέκος (46′ Μπέλλας), Βούκα, Μάλλης, Κορωνιός Ι., Φύκηρης (60′ Κουμπούρας), Μαυροειδής, Κορωνιός Η., Καραντώνης (60′ Γιαννόπουλος), Δημοθεόδωρος, Καραχάλιος (74′ Δημητρακόπουλος), Λιλάι.

ΑΤΤΙΚΟΣ: Τσάνι, Δημητρόπουλος (68′ Μαυρής), Φίλης, Βόγκας, Ζίκα (64′ Χασιώτης), Γιαννής, Λύσσαρης (46′ Καρα’ι’λάνης Κ.), Γεράρδης, Καρα’ι’λάνης Α., Κοντόπουλος (46′ Χαλκιάς), Λακιώτης.