Home Δυτική αθήνα ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ
ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

0
0

ΚΟΙΝΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ COVID-19 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ, ΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

 

Σε συστράτευση δυνάμεων προχώρησαν οι  Δήμαρχοι Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Ιλίου και Πετρούπολης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Οι Στ. Τσίρμπας, Ν. Ζενέτος και Στ. Βλάχος με στόχο την αναχαίτιση της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού κατέθεσαν γραπτό αίτημα προς τον Υφυπουργό Υγείας, με το οποίο ζητούν την ένταξη της Μονάδας Υγείας Αγίων Αναργύρων στο σχεδιασμό για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και τη μετατροπή της σε Κέντρο Αναφοράς του CΟVID-19.

Το εγχείρημα θα ωφελήσει σε αποσυμφόρηση των νοσοκομείων αναφοράς της ευρύτερης περιοχής, σε ενίσχυση του Συστήματος Υγείας, σε άμεση και ταχεία πρόσβαση και εξυπηρέτηση πολύ μεγάλου αριθμού πολιτών των τριών δήμων σε παροχές υγείας που αφορούν τον COVID-19.

Οι τρεις Δήμαρχοι, κάνοντας έκκληση στον Υφυπουργό Υγείας να ανταποκριθεί θετικά στην πρότασή τους, επισήμαναν ότι η δημιουργία του Κέντρου Υγείας αποτελεί «πράξη υψίστης σπουδαιότητας» στις ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές που διανύει η χώρα και σε κάθε περίπτωση, είναι διατεθειμένοι να συνδράμουν με όλες τους τις δυνάμεις για να στηρίξουν τους πολίτες και για να ανασχεθεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα ο κίνδυνος από τον νέο κορονοϊό.