Home Δυτική αθήνα ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: «Ο ΜΙΧΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΑΛΛΩΝ», ΛΕΕΙ Η ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ
ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: «Ο ΜΙΧΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΑΛΛΩΝ», ΛΕΕΙ Η ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ: «Ο ΜΙΧΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΗ ΔΟΞΑ ΑΛΛΩΝ», ΛΕΕΙ Η ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ

0
0

Αντικείμενο κριτικής και σχολιασμού από τη “Δυνατή Πόλη” έγινε η συνέντευξη του δημάρχου Αγίας Βαρβάρας Λάμπρου Μίχου στην ΕΡΤ1 για την «Πράσινη Πιλοτική Γειτονιά».

Η δημοτική παράταξη «Αγία Βαρβάρα, Δυνατή Πόλη» με δελτίο Τύπου αναφέρει ότι ο νυν δήμαρχος καμαρώνει για την υλοποίηση της “Πράσινης Πιλοτικής Γειτονιάς” που απαξίωνε προεκλογικά, και κατηγορούσε τον τέως δήμαρχο για κατασπατάληση χρημάτων.

«Αφού δεν μπορεί να υλοποιήσει κανένα έργο από όσα υποσχέθηκε προεκλογικά, «χρειάστηκε να ‘’κλέψει’’ τη δουλειά άλλων για να δοξαστεί», αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ “ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ”

«Αφού δεν μπορεί να υλοποιήσει κανένα έργο από όσα υποσχέθηκε προεκλογικά, «χρειάστηκε να ‘’κλέψει’’ τη δουλειά άλλων για να δοξαστεί». Ο δήμαρχος κος Λ. Μίχος, προεκλογικά, το 2019, δήλωνε: «Οι πολυκατοικίες είναι έργο με υπέρογκο κόστος για μηδαμινή ωφέλεια»,  «Με τόσα χρήματα θα μπορούσαν να αγοραστούν οι πολυκατοικίες και να κατεδαφιστούν, ώστε στην θέση τους να φτιαχτεί ένα Γυμνάσιο».

ΣΗΜΕΡΑ, καμαρώνει γιατί υλοποιείται ακριβώς το ίδιο έργο που απαξίωνε προεκλογικά, και κατακεραύνωνε, κατηγορώντας τον τότε Δήμαρχο κ. Γ. Καπλάνη για «πάρτι κατασπατάλησης χρημάτων ».

ΣΗΜΕΡΑ,  Φωτογραφίζεται μπροστά από τις «παμπάλαιες» πολυκατοικίες που ήθελε να γκρεμίσει, αντί να ανακαινιστούν. Δίνει συνεντεύξεις στην ΕΡΤ1 για «Το πρωτοποριακό έργο της Πράσινης Πιλοτικής Γειτονιάς», «όπου ζουν οικογένειες χαμηλής εισοδηματικής στάθμης, δέσμιες της ενεργειακής φτώχειας»,  τονίζει τα ευεργετήματα και προβάλλει  βίντεο του έργου που κατηγορούσε.

Αυτή είναι η συνέπεια των λόγων και πράξεων του κου Μίχου.

Από τις ψεύτικες υποσχέσεις, τις υπερβολές και τον λαϊκισμό, προσγείωση στην πραγματικότητα».

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ1

Ο κ. Μίχος προ ημερών είχε εμφανιστεί στην ΕΡΤ1 και μίλησε για το πρωτοποριακό, όπως το χαρακτήρισε, έργο της Πράσινης Πιλοτικής Γειτονιάς. Σε ανάρτηση στο Facebook ανέφερε: «δείξαμε τις 40 γεωτρήσεις σε βάθος 100 μέτρων για την γεωθερμία, την δεξαμενή συγκέντρωσης βρόχινου νερού για το πότισμα, τους ηλιακούς συλλέκτες, τα φωτοβολταϊκά κ.α. καινοτομικά στοιχεία, στο μοναδικό αυτό έργο σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης, που αφορά 72 διαμερίσματα, τεσσάρων προσφυγικών πολυκατοικιών, όπου ζουν οικογένειες χαμηλής εισοδηματικής στάθμης, δέσμιες της ενεργειακής φτώχειας».