Home Δυτική αθήνα ΚΑΥΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΑΥΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΚΑΥΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

0
0

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες της Δυτικής Αθήνας σε όλα τα μέτωπα. Ειδικότερα στην Α’ ΕΠΣΑ ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ στην Β’ ΕΠΣΑ γίνεται η προτελευταία αγωνιστική. Δεν θα έχουμε δράση το Σαββατοκύριακο σε Super League και Γ’ ΕΠΣΑ.

 

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε…

 

SUPER LEAGUE 2 (16η αγωνιστική)

Στην Κρήτη θα ταξιδέψει το Αιγάλεω, όπου θα αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό ΟΦ Ιεράπετρας. Ομως οι Αιγαλεώτες θα αγωνιστούν χωρίς ιδιαίτερο άγχος, αφού η πολύ μεγάλη νίκη επί της Προοδευτικής τους απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή στις 14:45 στο Βουζουνεράκειο Στάδιο της Ιεράπετρας.

 

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (21η αγωνιστική)

 

Δύσκολο αλλά και καθοριστικό αγώνα δίνει ο Αρης Πετρούπολης, που θα υποδεχτεί στην έδρα του τον Εθνικό. Η ομάδα του Λουκά Καραδήμου θέλει τη νίκη γιατί σε άλλη περίπτωση θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες…Παράλληλα, θα έχει και το νου της στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΑ την Τετάρτη με αντίπαλο τον Μικρασιατικό.

Ο Αγιος Ιερόθεος, που έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, θα υποδεχτεί τον εκ των διεκδικητών του τίτλου Φωστληρα, και λογικά δεν μπορεί να περιμένει και πολλά…

Και τα δύο ματς θα γίνουν την Κυριακή στις 16:00.

Α’ ΕΠΣΑ (22η αγωνιστική)

1ος όμιλος

Με απικλειστικό στόχο τη νίκη που θα το φέρει στην πρώτη θέση το Χαϊδάρι θα υποδεχτεί τον ΓΣ Καισαριανής. Ταυτόχρονα θα έχει το μυαλό του στο ματς του Μικρασιατικού με τον Πανερυθραϊκό, για να δεί αν θα κατακτήσει τον τίτλο, ή θα πάει σε αγώνα κατάταξης με τον Μικρασιατικό.

Σε αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια ο Ολυμπιακός Λιοσίων θα παίξει με τον Χαραυγιακό εκτός και ο Ηφιαστος θα υποδεχτεί τη Διάνα Ηλιούπολης.

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:30

ΗΦΑΙΣΤΟΥ: Ηφαιστος Περιστερίου- Διάνα Ηλιούπολης

ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Χαϊδάρι- ΓΣ Καισαριανής

ΚΥΡΙΑΚΗ 16:00

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β’: Χαραυγιακός- Ολυμπιακός Λιοσίων

 

2ος όμιλος

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ματς Ανθούπολη- Αγία Ελεούσα. Οι γηπεδούχοι θέλουν ένα βαθμό για να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό και να πάνε στα μπαράζ παραμονής, ενώ η Αγία Ελεούσα θεωρητικά ελπίζει για τον τίτλο, αν νικήσει και παράλληλα το Χαλάνδρι ηττηθεί στην έδρα του από τα Σούρμενα.

Στα άλλα (αδιάφορα βαθμολογικά) παιχνιδια, οι Αγιοι Ανάργυροι θα υποδεχτούν τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου και η υποβιβασμένη Αμιλλα θα παίξει εκτός με τον Αγιο Θωμά.

Το πρόγραμμα…

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:30

ΧΩΡΑΦΑΣ: Ανθούπολη- Αγία Ελεούσα

16:00

ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Αγιοι Ανάργυροι- Θύελλα Αγίου Δημητρίου

ΓΟΥΔΗ: Αγιος Θωμάς- Αμιλλα Περιστερίου

 

3ος όμιλος

Αδιάφορες βαθμολογικά είναι και οι δύο ομάδες της Δυτικής Αθήνας.

Το πρόγραμμα…

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:30

ΤΡΑΧΩΝΩΝ: Τράχωνες- Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

16:00

ΕΡΓΑΝΗΣ: Βύρωνας- ΑΟ Περιστερίου

 

Β’ ΕΠΣΑ (21η αγωνιστική)

1ος όμιλος

Μόνο μαθηματικές ελπίδες για την άνοδο έχει πλέον ο ΑΟ Ιλίου, που θα παίξει εκτός έδρας με τον Ορφέα Αιγάλεω.Για να καταφέρει να πάει στα μπαράζ ανόδου θα πρέπει να κάνει δύο νίκες και παράλληλα να κάνει δύο ήττες η Δόξα Βύρωνος. Ομως ο Ορφέας μόνο αδιάφορος δεν είναι αφού βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ξεκούραστο τρίποντο θα πάρει ο Ηρακλής Περιστερίου, ενώ αδιάφορο είναι το ματς του Ιπποκράτη με τον Αττικό.

Αντίθετα, η Ιεράπολη καίγεται κυριολεκτικά για βαθμούς, απέναντι στην ΑΕ Μεταμόρφωσης που παίζει το τελευταίο της χαρτί.

Το πρόγραμμα…

Θύελλα Περιστερίου- Ηρακλής Περιστερίου 0-3 (α.α.)

ΚΥΡΙΑΚΗ 16:00

ΜΕΤ/ΣΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ: ΑΕ Μεταμόρφωσης- Ιεράπολη

ΟΡΙΖΟΜΥΛΩΝ: Ορφέας Αιγάλεω- ΑΟ Ιλίου

ΗΦΑΙΣΤΟΥ: Ιπποκράτης- Αττικός

 

3ος όμιλος

Αδιάφορες βαθμολογικά είναι και οι τρεις ομάδες της Δυτικής Αθήνας σε αυτό τον όμιλο, με τον Φοίνικα Περιστερίου να ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου.

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:30

ΧΩΡΑΦΑΣ: Φοίνικας Περιστερίου- Πετράλωνα

ΚΥΡΙΑΚΗ 11:30

ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: Αλσούπολη- Κηπούπολη

ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Λύκοι Χαϊδαρίου- Πανιώνιος Καισαριανής

 

4ος όμιλος

Ενα βαθμό στα δύο παιχνίδια χρειάζεται τυπικά ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του, και αυτή την αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γαλάτσι.

Αδιάφορο βαθμολογικά είναι το Καματερό που παίζει εκτός έδρας με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου, ενώ αντίθετα καίγεται ο Ιάσωνας που υποδέχεται τον Ατλαντα Κυψέλης και μόνο με νίκη θα διατηρήσει τις ελπίδες του για παραμονή. Αν χάει αυτόματα υποβιβάζεται, ενώ σε ισοπαλία ουσιαστικά θα έχει υποβιβαστεί αφού την τελευταία αγωνιστική θα παίξει εκτός με την Πεύκη.

Το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:30

ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: ΠΑΣ Γαλάτσι- Θριαμβος Χαϊδαρίου

ΙΛΙΟΥ: Ιάσωνας- Ατλας Κυψέλης

ΚΥΡΙΑΚΗ 16:30

ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Ατρόμητος Χαλανδρίου- Καματερό