Home Δυτική αθήνα ΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕΛΕΚΟΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ
ΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕΛΕΚΟΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

ΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕΛΕΚΟΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

0
0

Οι πρώην δήμαρχοι Πετρούπολης και Χαϊδαρίου Βαγγέλης Σίμος και Μιχάλης Σελέκος συμπεριλαμβάνονται στα 15 ονόματα υποψηφίων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Δυτική Αθήνα.

 

 

 

Από δεκαπέντε υποψηφίους βουλευτές απαρτίζεται το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Δυτική Αθήνα και μεταξύ αυτών βρίσκονται οι δύο πρώην δήμαρχοι Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος και Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος.

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην ΠΕ Δυτικού Τομέα Αθήνας παρουσιάστηκε στο θέατρο του δημαρχείου Περιστερίου από τις Τομεακές Οργανώσεις Νοτιοδυτικών και Δυτικών Συνοικιών Αττικής, παρουσία των μελών του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Θέμη Γκιώνη και Γιάννη Πρωτούλη και των μέλων της ΚΕ Στέφανου Λουκά και Γιώργου Παναγή.

 

 

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Δυτικό Τομέα Αθηνών

ΠΕΡΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Ιδ. Υπάλληλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

ΔΑΓΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, Κοινωνική Λειτουργός, Mέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του τμήματος για τη γυναικεία ισοτιμία και χειραφέτηση. Δημοτική Σύμβουλος Αιγάλεω, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΓΕ.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ, Λογιστής, Δημοτικός Σύμβουλος Χαϊδαρίου. Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων στο 7ου δημοτικού σχολείου Αιγάλεω, μέλος ΔΣ του αθλητικού σωματείου «Φιλαθλητικός» ΑΣ.

ΚΑΡΑΝΤΟΥΣΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, Ιδ. Υπάλληλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γάλακτος – Τροφίμων-Ποτών.

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ, Eργαζόμενη στις ΚΤΥΠ ΑΕ, Δημοτική Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας.

ΜΙΧΑΗΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, Νηπιαγωγός, πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης «Δημ. Γληνός», μέλος του ΔΣ της Ενωσης Γονέων Αγίων Αναργύρων -Καματερού.

ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΕΙΡΗΝΗ, Ιδ. Υπάλληλος, Γραμματέας του σωματείου Χρηματοπιστωτικού, πρόεδρος Συλλόγου Γονέων 22ου Νηπιαγωγείου Περιστερίου.

ΜΠΟΜΠΟΛΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, Δασκάλα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΕΤΡΟΣ, Αυτοαπασχολούμενος γιατρός ορθοπεδικός, πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω.

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Εργαζόμενος ΟΤΑ, μέλος ΕΕ ΠΟΕ – ΟΤΑ, μέλος Εκτελεστικής Γραμματείας ΠΑΜΕ.

ΣΕΛΕΚΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, Συνταξιούχος, πρ. Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Δημοτικός Σύμβουλος Χαϊδαρίου, πρ. πρόεδρος σωματείου εργαζομένων νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» (πρ. Λοιμωδών), μέλος της γραμματείας ΕΕΔΥΕ.

ΣΕΡΙΦΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Μουσικός παραγωγός και εκπαιδευτικός, μέλος του σωματείου εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση «Ο Βύρων».

ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Γιατρός ΩΡΛ-Χειρουργός Κεφαλής τραχήλου στο Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ», μέλος ΚΕ του ΚΚΕ, επικεφαλής Τμήματος Υγείας και Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ, διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομείων Γιατρών Ελλάδας, γραμματέας σωματείου εργαζομένων στο «ΑΤΤΙΚΟΝ».

ΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Εργαζόμενος στον επισιτισμό, Ιδ. Υπάλληλος, πρ. Δήμαρχος Πετρούπολης, Δημοτικός Σύμβουλος Πετρούπολης.

ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, Ιατρός βιοπαθολόγος, διδάκτορας Ιατρικής Σχολής Αθηνών (ΕΚΠΑ). Δ/ντρια Επιστημονικά και Διοικητικά υπεύθυνη στο τμήμα Ανοσολογίας και Ιστοσυμβατότητας του ΓΝΑ «Ευαγγελισμός», πρ. πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ανοσολογίας, μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής Βιοπαθολογίας, μέλος ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Ιατρικής Βιοπαθολογίας, μέλος ΔΣ Ενωσης Επιστημονικού Προσωπικού Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», μέλος Πειθαρχικού συμβουλίου Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ανοσογενετικής, μέλος της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Αυτοανοσίας.

 

 

Την παρουσίαση των υποψηφίων έκανε Σπυρέτα Παναγή, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ, Γραμματέας της ΤΟ Δυτικών Συνοικιών η οποία μεταξύ άλλων  τόνισε:

«Σας παρουσιάζουμε σήμερα το σύνολο του ψηφοδελτίου του Κομμουνιστικού Κόμματος στο Δυτικό Τομέα της Αθήνας. Ενα ψηφοδέλτιο που αποτελείται από αγωνιστές, συντρόφους που όλ’ αυτά τα χρόνια δίνουν καθημερινές μάχες κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζεται διαχρονικά απ’ όλες τις κυβερνήσεις, που μπαίνουν μπροστά για τη διεκδίκηση βασικών εργατικών-λαϊκών δικαιωμάτων.

Ολοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη ώστε από τη Δυτική Αθήνα να σταλεί μήνυμα ενίσχυσης του Κόμματος, να συμβάλλουμε στην άνοδο του ποσοστού του Κόμματος συνολικά και στην Αττική. Να εκφραστεί και στην κάλπη η μεγάλη απήχηση των θέσεων και της δράσης του Κόμματος όλ’ αυτά τα χρόνια, αυτό που συναντάμε στην καθημερινή μας επαφή με το λαό.

Ο λαός της Δυτικής Αθήνας έχει κάθε λόγο και συμφέρον να εμπιστευτεί και να στηρίξει το ΚΚΕ, αφού με τους κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές όλα τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκε στο δρόμο του αγώνα για να μην πληρώσει ο λαός για πολλοστή φορά την κρίση του συστήματος, για να διεκδικήσει μέτρα προστασίας της ζωής του στην περίοδο της πανδημίας, για να εξασφαλίσει σύγχρονο και ασφαλές σχολείο για τα παιδιά του, για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες από την εκτίναξη των τιμών στην ενέργεια και σε βασικά είδη για τη ζωή μας.

Τώρα είναι η ώρα και στην κάλπη να εκφραστεί η δυσαρέσκεια, το “δεν πάει άλλο”, το “κάτι πρέπει να γίνει”. Και αυτό που κρίνεται από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων είναι το πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ την επόμενη μέρα των εκλογών, για να είναι δυνατός και ο λαός να αντιπαλέψει την αντιλαϊκή πολιτική όποιας κυβέρνησης και αν προκύψει».