Home Σπορ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ, 2-0 ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ, 2-0 ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ, 2-0 ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ

0
0

Σε ένα πολύ καλό ματς με πολύ δύναμη και πάθος, οι Αγιοι Ανάργυροι νίκησαν τα Σούρμενα με 2-0 και επέστρεψαν στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ήττες.

 

 

Σπουδαία νίκη με 2-0 κόντρα στα Σούρμενα που προηγούνται στη βαθμολογία, πέτυχαν οι Άγιοι Ανάργυροι που επέστρεψαν στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές και διατηρήθηκαν κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

 

Έφτασαν έτσι τους 21 βαθμούς και ισοβαθμούν στην 4η θέση με τον Άγιαξ Ταύρου, ενώ τα Σούρμενα παρά την ήττα παραμένουν στην κορυφή με 26 βαθμούς.

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τους γηπεδούχους στο 13΄ με την κεφαλιά του Γενίδογαν να περνάει άουτ. Στο 19′ ο Μασάντο σούταρε, με τον Χανιώτη να αποκρούει εκπληκτικά και τη μπάλα να βρίσκει το δοκάρι. Στο 23′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να έχουν δοκάρι σε φοβερό σουτ του Πετανάι. Στο 30′ η προσπάθεια του Μαργαρίτη αποκρούστηκε, ενώ στο 41′ το σκορ άνοιξε όταν ο Πετανάι έκανε το 1-0.

Στο 53′ από σέντρα του Κατσίβελα ο Γεωργαμμλής έκανε το 2-0, σκορ που παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων έμεινε μέχρι το τέλος.

 

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Παπουλίδης (66′ Χαραλάμπου), Γενίδογαν, Γεωργαμλής, Κατσίβελας (72′ Κωσταδήμας), Αρβανιτάκης, Δεσποτόπουλος, Πετανάι (85′ Χριστοδούλου), Φωτόπουλος.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Αθανασόπουλος, Τσομπάνης, Μαρινάκης (57′ Αλεξανδρλάκης), Καμπουρούδης, Μιχελής, Μαργαρίτης (81′ Χαπάλογλου), Αρσενίου, Παπουγιαννάκης (72′ Λαμτσάι), Γιαννόπουλος, Μασάντο, Πετριτάι.