Home Άγ. Ανάργυροι - Kαματερό ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/2

0
0

Μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με τις οδούς Μπίμπιζα, Αγίων Αναργύρων, Κωνσταντινουπόλεως, Λεωφόρο Δημοκρατίας να παραμένουν κλειστές από τις 10:30-13:00

 

Λιγότερες από 48 ώρες απέμειναν από τη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19/2.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11.00 από το παλαιό Δημαρχείο και κατά μήκος της Λεωφόρου Δημοκρατίας.

Η λήξη της παρέλασης με τους μασκαρεμένους θα γίνει στο νέο Δημαρχείο των Αγίων Αναργύρων επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 61.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι απονομές για τα καλύτερα αποκριάτικα γκρουπ στο χώρο του νέου Δημαρχείου και το πάρτι συνεχίζεται με παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Σας περιμένουμε όλους αποκριάτικα ντυμένους με διάθεση για κέφι και χορό!

Tην Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 και ενόψει της αποκριάτικης παρέλασης του Δήμου μας, θα είναι κλειστό το κομμάτι των οδών Μπίμπιζα (από Φυλής – Κωνσταντινούπολεως)  Αγίων Αναργύρων (από  Κωνσταντινουπόλεως έως τη Λεωφόρο Δημοκρατίας) και Λεωφόρο Δημοκρατίας από το παλαιό Δημαρχείο έως το νέο Δημαρχείο από τις 10:30 έως και τις 13:00.