Home Άγ. Ανάργυροι - Kαματερό ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΟΛΗ: ΑΙΧΜΗΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ CITY AWARDS ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΟΛΗ: ΑΙΧΜΗΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ CITY AWARDS ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΟΛΗ: ΑΙΧΜΗΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ CITY AWARDS ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ

0
0

Επικριτικό σχόλιο από τη Γεωργία Νίκα και την Ανυπότακτη Πόλη προς τη δημοτική αρχή και τα βραβεία city awards που πήρε ο Δήμος Αγίων Αναργύρων, υποστηρίζοντας ότι βραβεύτηκε για έργα βιτρίνας και όχι παρεμβάσεις και έργα ουσίας.  

 

 

Τα τελευταία 3,5 χρόνια είναι αλήθεια ότι στο Δήμο Αγίων Αναργύρων έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις και έργα που έχουν βελτιώσει την πόλη, σε πολλά σημεία. Αποτέλεσμα αυτών ήταν να βραβευτεί η πόλη με 5 city awards, βραβεία δηλαδή που επιβραβεύουν την καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής.

Το γεγονός αυτό όμως προκάλεσε το αιχμηρό σχόλιο από την Ανυπότακτη Πόλη για τη διοίκηση του δήμου που με τίτλο «Πες μας που πουλάνε βραβεία να σας πάρουμε άλλο ένα;» κάνει λόγο για έργα βιτρίνας και όχι για παρεμβάσεις στις πραγματικές ανάγκες της πόλης.

Αναλυτικά στο σχόλιο αναφέρεται:

«5 Βραβεία για παρεμβάσεις όπως αυτή της λεωφόρου δημοκρατίας, που ναι μεν φτιάξανε μια βιτρίνα κοντά στο κέντρο (με δημιουργία ταυτόχρονα προβλήματος  στο σημείο παρέμβασης ακραία μποτιλιαρίσματα και ταλαιπωρία ), όχι  όμως  την αναγκαία παρέμβαση εκεί που είναι οι πραγματικές ανάγκες της πόλης. Η εικόνα που έχουμε στην ανάρτηση είναι από σημείο της Λ. Δημοκρατίας στο ύφος του νεκροταφείου.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ .

Οπότε λογική συνέπεια να ξαναβραβευτεί και για την ηλεκτροδότηση της πόλης, διότι τα βραβεία από ότι φαίνεται δίνονται για να επιβραβεύεται,  το σκοτάδι στους δρόμους,  τα πλημμυρισμένα πεζοδρόμια και  για να προμοτάρεται η διοίκηση Τσίρμπα  .

Απαιτούμε να λυθεί το πρόβλημα του ηλεκτροφωτισμού στις γειτονιές μας .

Να γίνεται οποιοδήποτε έργο αφορά δρόμους και πεζοδρόμια με ολοκληρωμένες μελέτες συγκοινωνιακές, αντιπλημμυρική πρόβλεψη και προτεραιότητα με βάση τις ανάγκες της πλειοψηφίας του λαού και όχι μόνον του εμπορικού κέντρου και της βιτρίνας το δήμου για άγραν ψήφων .

Για την Ανυπότακτη Πόλη
Νίκα Γεωργία