Home Σπορ ΑΟ ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΥ: ΣΥΝΤΡΙΒΗ 0-8 ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ
ΑΟ ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΥ: ΣΥΝΤΡΙΒΗ 0-8 ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

ΑΟ ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΥ: ΣΥΝΤΡΙΒΗ 0-8 ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

0
0

Βαριά ήττα με 0-8 υπέστη ο Άγιος Ιερόθεος εκτός έδρας από τον Άγιο Νικόλαο, για την 15η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, σημειώνοντας την 14η ήττα του στο πρωτάθλημα.

 

 

Μια ακόμη βαριά ήττα γνώρισε ο Αγιος Ιερόθεος, που συνετρίβη από τον Αγιο Νικόλαο με 8-0 και πρόσθεσε μια ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία του. Ετσι με μόλις ένα βαθμό παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ ο ΑΟΑΝ με 20 βαθμούς είναι στην 7η θέση μαζί με Αρη Πετρούπολης και Εθνικό.

 

Η ομάδα του Αγίου Νικολάου, παρ’ ότι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού απειλήθηκε σε δύο προσπάθειες του Τσαμπουράκη, κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του ο Γιαγκιόζης και στην συνέχεια, να προηγηθεί η ομάδα του ΑΟΑΝ με γκολ του Φουκαράκη στο 11’.

Στο 23’ ο Μηνάς με σουτ έκανε το 2-0 και στο 27’ ο «Φούκος» με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 34’ ο Φουκαράκης βρήκε και τρίτο γκολ, «γράφοντας» το 4-0, ενώ το 5-0 διαμόρφωσε ο Νοκάι στη τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο ΑΟΑΝ ήταν και πάλι σοβαρός, αλλά έκανε και διαχείριση δυνάμεων, στο 53’ ο Μελισσόπουλος με συρτό σουτ έκανε το 6-0 και στο 80’ ο Κίτος με σουτ στη κίνηση το 7-0 και ο ίδιος παίκτης με το 2ο προσωπικό του τέρμα, έκανε το 8-0 στο 89′ που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

 

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Πιθαρούλης (62′ Γωνιωτάκης), Τσανάι (46′ Κούνια), Πλουσής, Φουκαράκης, Χύσι (59′ Κίτος), Μηνάς (46′ Κότσι), Νοκάι, Αλεξάκης (46′ Κουτούζος), Μελισσόπουλος.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Φώτης Βολονάκης): Μανωλικίδης (46′ Ρόπας), Μονεμβασίτης (84′ Μπουλουγάρης), Βέσελι, Πρίφτι, Ροκάκης, Κωτσερίδης, Μουστάκης (71′ Κριτούλης), Ευθυμιάδης (54′ Κωστής), Τσαμπουράκης, Γκαρτζονίκας, Μπιλικαΐδης.