Home Σπορ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ, 2-1 ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ, 2-1 ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ, 2-1 ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

0
0

Μεγάλη νίκη με 2-1 επί του Αγίου Νικολάου πέτυχε ο Αρης Πετρούπολης, και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

 

Την κορυφή του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής απολαμβάνει  μόνος του ο Άρης Πετρούπολης που επικράτησε στο ντέρμπι με τον Άγιο Νικόλαο με 2-1 και μετά το στραβοπάτημα του Μαρκό που ήρθε ισόπαλο 2-2  με Μοσχάτο στο γήπεδο του Ρουφ και την ήττα του Φωστήρα από τη Θύελλα Ραφήνας με 1-3.

Το σκορ άνοιξε στο 25′ όταν ο Αρης κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Πυθαρούλη. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Αργυρίου κάνοντας το 1-0. Στο 36′ ο Αντωνακόπουλος με πλασέ έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Με την έναρξη του 2ου μέρους στο 46′ ο Κίτος με σουτ από πλάγια μείωσε σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Αρης είχε δοκάρι στο 65′ σε κεφαλιά του Αντωνακόπουλου.

Ο Άρης Πετρούπολης με 14 βαθμούς (4-2-1, 13-7 γκ.) βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ακολουθούν το Μαρκό με 13 βαθμούς, η Θύελλα Ραφήνας με 12 και ο Φωστήρας με 11 βαθμούς.

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ρουμπής, Λεβέντης, Κορώνης (62′ Τσερκώνης), Μανδαμαδιώτης, Μενάι, Τσατσαρής, Γάγγος, Γεραγωτέλλης, Αντωνακόπουλος, Αργυρίου, Γκούφας.

ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Κασσωτάκης, Κίτος (74′ Δολαψάκης), Πιθαρούλης (46′ Νοκάι), Τσανάι, Ζέλιος, Λάμπρου, Φουκαράκης, Χίσι, Μελισσόπουλος (85′ Τζιλάι), Μηνάς, Σέχου.

 

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΚΗΣ