Home Σπορ ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, 1-3 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΟ
ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, 1-3 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΟ

ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, 1-3 ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΟ

0
0

Δεν τα κατάφερε στην Κρήτη ο Άρης Πετρ. και ηττήθηκε από τον Πόρο με 1-3, αποτέλεσμα που τον φέρνει σε δύσκολη θέση μόλις ένα βαθμό πάνω από τις ομάδες που βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.

 

 

Ενα ακόμη αρνητικό αποτέλεσμα ήρθε για τον Αρη Πετρούπολης, που ηττήθηκε με 3-1 από τον Πόρο και πλέον είναι σε δύσκολη θέση. Πλέον με 20 βαθμούς είναι στην 7η θέση μαζί με ΑΟΑΝ και Εθνικό μόλις ένα βαθμό πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού, ενώ ο Πόρος με 18 είναι στην 11η θέση μαζί με το Μοσχάτο.

 

Ο Πόρος μπήκε μπροστά στο σκορ στο 24′ όταν μετά από κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Παπαδομιχελάκη, ο οποίος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 38′ ο Πόρος πέτυχε και δεύτερο τέρμα, όταν μετά από σέντρα του Μπάμπη από τα αριστερά, ο Καστελλιανάκης με πλασέ στη κίνηση έγραψε το 2-0!

Στην επανάληψη, ο Πόρος διαχειρίστηκε το προβάδισμα του, δίνοντας χώρο και την κυκλοφορία της μπάλας στον Άρη Πετρούπολης στην επανάληψη και βγαίνοντας επικίνδυνα στην κόντρα. Και αφού στο 59′ το τέρμα του Άγγελου Καστελλιανάκη ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 63′ ο Γιώργος Μέμμος με ωραία ατομική προσπάθεια από αριστερά μπήκε μέσα στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά για το 3-0 μετά από πανέμορφη κάθετη πάσα του Ηρακλή Καλαμιώτη.

Μετά το 3-0, ο Άρης Πετρούπολης ανέβασε στροφές, είχε δοκάρι με τον Σαμαρά, ενώ στο 83′ μείωσε σε 3-1, όταν μετά από σέντρα του Τσερκώνη απο τα αριστερά ο Ζαϊμι με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή και αριστερά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ζαφείρη. Ένα λεπτό νωρίτερα και μετά την έξοδο του ως αλλαγή αποβλήθηκε από το ματς για τον Πόρο ο Άγγελος Καστελλιανάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Στις καθυστερήσεις (90+3′) αποβλήθηκαν αναίτια ο Δημήτρης Ζαφείρης από τον Πόρο και Λεβέντης από τον Άρη Πετρούπολης με τον διαιτητή Ζαχαρόπουλο να θεωρεί ότι απώθησε ο ένας τον άλλο.

 

ΠΟΡΟΣ: Ζαφείρης, Αυγουστάκης, Μπάμπης, Παπαδομιχελάκης, Καλαϊτζάκης (46′ Σημαιάκης), Καλαμιώτης, Κουτάντος, Σένκα (58′ Γροσδάνης), Καστελλιανάκης (79′ Γκροουθάσεν), Μέμμος (77′ Ρηγόπουλος), Φρόκου (58′ Πακιουφάκης).

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ρουμπής, Κορώνης (46′ Τσερκώνης), Λεβέντης, Μανδαμαδιώτης, Μενάι (67′ Ρέτσος), Τσατσαρής, Γεραγωτέλλης, Ντάφλας (36′ Ζαϊμι), Αντωνακόπουλος, Αργυρίου, Γκούφας (69′ Σαμαράς).