Home Σπορ ΑΟ ΙΛΙΟΥ: ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ, 4-1 ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ
ΑΟ ΙΛΙΟΥ: ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ, 4-1 ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ, 4-1 ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ

0
0

Με το εντυπωσιακό 4-1 ο ΑΟ Ιλίου, επικράτησε εκτός έδρας του Ιπποκράτη για τον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ

 

 

Κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση ο ΑΟ Ιλίου πήρε πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Ιπποκράτη με 4-1 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Έφτασε έτσι τους 22 βαθμούς, ενώ ο Ιπποκράτης έμεινε στους 14.

Το σκορ άνοιξε στο 27′ όταν ο Λερούτσος με εκπληκτική μπαλιά βρήκε τον Γιώτη που πλάσαρε, και ο Φούρλας με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ στο πρώτο μέρος, αλλά τα πλασέ του Γιώτη στο 35″ και του Φούρλα στο 41′ κόπηκαν πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος ο Ιπποκράτης απείλησε στο 52′ με τον Κούβαρη να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του Μπότη.Στο 54′ το σουτ του Φούρλα πέρασε άουτ, και στο 58′ ο Ζούκας σέντραρε και ο Φούρλας με κεφαλιά έκανε το 0-2. Λίγο έλειψε μάλιστα αμέσως να έχουμε κι άλλο γκολ, αλλά το σουτ του Γιώτη σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 64′ ο Λερούτσος έφυγε μόνος του με τον γκολκίπερ, αλλά λίγο πριν μπει στην περιοχή ανατράπηκε από τον Σκλαβενίτη, που είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Το φάουλ ανέλαβε ο Ζούκας, που με άπιαστη εκτέλεση έκανε το 0-3. Στο 74′ ο Ζούκας ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μια εκπληκτική ομαδική ενέργεια, και με έξοχο σκαφτό πλασέ έκανε το 0-4. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 84′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Αγγελόπουλος.

ΙΠΠΟΚΡAΤΗΣ: Τεννές, Κουράτορας )70′ Ρουμελιωτάκης), Δημητρακόπουλος, Σκλαβενίτης, Σοϊλές, Κολοβός,Μπότης, Σπανουδάκης, Βασιλείου (65′ Χήρας), Αγγελόπουλος, Θεοδωρόπουλος (46′ Νάτσης).

ΑΟ ΙΛIΟΥ: Κούβαρης Κιτσώνης, Τζώρτζης,  Δαούτης, Μπούσκος, Ζήκος,  Γιώτης (75′ Κουργιαλής) Παπαδημητρίου (49′ λ.τ.Ασφής), Φούρλας (83′ Γεωργούλας), Λερούτσος (75′ Κορωνιός), Μπάμη (46′ Ζούκας).