Home Σπορ ΑΟ ΙΛΙΟΥ: ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ 5-1 ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ
ΑΟ ΙΛΙΟΥ: ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ 5-1 ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ 5-1 ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

0
0

Στην κορυφή της βαθμολογίας βρέθηκε ο ΑΟ Ιλίου μετά το 5-1 επί του Ορφέα Αιγάλεω

 

Κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση ο ΑΟ Ιλίου επικράτησε στο ντέρμπι της αγωνιστικής με 5-1 επί του Ορφέα Αιγάλεω και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

 

 

Έφτασε έτσι τους 19 βαθμούς, ενώ ο Ορφέας υπέστη την τρίτη συνεχόμενη ήττα του και έμεινε στους 16 βαθμούς.

Οι παίκτες του Ανδρέα Νάστου έπαιξαν καταπληκτικό ποδόσφαιρο, και σκόρπισαν ενθουσιασμό στους φίλους τους που παρακολούθησαν το ματς. Ενδεικτικό της σπουδαίας εμφάνισης ήταν πως τα 5 γκολ πέτυχαν 5 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές!

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να ακολουθήσουν τον φρενήρη ρυθμό των αντιπάλων τους, και μοιραία δέχτηκαν βαριά ήττα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά, και άνοιξαν το σκορ στο 13′ όταν ο Λερούτσος μετά από εκπληκτική ατομική ενέργεια βρήκε τον Σκαμάνη που με σουτ έκανε το 1-0. Στο 20′ ο Σκαμάνης εκτέλεσε φάουλ και ο Ζήκος με άπιαστη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι κάνοντας το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 28′ όταν ο Καρδαράς με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1, αλλά στο 36′ ο Λερούτσος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 3-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Με πατημένο το γκάζι μπήκαν και στο 2ο μέρος οι γηπεδούχοι, και στο 48′ ο Ζήκος με μαγική μπαλιά βρήκε τον Φούρλα που έφυγε στην αντεπίθεση και με άψογο πλασέ έκανε το 4-1, ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα του ΑΟ Ιλίου. Πριν κοπάσουν καλά-καλά οι πανηγυρισμοί, στο 50′ μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή του Ορφέα ο Γιώτης με σουτ έκανε το 5-1, που παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων έμεινε σαν τελικό σκορ.

 

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Κούβαρης, Κιτσώνης (78′ Πυργιώτης), Τζώρτζης, Δαούτης, Μπούσκος, Ζήκος (61′ Ασφής), Γιώτης (70′ Γεωργούλας), Παπαδημητρίου (61′ Μάλλιος), Φούρλας, Λερούτσος (78′ Σκιαδάς), Σκαμάνης.

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Μακρής, Αγγελακόπουλος Φ., Τριανταφυλλίδης (70′ Λουμίδης Αλ.), Μπέλιας, Βουτσινάς, Καρδαρλας (46′ Αγγελόπουλος), Λουμίδης Αν., Κωνσταντινίδης (46′ Ανδρονιώτης), Μαλεσσόβας (25′ Χαρίτος), Νεστουράι (25′ Κονγκίνη), Αγγελακόπουλος Φ..