Home Σπορ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ, 2-1 ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ, 2-1 ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: ΔΙΠΛΟ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ, 2-1 ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙ

0
0

Νίκη με διπλό όφελος για τον Ολυμπιακό Λιοσίων που επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας του Καλαμακίου και πήρε βαθμολογική ανάσα.

 

 

Δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα ο Ολυμπιακός Λιοσίων πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Καλαμακίου με 2-1, και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

 

Έφτασε έτσι τους 11 βαθμούς μένοντας κοντά σε Δάφνη Π.Φ. ΓΣ Καισαριανής και Ήφαιστο Περιστερίου , ενώ το Καλαμάκι έμεινε με μόλις ένα βαθμό.

Στο 75′ ο Μπιλικαΐδης έκανε το 0-1, με τον Κοτόπουλο στο 84′ με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1. Ομως οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, και στο 87′ ο Νησαριώτης διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

 

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Σανταμούρης, Γαλιατσάτος, Αθανασίου, Κίλιας, Κοτόπουλος, Αργύρης, Σιδεράς (70′ Λείσος), Γεροντάρης, Νικολαϊδης (59′ Κάλλος), Γιανναράκος (70′ Τζιβελέκης), Βελλής (52′ Ζαχαρίου).

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Ανδρεοσόπουλος, Τσιάνος (46′ Νησαριώτης), Λαμπρόπουλος, Μιχαηλίδης, Βασιλάκος (70′ Μπιλικαΐδης), Μπριστογιάννης, Τσάτσα, Γανωτής, Τουρτούλι, Νικολάου (88′ Τίγκας), Χριστόπουλος (88′ Ζέρβας).