Home Σπορ ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΕΥΚΟΛΑ 3-0 ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ
ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΕΥΚΟΛΑ 3-0 ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ

ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΕΥΚΟΛΑ 3-0 ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ

0
0

Εύκολη νίκη με 0-3 σημείωσε ο Άρης Πετρούπολης κόντρα στον Άγιο Ιερόθεο για την 6η αγωνιστική στον 5ο ομίλου της Γ’ εθνικής. 

 

 

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα και χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει ιδιαίτερα ρυθμό, ο Άρης Πετρούπολης επικράτησε εκτός έδρας επί του Αγίου Ιεροθέου με 3-0.

 

Έφτασε έτσι τους 11 βαθμούς και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα ανέβηκε στη 2η θέση μαζί με τον Φωστήρα, ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Μαρκό. Αντίθετα, ο Άγιος Ιερόθεος και πάλι απογοήτευσε κα με 1 βαθμό βρίσκεται στην τελευταία θέση.

Στο 22′ ο Αργυρίου μετά από πάσα του Αντωνακόπουλου έκανε το 0-1, με τον Αντωνακόπουλο στο 55′ να κάνει το 0-2 μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Αργυρίου αυτή τη φορά. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 72′ ο Γκούφας ευστοχώντας σε πέναλτι που κέρδισε ο Μανδαμαδιώτης.

 

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ασημέλης (63′ Κατσογιάννης), Σιμάκου, Ρόππας, Κωτσερίδης, Ασημάκης, Σταθακόπουλος, Μπαρμπιέρι,Τσιρλίδης (63′ Χολέβας), Γκαρτζονίκας, Αντρέ (63′ Καρτούλης), Καρβέλης (46′ Καρυτινός).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Κορώνης (75′ Τσερκώνης ), Λεβέντης, Τσατσαρής, Γεραγωτέλλης (80′ Φαρμάκης), Γάγγος, Μαρίνου (35′ λ.τρ. Σαμαράς), Γκούφας (80′ Γεωργόπουλος), Αντωνακόπουλος, Αργυρίου (75′ Ζέρβας).