Home Δυτική αθήνα Με ληστείες έβγαζε το… ψωμάκι του!
Με ληστείες έβγαζε το… ψωμάκι του!

Με ληστείες έβγαζε το… ψωμάκι του!

0
0

Στην σύλληψη ενός 35χρονου για ληστείες σε αρτοποιεία και άλλα καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αθήνας, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. μετά από συγκρότηση ειδικής ομάδας και τη συντονισμένη δράση της.

Μετά από πολυήμερες έρευνες και αξιοποίηση των προανακριτικών στοιχείων, επετεύχθη η ταυτοποίηση του δράστη και η σύλληψη του. Η όλη επιχείρηση σύλληψης του έγινε την στιγμή που στο στόχαστρό του είχε μπει αρτοποιείο στο Περιστέρι.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που είχαν συλλέξει οι αστυνομικοί ως προς τον τρόπο δράσης, ο 35χρονος κινείτο με μοτοσυκλέτα και με καλυμμένες τις πινακίδες κυκλοφορίας. Στοχοποιούσε αρτοποιεία και άλλα καταστήματα και μόλις έβρισκε την ευκαιρία εισέρχονταν σε αυτά, φορώντας κράνος μοτοσυκλετιστή και γάντια. Προσποιούμενος ότι φέρει όπλο μέσα στο μπουφάν του, απειλούσε ιδιοκτήτες και υπαλλήλους και τους αποσπούσε χρηματικά ποσά.

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ 15 ΛΗΣΤΕΙΩΝ

Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικές αρχές στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κράνος καθώς και ρούχα που έφερε κατά τη διάρκεια των ληστειών. Επιπλέον, κατασχέθηκε και η μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε στις ληστείες.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί από τον περασμένο Οκτώβριο, 15 περιπτώσεις ληστειών και έξι απόπειρες, σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αθήνας, σε Αιγάλεω, Πετρούπολη, Περιστέρι και Χαϊδάρι.

Ο 35χρονος συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.