Home Σπορ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΜΟΙΡΑΣΙΑ, 0-0 ΜΕ ΜΑΡΚΟ
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΜΟΙΡΑΣΙΑ, 0-0 ΜΕ ΜΑΡΚΟ

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΜΟΙΡΑΣΙΑ, 0-0 ΜΕ ΜΑΡΚΟ

0
0

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ο “πληγωμένος”  Άρης Πετρ. μένοντας στο 0-0 με την Μαρκό του Σιλεβίστα στην 8η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ και μένοντας πίσω τρις βαθμούς από την πρωτοπόρο Θύελλα Ραφήνας.

 

Σε ένα δυνατό και μοιρασμένο ματς, ο Αρης Πετρούπολης με πολλές απουσίες και χωρίς τον Σταυρακόπουλο στον πάγκο του – καθώς ταλαιπωρείται από ίωση – έμεινε στο 0-0 με την Μαρκό του Γιάννη Σιλεβίστα, που επέστρεψε στην Πετρούπολη ως αντίπαλος αυτή τη φορά και μοιράστηκαν τους βαθμούς. Έτσι με 15 βαθμούς έμειναν και οι δύο στη 2η θέση, είδαν όμως την πρωτοπόρο Θύελλα Ραφήνας να ξεφεύγει με 3 βαθμούς διαφορά.

 

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο και ένα δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο και είχαν δοκάρι με τον Χάιδο στο 23′ και οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο δεύτερο ημίχρονο και στο 70′ σέντρα σουτ του Τσερκώνη σταμάτησε στο δοκάρι του Βουτσέλα.

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ρουμπής, Λάπα (70′ Σαμαράς), Κορώνης, Λεβέντης, Τσατσαρής, Γάγγος, Ζαΐμι, Γεραγωτέλλης, Γκούφας (62′ Τσερκώνης), Αντωνακόπουλος, Ζέρβας.

 

ΜΑΡΚΟ: Βουτσελάς, Χάιδος, Τσίκλος, Μουσταφίδης, Φλώρος, Λαμπρόπουλος, Νατσιόπουλος (85′ Πίκουλης), Σουλελές (89′ Σταυροθανασόπουλος), Κράσι, Βασιλειάδης, Μπελέρης.

 

Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΙΛΕΒΙΣΤΑ

Ο Άρης Πετρούπολης στο ματς με την Μαρκό τίμησε τον Γιάννη Σιλεβίστα για την προσφορά του στην ομάδα την περσινή χρονιά. Όπως ανέφερε στην ανακοίνωση που εξέδωσε:

«Πέρυσι ο κ. Σιλεβίστας έβαλε το δικό του λιθαράκι ώστε ο Άρης Πετρούπολης να γράψει ιστορία κατακτώντας τρία πρωταθλήματα (2ος Όμιλος Α’ ΕΠΣΑ, Μπαράζ κατάταξης Αθηνών, Μπαράζ κατάταξης ΕΠΟ) πανηγυρίζοντας στο τέλος της σεζόν την ιστορική άνοδο.

Πριν από τη σέντρα του σημερινού αγώνα με την Μαρκό, ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας, Θέμης Τζέμης παρέδωσε τιμητική πλακέτα, δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι ο Γιάννης Σιλεβίστας αποτελεί ένα πρόσωπο που δεν θα ξεχαστεί ποτέ στην Πετρούπολη».