Home Σπορ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ «4» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 1-0 ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ «4» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 1-0 ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ «4» ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, 1-0 ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

0
0

Την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣΑ πήρε ο Αρης Πετρούπολης, που σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι νίκησε τον Πανιώνιο με 1-0.

 

 

Μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ κέρδισε ο Άρης Πετρούπολης κόντρα σε ένα σπουδαίο αντίπαλο όπως είναι ο Πανιώνιος του οποίου και επιβλήθηκε με 1-0.

 

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, χωρίς να σημειωθεί κάποιο γκολ. Στο 2ο μέρος ο Αρης μπήκε πιο δυνατά, και είχε ευκαιρίες, καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ στο 62′ όταν ο Αργυρίου με σουτ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος αντέδρασε και πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά. Το σφύριγμα της λήξης έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς στους φίλους του Άρη για την μεγάλη πρόκριση.

 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καραστέργιος, Ρέτσος, Λεβέντης, Τσατσαρής, Μενάι (90′ Αντεμάι), Κορώνης, Γάγγος (83′ Γεραγωτέλης), Ντάφλας, Γκούφας (71′ Ζαΐμι), Αντωνακόπουλος, Αργυρίου.

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παχατούρας, Πριόνας, Μερτύρης (77′ Λίμα), Καλύβας, Καρδάμης, Μπρέγκου (46′ Γρόντης), Γκέτσι (55′ Τσίπρας), Παπαδάκης (67′ Σέχου), Τσιμπόκας, Στούπης, Κουφουδάκης (46′ Γεωργίου).