Home Σπορ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

0
0

Σημαντικό βαθμό πήρε ο Ατρόμητος Αθηνών στην Super League, την ώρα που και οι δύο εκπρόσωποι της Δυτικής Αθήνας στην Γ’ εθνική, ο Άρης Πετρούπολης και ο Αγιος Ιερόθεος ηττήθηκαν. Στην Α’ ΕΠΣΑ το Χαϊδάρι επέστρεψε στις νίκες, ενώ στην Β’ ΕΠΣΑο ΑΟ Ιλίου σημείωσε ήττα σοκ.

 

Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε…

 

SUPER LEAGUE (19η αγωνιστική)

Παλληκαρίσιο βαθμό πήρε ο Ατρόμητος Αθηνών, που υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1 τον Ολυμπιακό.

Ετσι έφτασε τους 24 βαθμούς, και παραμένει στην 7η θέση και στο κυνήγι της εισόδου στην εξάδα.

 

SUPER LEAGUE 2 (12η αγωνιστική)

Ρεπό είχε το Αιγάλεω αυτό το Σαββατοκύριακο. Ετσι, με 12 βαθμούς βρίσκεται στην 10η θέση, μια θέση πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού.

 

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (10η αγωνιστική)

Απογοητευτικός ήταν ο απολογισμός αυτής της αγωνιστικής για τους εκπρόσωπους της Δυτικής Αθήνας στον 5ο όμιλο, αφού ηττήθηκαν και οι δύο.

Ο Αρης Πετρούπολης κάνοντας μέτρια εμφάνιση έχασε με 2-0 από την Αγία Παρασκευή. Με 15 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση μαζί με τον Γιούχτα, και από εκεί που ήταν πρώτος, τώρα αρχίζει και κοιτάζει προς τα κάτω, αφού η γραμμή του υποβιβασμού απέχει μόλις τρεις βαθμούς…

Την πολύ κακή πορεία του συνέχισε ο Αγιος Ιερόθεος, που γνώρισε μια ακόμη βαριά ήττα με 5-1 από τον ΑΟ Πόρου. Με μόλις δύο βαθμούς και χωρίς νίκη, δεν βλέπουμε πως μπορεί να αποφύγει τον υποβιβασμό…

 

Α’ ΕΠΣΑ (13η αγωνιστική)

ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, το Χαϊδάρι νίκησε τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου με 3-1 και παραμένει στην κορυφή μαζί με τον Μικρασιατικό έχοντας 25 βαθμούς.

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη πήρε ο Ολυμπιακός Λιοσίων, που επικράτησε με 1-0 επί της Νέας Ιωνίας, και απομακρύνθηκε αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη. Με 18 βαθμούς είναι στην 5η θέση μαζί με τη Νέα Ιωνία.

Την καθοδική πορεία του συνέχισε και ο Ηφαιστος Περιστερίου, που ηττήθηκε μέσα στην έδρα του από τον Μικρασιατικό με 1-0. Εμεινε στους 13 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση…

 

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Την ήττα με 2-1 εκτός έδρας γνώρισε η Αγία Ελεούσα από το Παλαιό Φάληρο, έχοντας πάντως σοβαρά παράπονα για την διαιτησία. Εμεινε έτσι στους 24 βαθμούς και υποχώρησε στην τρίτη θέση.

Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι Αγιοι Ανάργυροι, που επικράτησαν με 2-0 επί των Σουρμένων. Εφτασαν έτσι τους 21 βαθμούς και είναι στην 4η θέση μαζί με τον Αγιαξ Ταύρου.

Αν και πάλεψε όσο μπορούσε η Ανθούπολη, ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από το Χαλάνδρι. Εμεινε έτσι με 5 βαθμούς στην 10η θέση.

Ρεπό είχε η Αμιλλα Περιστερίου που με 3 βαθμούς είναι 11η.

 

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο ΑΟ Περιστερίου, που νίκησε με 1-0 την ΑΕ Ηράκλειο. Εφτασε έτσι τους 19 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση.

Μια ακόμη απογοητευτική εμφάνιση έκανε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, που ηττήθηκε με 3-0 από τον Βύρωνα εκτός έδρας. Με μόλις 3 βαθμούς παραμένει στην τελευταία θέση χωρίς νίκη.

 

Β’ ΕΠΣΑ (13η αγωνιστική)

ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Με γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις, ο ΑΟ Ιλίου ηττήθηκε μέσα στην έδρα του από την Δόξα Βύρωνος με 1-0. Εμεινε έτσι στους 25 βαθμούς και υποχώρησε στην 4η θέση.

Εντός έδρας ήττα γνώρισε και ο Ηρακλής Περιστερίου με 1-0 από την Αθηναΐδα. Εμεινε έτσι στους 21 βαθμούς και είναι στην 6η θέση.

Με δύο γκολ που μπήκαν στις καθυστερήσεις, Ορφέας Αιγάλεω και Ιεράπολη ήρθαν ισόπαλοι με 1-1. Εχουν πλέον από 17 βαθμούς και είναι στην 8η θέση, έχοντας μαζί τους και τον Ιπποκράτη, που επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 εκτός έδρας επί της Κοψαχείλας.

Την απογοητευτική εικόνα της παρουσίασε και πάλι η Θύελλα Περιστερίου, που διασύρθηκε με 8-0 από τον πρωτοπόρο Αστέρα Ζωγράφου. Υπέστη έτσι την 13η ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια.

 

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι ο Φοίνικας Περιστερίου υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία από την Αλσούπολη με 4-4. Παραμένει στη 2η θέση με 30 βαθμούς.

Οι Λύκοι Χαϊδαρίου επικράτησαν με 1-0 εκτός έδρας επί του Παγκρατίου και με 25 βαθμούς είναι στην 3η θέση, μειώνοντας τη διαφορά από τις προνομιούχες θέσεις.

Σε εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 από την Λαύρα Αργυρούπολης υποχρεώθηκε η Κηπούπολη. Με 19 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση.

 

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μεγάλη νίκη πήρε το Καματερό, που επικράτησε επί του ΠΟΨ με 2-0 υποχρεώνοντας τον αντίπαλο του στην πρώτη ήττα του. Εφτασε έτσι τους 17 βαθμούς και αναρριχήθηκε στην 5η θέση μαζί με τον ΠΑΣ Γαλάτσι.

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Θρίαμβος Χαϊδαρίου και Ιάσωνας, με τα δύο γκολ να μπαίνουν στο πρώτο 5λεπτο! Ετσι ο Θρίαμβος με 12 βαθμούς είναι 10ος, ενώ ο Ιάσωνας με 9 βαθμούς είναι 11ος.

 

Γ’ ΕΠΣΑ (10η αγωνιστική)

ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Η Χρυσούπολη ήταν η νικήτρια του μεγάλου ντέρμπι με τον Ζέφυρο, επικρατώντας εκτός έδρας με 2-0. Εφτασε έτσι τους 25 βαθμούς και παραμένει αήττητη στην πρώτη θέση, ενώ ο Ζέφυρος έμεινε στους 20 και είναι στην 2η θέση.

Ανετη νίκη με 5-0 εκτός έδρας επί της Ειρήνης Πετρούπολης πέτυχε ο Διαγόρας Αιγάλεω. Με 19 βαθμούς είναι στην 3η θέση, ενώ η Ειρήνη με 7 βαθμούς είναι 8η.

 

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του Ποσειδώνα Γλυφάδας πέτυχε η Αναγέννηση Πετρούπολης, και με 18 βαθμούς είναι μόνη της στην 2η θέση.

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Πέρα Κλουμπ υπέστη ο Αστέρας Χαϊδαρίου. Εμεινε έτσι στους 15 βαθμούς και υποχώρησε στην 6η θέση.

Ρεπό είχαν τα Πράσινα Πουλιά, που βρίσκονται στην τελευταία θέση μαζί με τον Κρόνο Αθηνών χωρίς βαθμό.

 

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πολύτιμη εκτός έδρας νίκη πήρε ο Θεμιστοκλής, που νίκησε τα Ταταύλα με 1-0. Εφτασε έτσι τους 17 βαθμούς και είναι στην 3η θέση.

Εκτός έδρας νίκη με 3-1 από τον πρωτοπόρο ΑΟΝ Αργυρούπολης γνώρισε ο Κεραυνός Πετρούπολης.  Εμεινε έτσι στους 14 βαθμούς και είναι 4ος μαζί με τον Προμηθέα.

Βαριά ήττα με 4-0 από τον Γκυζιακό γνώρισε το Δάσος Χαϊδαρίου, και με 4 βαθμούς βρίσκεται στην 10η θέση.

 

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Υμηττό γνώρισε ο Γαλαξίας. Εμεινε έτσι στους 16 βαθμούς και στην 4η θέση.

Τη νίκη με 2-1 επί του Κεραμεικού πήρε η ΑΕ Περιστερίου, και με 14 βαθμούς είναι στην 5η θέση μαζί με το Κουκάκι.

Νίκη και για την ΑΕ Ιλίου, που επικράτησε με 1-0 επί της Νίκης Αλίμου, και με 7 βαθμούς είναι στην 10η θέση.