Home Σπορ ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ
ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ

ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΛΕΒΙΣΤΑΣ

0
0

Ξαφνικό διαζύγιο προέκυψε μεταξύ του Αρη Πετρούπολης και του προπονητή Γιάννη Σιλεβίστα που τον οδήγησε σε άνοδο στην Γ’ Εθνική

 

 

Με μία αιφνίδια ανακοίνωση ο Άρης Πετρούπολης έλυσε την συνεργασία του με τον προπονητή Γιάννη Σιλεβίστα μετά την εντός έδρας ισοπαλία με το Κερατσίνι, χρεώνοντας του την «μέτρια» πορεία των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών που τον φέρνει στην 10η θέση με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Πετρούπολης έχει ως εξής:

«Ο Άρης Πετρούπολης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιάννη Σιλεβίστα.

Για 1,5 χρονο, ο Γιάννης Σιλεβίστας προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες στον σύλλογο, αποτελώντας βασική αιτία της ανόδου του Άρη Πετρούπολης για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Γ Εθνική. Γι αυτό, το όνομά του θα παραμείνει χαραγμένο για πάντα στην ιστορία της ομάδας.

Ο επαγγελματισμός, το πάθος για δουλειά και το ήθος του είναι στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίσει.

Δυστυχώς όμως, το ποδόσφαιρο είναι αμείλικτο και κάποιες φορές σε υποχρεώνει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις. Το Δ.Σ. της ομάδας αισθάνεται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για την προσφορά του και εύχονται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, αφήνοντας μόνο ευχάριστες αναμνήσεις».

 

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου ο πρώην προπονητής του Άρη Πετρούπολης Γιάννης Σιλεβίστας έκανε παρακάτω δήλωση: «Αναλαμβάνοντας την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο την τεχνική ηγεσία του Άρη Πετρούπολης γνώριζα ότι ο μοναδικός στόχος της ομάδας ήταν η άνοδος. Όλοι μαζί κατακτήσαμε ουσιαστικά τρία πρωταθλήματα, με τη διαδικασία των μπαράζ, ζήσαμε μοναδικές στιγμές και ο σύλλογος ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ’  Εθνική. Τη φετινή σεζόν η ομάδα έχει δουλέψει πάρα πολύ και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει τους στόχους της.

Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου για τις ατελείωτες ώρες καθημερινής δουλειάς, όλους τους ποδοσφαιριστές και φυσικά όλο το ΔΣ για την άψογη συνεργασία. Ξεκάθαρα η ομάδα αυτούς τους δεκαπέντε μήνες πέτυχε σπουδαίες διακρίσεις και άλλαξε επίπεδο.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους της ομάδας για την αμέριστη συμπαράσταση στα παιχνίδια και την εκτίμηση στο πρόσωπο μου.

Καλή συνέχεια σε όλη την οικογένεια του Άρη Πετρούπολης».