Home Σπορ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ, 1-2 ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ, 1-2 ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ, 1-2 ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

0
0

Την ήττα με 2-1 υπέστη ο Ατρόμητος στον Βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα, δεχόμενη το καθοριστικό γκολ στο 92’, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Super League.

 

 

Οδυνηρή ήττα που τον απομακρύνει από την είσοδο στην εξάδα και την έξοδο στην Ευρώπη γνώρισε ο Ατρόμητος Αθηνών, που δεχόμενος γκολ στις καθυστερήσεις ηττήθηκε από τον Βόλο με 2-1.

Έμεινε έτσι στην 7η θέση με 25 βαθμούς και περιμένει την απόφαση για το ματς με την ΑΕΚ, για να δει αν θα έχει ελπίδες…

Η πρώτη καλή στιγμή για τους παίκτες του Κρις Κόλμαν ήρθε στο 28’, όταν από εκτέλεση κόρνερ, προκλήθηκε σύγχυση στη μικρή περιοχή των γηπεδούχων, αλλά ο Ντε Μποκ δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 56′ ο Λούνα  με μακρινό σουτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ο Ατρόμητος ανέβασε στροφές θέλοντας να βρει την ισοφάριση και στο 71’, ο Κιάρτανσον από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ, έπειτα από πάσα του Αγκιμπού Καμαρά.

Ο  Τζοβάρας στο 76′ ισοφάρισε  σε 1-1, μετά από κεφαλιά του Ντε Μποκ που απέκρουσε προσωρινά ο Κλέιμαν.

Στο 87’ ο Ατρόμητος θα μπορούσε να σημειώσει και δεύτεορ γκολ, όταν επειτα από κάθετη πάσα ακριβείας του Καμαρά, ο Ρομπάιγ πήρε την μπάλα, αλλά η πάσα του προς τον Κιάρτανσον ήταν πιο δυνατή και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 90+2′ ο Γάγκι με σουτ.

 

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Σι, Γάγκι, Λούνα (66′ Τσοκάνης), Πιρές (80′ Καρτάλης), Τσιρίνος, Ντέλετιτς (89′ Πίρινεν), Κούτσιας.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Στρούγγης, Χατζησαΐας, Κεσχρίντα, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (67′ Οικονομίδης), Κούεν (58′ Καμαρά), Ρομπάιγ, Ροτάριου (67′ Τζοβάρας), Τζαβίδας (67′ Κιάρτανσον).