Home Σπορ ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΑΛΜΥΡΟ
ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΑΛΜΥΡΟ

ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.: ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΑΛΜΥΡΟ

0
0

Μια ακόμη απώλεια βαθμών είχε ο Αρης Πετρούπολης, που υποχρεώθηκε σε εντός έδρας ισοπαλία χωρίς τέρματα από τον Αλμυρό Γαζίου.

 

Στο 0-0 έμεινε ο Άρης Πετρούπολης στην έδρα του με τον Αλμυρό και έμεινε στην 6η θέση και στους 20 βαθμούς, δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρα Θύελλα Ραφήνας.

Στον αγωνιστικό τομέα οι γηπεδούχοι στον πάγκο των οποίων έκανε ντεμπούτο ο Λουκάς Καραδήμος είχαν καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με σουτ των Γκούφα και Αντωνακόπουλου, ενώ ο Αλμυρός είχε την μεγάλη του στιγμή στο ματς στο πρώτο μέρος με τον Φυτόπουλο.

Στην επανάληψη έγινε πιο κλειστό ματς με ελάχιστες φάσεις στις δύο εστίες με την γηπεδούχο ομάδα όμως να έχει δύο πολύ καλές στιγμές στο 86′ σε κεφαλιά του Λεβέντη και στο 90΄ σε σουτ του Αργυρίου, ενώ ο Αλμυρός διαμαρτυρήθηκε στις καθυστερήσεις του ματς για ένα οφσαϊντ που δόθηκε εις βάρος του Κατσικοκέρη που έβγαινε σε θέση τετ α τετ για να σκοράρει

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Λουκάς Καραδήμος): Ρουμπής, Ρέτσος (82′ Μανδαμαδιώτης), Λεβέντης, Κορώνης, Μενάι, Γεραγωτέλλης, Γάγγος (46′ λ.τρ. Μπιμάι (65′ λ.τρ. Ζαϊμι), Ντάφλας, Γκούφας (88 Σαμαράς), Αντωνακόπουλος, Αργυρίου.

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Ξενοκτιστάκης, Βουισδάκης (54′ Μπάσιτς), Κατσικοκέρης, Φυτόπουλος (82΄Νικολακάκης), Αρσενίδης (57 Αγαπάκης), Πατινιώτης, Μπέριος, Ένγκουεμ, Κιουλτζόπουλος, Κοιλιαρας (82′ Παγώνης).