Home Σπορ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΑΝΤΙΟ ΕΥΡΩΠΗ, 1-1 ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΑΝΤΙΟ ΕΥΡΩΠΗ, 1-1 ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΑΝΤΙΟ ΕΥΡΩΠΗ, 1-1 ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

0
0

Στο 1-1 έμεινε ο Ατρόμητος στην Τρίπολη με τον τοπικό Αστέρα για την 25η αγωνιστική της Super League

 

 

Ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης αναδείχθηκε ο Ατρόμητος Αθηνών, και έχασε και τις όποιες μαθηματικές ελπίδες είχε για είσοδο στην εξάδα και διεκδίκηση  ενόις Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

 

Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα με τους Περιστεριώτες να είναι καλύτεροι στο πρώτο ημιχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες ανέβασαν την απόδοση τους.

Το ματς ξεκίνησε με καλό ρυθμό από τις δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 22′ όταν ο Ρομπάιγ μπήκε από τα αριστερά, και με πλασέ  νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-0. Το γκολ αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον επόπτη αλλά μέτρησε τελικά εν συνεχεία με τη χρήση του VAR καθώς ο Ρομπάιγ καλυπτόταν την ώρα που δέχτηκε την πάσα.

Ο Αστέρας είχε μια καλή στιγμή για να σκοράρει στο 36′ αλλά το σουτ του Σίτο έφυγε άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια ακόμη ευκαιρία για τον Ατρόμητο και συγκεκριμένα στο 50’όταν το σουτ του Ρομπάιγ έδιωξε ο Παπαδόπουλος. Η ομάδα του Περιστερίου δεν μπόρεσε να κλειδώσει τη νίκη στη συγκεκριμένη φάση και δέχτηκε γκολ στο επόμενο λεπτό (51′)όταν σε κόρνερ από τα δεξιά του Ριέρα ο Τζουκάνοβιτς κέρδισε την άμυνα του Ατρόμητου και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη ο Ατρόμητος χάθηκε στο 69′ όταν ο Αγκιμπού Καμαρά έκανε ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή, επιχείρησε το σουτ με τον Γιαννιώτη να διώχνει και τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους απείλησαν στο 80′ με τον Τιλίκα να κάνει το σουτ εκτός περιοχής και τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Τζουκάνοβιτς, Γκαρσία, Άλβαρες, Αλάγμπε (52′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο (88′ Προύντζος), Ριέρα (73′ Ριέρα), Σίτο (89′ Σανταφέ), Ζουγλής (73′ Μπερτόλιο), Μπαράλες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κεσχρίντα, Χατζηισαίας, Στρούγγης, Γκονζάλες (67′ Έρλινγκμαρκ), Κούεν (75′ Φριντγιόνσον), Καμαρά, Ρομπάιγ, Ροτάριου (74′ Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (74′ Τζαβίδας).