Home Σπορ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ- ΠΟΛΟ: ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 10-9 ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ- ΠΟΛΟ: ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 10-9 ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ- ΠΟΛΟ: ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 10-9 ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

0
0

Τη νίκη με 10-9 επί του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν οι άνδρες του ΓΣ Περιστερίου στο πόλο κάνοντας την μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, ο ΓΣ Περιστερίου πήρε τη νίκη στην έδρα του με 10-9 επί του Παναθηναϊκού για την 4η αγωνιστική του G1 γκρουπ της B’ φάσης του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι άνδρες του Περιστερίου έφτασαν στους 30 βαθμούς και παρέμειναν στην προνομιούχο 6η θέση.

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν 4-0, 6-3 και 7-3 (στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου). Από κει και πέρα, όμως, έπαθαν μπλακ άουτ με τους παίκτες του Λούδη να το εκμεταλλεύονται και με διαρκής αντεπίθεση να ισοφαρίζουν σε 9-9 με τον Φώσκολο. Το νικητήριο γκολ για τον ΓΣ Περιστερίου πέτυχε ο Χρήστος Μπιτσάκος, 1.28 πριν από το φινάλε.

 

Με κόκκινη κάρτα αποβλήθηκαν προς το τέλος του αγώνα οι δύο προπονητές Κώστας Λούδης του ΓΣΠ και Δημήτρης Μάζης του ΠΑΟ, για έντονη διαμαρτυρία στους διαιτητές.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-2, 2-4, 4-1, 4-2.

 

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Σαλτερής, Αλευρίδης, Τοράκης 1, Πρέκας 1, Γερακούδης, Κουκουμάκης 1, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 3, Φώσκολος 1, Χρυσοσπάθης 2, Μαστρογιαννάκος, Λαδάς, Χόλαντ, Ναγκλ, Μπισάκος Ανδ.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης 2, Κανδανολέων, Χωματάς, Δευτεράιος 1, Τόττης, Άντζιτς 1, Σγουρίδης, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π., Αλβέρτης, Βασιλάκης, Σιαμάς Χρ. 2, Ζερβουδάκης.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κουρτίδης, Βασιλείου

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ: Δημήτρης Γαλήνας