Home Σπορ ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΟ ΠΑΛΕΨΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

0
0

Την ήττα με 6-13 γνώρισε η γυναικεία ομάδα πόλο του ΓΣ Περιστερίου στο κολυμβητήριο της «Χωράφας» από τον ΑΝΟ Γλυφάδας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας.

 

Δεν τα κατάφεραν οι γυναίκες του ΓΣ Περιστερίου κόντρα στην ανώτερη Γλυφάδα και παρά την υπερπροσπάθειά τους στην τρίτη περίοδο ηττήθηκαν στην έδρα τους με 6-13.

Οι «κυανοκίτρινες» πάλεψαν από την αρχή και βρέθηκαν πίσω με 3-8 στα δύο πρώτα οκτάλεπτα. Στην Τρίτη περίοδο βγάλανε αντίδραση μείωσαν σε 6-9, αλλά στην τελευταία περίοδο η ομάδα της Γλυφάδας με «όπλο» την πολύ καλή άμυνα έφτασε στη νίκη.

 

ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 1-4, 2-4, 3-1, 0-4.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Πάτρας): Ζαφειράκη, Κολιτσοπούλου 2, Φραγκάκη, Γροζοπούλου 1, Απποστολίδου 1, Κωνσταντοπούλου, Λουκοπούλου, Μπερίκου 2, Πέττα, Μπεκρή, Μπέτση, Γκοτζιά, Φραγκούλη, Παπασηφάκη, Κικίδου.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ανδρεάκος): Καρύτσα, Νίνου Π. 1, Μουστακαριά 3, Γουλβς 1, Γρηγοροπούλου 1, Νίνου Ειρ. 2, Αντωνιάδη 3, Κανελλοπούλου, Σταυρίδου, Φουντωτού 2, Κατσώνη, Σαλταμανίκα, Ηλιακοπούλου, Κακαίδη, Μαδενόγλου.