Home Δυτική αθήνα ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ  ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ  ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ  ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

0
0

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΛΕΚΟΥ «ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ» ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Η Περιφερειακή Οργάνωση Δυτικής Αθήνας της ΚΟΑ του ΚΚΕ ανακοινώνει τους υποψήφιους Δημάρχους με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζει το ΚΚΕ στους Δήμους της Δυτικής Αθήνας:

 

Περιστέρι

Ο Γιώργος Σιδέρης, 36 χρόνων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Περιστέρι. Ειδικευόμενος γιατρός στο Αττικό νοσοκομείο, ΩΡΛ – χειρουργικής κεφαλής – τραχήλου. Αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Αττικό Νοσοκομείο, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής.

 

Αιγάλεω

Η Βιβή Δάγκα, 37 χρονών. Κοινωνική λειτουργός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω. Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ για την Ισοτιμία των Γυναικών. Δημοτική Σύμβουλος Αιγάλεω με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ.

 

Αγία Βαρβάρα

Η Ελένη Καρανάσιου, 39 χρονών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγ. Βαρβάρα. Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος στην Αγ. Βαρβάρα. Εργαζόμενη στις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (πρώην ΟΣΚ), εκλεγμένη στο ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων και στο Σύλλογο Γονέων 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας.

 

Ίλιον

Ο Νίκος Σταματόπουλος, 35 χρονών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ίλιον. Πτυχιούχος Πληροφορικής Πανεπιστημίου Πειραιά, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

 

Άγιοι Ανάργυροι – Καματερό

Ο Θοδωρής Σκολαρίκος, 41 χρονών. Οικονομολόγος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Αγ. Αναργύρους και είναι Δημοτικός Σύμβουλος Αγίων Αναργύρων – Καματερού με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».