Home Πετρούπολη Δ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Ο ΜΑΝΟΣ ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗΣ!
Δ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Ο ΜΑΝΟΣ ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗΣ!

Δ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Ο ΜΑΝΟΣ ΣΥΛΛΙΓΝΑΚΗΣ!

0
0

Νέος αντιδήμαρχος Εμπορίου και Εστίασης χρίστηκε ο Μάνος Συλλιγνάκης, διευρύνοντας τη διοίκηση Βλάχου-Σκαλιστήρα-Λάππα, που αριθμεί πλέον τις 16 έδρες στο Δημοτικό Συμβούλιο

 

 

Τα γρήγορα αντανακλαστικά της απέδειξε για μία ακόμη φορά η διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης, που στο άκουσμα της απόφασης του ανοίγματος του λιανεμπορίου, αντέδρασε άμεσα δημιουργώντας μία νέα αντιδημαρχία Εμπορίου και Εστίασης.

 

Ο εκλεκτός του δημάρχου Στέφανου Βλάχου για την αντιδημαρχία είναι ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της Νέας Αρχής Μάνος Συλλιγνάκης. Ένας άριστος γνώστης του εμπορίου και του επιχειρείν, που πρώτη του προτεραιότητα δεν θα είναι άλλη από την επιτυχή επανεκκίνηση του λιανεμπορίου και κυρίως της εστίασης που παραμένει κλειστή περισσότερο από κάθε άλλο κλάδο επιχειρήσεων.

Το πλάνο που υπάρχει και έχει σχεδιαστεί από τον αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Ψηφιακής Πολιτικής Θοδωρή Λάππα και το νέο αντιδήμαρχο Εμπορίου και Εστιάσης Μάνο Συλλιγνάκη θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Με αυτήν την κίνηση ματ από πλευράς του Στέφανου Βλάχου θα υπάρξει και πολιτικό όφελος. Καθώς πέραν από τη μεγαλύτερη διεύρυνση στη διοίκηση του, αποκαθιστάνται και οι ισορροπίες στο Δημοτικό Συμβούλιο εφόσον πλέον θα έχει την πλειοψηφία με συνέπεια οι αποφάσεις να παίρνονται και πάλι από το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι από τις διάφορες επιτροπές.