Home Σπορ ΕΝΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο ΠΟΛΥΜΑΧΟΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥ JU JITSU
ΕΝΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο ΠΟΛΥΜΑΧΟΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥ JU JITSU

ΕΝΝΕΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ Ο ΠΟΛΥΜΑΧΟΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥ JU JITSU

0
0

Τέσσερα χρυσά, δύο ασημένια, τρία χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του Πολύμαχον στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu στο Abu Dabhi.

 

Με τέσσερα χρυσά, δύο ασημένια και τρία χάλκινα μετάλλια επέστρεψαν από το Abu Dhabi οι αθλητές του Πολύμαχον που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ju Jitsu.

 

H Iωάννα Ευθυμίου (U21, -52 KG), ο Ορφέας Μητροπίας (U21, -77KG), η Πηνελόπη Νικολαΐδη (U16, -63 KG) και η Ειρήνη Αναστασάκη (U18, -57KG) κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια. Η Δήμητρα Θεοδώρου (U18, -63KG) κατέκτησε δύο αργυρά μετάλλια. Η Βαρβάρα Αγαπητού (U18, -63KG), η Χριστίνα Στάθη και ο Αργύρης Στάθης (DUO MIX, U18) πήρaν χάλκινα μετάλλια. Επίσης την 5η θέση στις κατηγορίες τους κατέκτησαν οι Μαριάνα Σαχινίδη U18, -57KG) και ο Δημήτρης Σκιαθίτης (U16, -73KG).

Ο προπονητής του Ζήσης Τζιότζιος έγραψε στο facebook για τις επιτυχίες των αθλητών του: «Απίστευτο συναίσθημα για έναν προπονητή όταν οι αθλητές του ανεβαίνουν στο ψηλότερο σκαλοπάτι ενός παγκοσμίου πρωταθλήματος παίζοντας  εξαιρετικούς αγώνες κερδίζοντας καταξιωμένους αθλητές!

Τελικός απολογισμός μεταλλίων για το Πολύμαχον και την Neverland Jiu-Jitsu από το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που διεξήχθη στο Άμπου Ντάμπι:

Με συμμετοχή 11 αθλητών κατακτήσαμε εννέα μετάλλια. Τέσσερα χρυσά, 2 ασημένια, τρία χάλκινα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, που ενωμένοι καταφέρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και προπονητές της Εθνικής ομάδας καθώς και στην Ελληνική ομοσπονδία ΕΦΕΟΖΖ για το υψηλό επίπεδο της χώρας μας».