Home Σπορ ΕΠΣΑ: ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΧΩΝΕΣ Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.
ΕΠΣΑ: ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΧΩΝΕΣ Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.

ΕΠΣΑ: ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΧΩΝΕΣ Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ.

0
0

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Άρης Πετρ. στους Τράχωνες με 3-2, ενώ με νίκες συνεχίσανε ΑΟ Περιστερίου και Ολυμπιακός Λ. – Πρώτο τρίποντο για Κηπούπολη – Παρελθόν από τον Ήφαιστο ο Αλεξάκης

 Εντυπωσιακός ο Άρης Πετρούπολης πέρασε με νίκη από τη δύσκολη έδρα των Τραχώνων με 3-2, ενώ ΑΟ Περιστερίου και Ολυμπιακό Λ. συνεχίζουν το αήττητο σερί τους επικρατώντας με 3-1 της Δόξας Βύρωνας και 2-1 του Αγ. Δημητρίου αντίστοιχα. Πρώτο τρίποντο για την Κηπούπολη και μάλιστα εκτός έδρας επί του Μικρασιατικού. Στη Β’ κατηγορία η Άμιλλα πέρασε με νίκη και από την Αλσούπολη με 2-1, ενώ ο Φοίνικάς Περιστερίου επέστρεψε στις επιτυχίες μετά το 1-0 επί της Αθηναϊδας. Σπουδαίες νίκες σημείωσαν και ο Ηρακλής Περιστερίου και ο Ορφέας Αιγάλεω.

Στη Γ’ κατηγορία ξεχώρισαν οι νίκες του Κεραυνού Πετρούπολης, της Χρυσούπολης και του Αστέρα Χαϊδαρίου.  

A’ KΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ – ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ 0-0

Σπουδαίο βαθμό κατάφερε η Ανθούπολη να πάρει μέσα στο Ρουφ μετά τη λευκή ισοπαλία (0-0) κόντρα στον Άγιαξ Ταύρου τον οποίο και υποχρέωσε στην πρώτη του απώλεια σε βαθμούς.  Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, απέναντι στην αμυντικά στημένη Ανθούπολη. Στο 75’ οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία για το τρίποντο καθώς ο Δρίβας απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Μαρούσης.

Η Ανθούπολη μετά από πέντε αγώνες βρίσκεται στην 7η θέση με 3 βαθμούς (0-3-2, 5-8 γκ.) 

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Βεζύρης, Χασιώτης, Στρέφη, Ηρακλής, Μαρούσης, Σέχου Γ., Παπανδρέου (86΄ Ερμάλ), Σωτηρόπουλος (30′ λ.τρ. Μαυροβουνιώτης), Σέχου Σ. (65′ Αρβανίτης), Γκουτσούλας, Μπαρμπαλιάς (65′ Θαναηλάκης).

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Δρίβας, Κακιώρης, Μανουσέλης (46′ Καλογερής), Πάσσαρης, Σπανός, Ντούπης, Ρεζτσόβ, Αντωνόπουλος, Νικολόπουλος (50′ Πετρόπουλος), Κυριαζής (60′ Ξυνογαλάς), Στρείδης (46′ Μπίμπιζας) (50′ λ.τ. Τσούρης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. – ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2-1

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός Λ. συνέχισε το σερί νικών για τέταρτη αγωνιστική, επικρατώντας με 2-1 του Αγίου Δημητρίου.  Οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή με Νικολάου στο 17’ και τον Λένγκα στο 34’ να μην τελειώνουν τις  φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Σκαθίτη να νικάει τον Ορφανό σε τετ α τετ. Το σκορ άνοιξε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με κεφαλιά του Τσουκαλά σε κόρνερ.

Στο 56΄ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πέναλτι που εκτέλεσε ο Ορφανός (1-1). Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια και είχαν δοκάρι στο 74΄σε κεφαλιά του Λένγκα Α., ενώ στο 81΄ο Κόρδας με διπλή επέμβαση σε σουτ των Φραγκόπουλου και Τσουκαλά κράτησε το ισόπαλο αποτέλεσμα. Η λύτρωση για τους ερυθρόλευκους ήρθε στο 90+3΄όταν ο Τσουκαλάς με πλασέ έκανε το τελικό 2-1.

Μετά από 5 αγώνες ο Ολυμπαικός Λ. βρίσκεται στη 2η θέση με 12 βαθμούς (4-0-1, 12-7 γκ.)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Σκιαθίτης, Λαμπρόπουλος, Φραγκόπουλος, Μιχαηλίδης, Λένγκα Α., Νικολάου (46΄Γιαταγανάκης), Τσουκαλάς, Γανωτής, Λένγκα Κ., Τσάτσα (46΄Γκαβζίδης), Μπιλικαΐδης (77΄Ζέρβας).

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Κόρδας, Πλάκα, Καλαντζής, Ακαρέπης, Οσκανιάν (46΄ Καρτσιώλας), Σκόνδρας (46΄ Σιάνης), Αρώνης (90΄ Νικολάου), Χαραλαμπόπουλος (73΄ Φωτουλάκης), Ορφανός, Κόττας, Βασίλης.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ 3-1

Κορυφή έπιασε το Περιστέρι που επικράτησε στο ντέρμπι του ομίλου με 3-1 της Δόξας Βύρωνος, υποχρεώνοντάς της στην πρώτη ήττα της. Μόλις στο 2΄ο Μπρόβιτς έκανε το 1-0, με τον Παρασκευόπουλο στο 22΄ να ισοφαρίζει σε 1-1 με πέναλτι. Στο 48΄ο Μπουρντένης έκανε το 2-1, με τον Λειβαδά στο 80΄να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Μετά από 5 αγώνες ο ΑΟ Περιστερίου βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς (4-2-0, 14-7 γκ.).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα, Μπρκόβιτς (90’ Ζαφειράτος Α.), Μπούζας Ι., Σετελλάρι, Χριστόπουλος, Λειβαδάς (90’ Κριτσωτάκης), Ζαφειράτος Γ. (64’ Βολυράκης), Μπουρντένης, Μπούζας Α. (76’ Διονυσόπουλος), Τάσης (46’ Κουτσούκου).

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Μεϊμάρογλου, Νασιόπουλος (54’ Ζευκιλής), Βούτας, Ρωμανός, Κίλιας, Χαλβατζής, Στατήρης (64’ Τσαουρδλάς), Σκούρας, Ταμπουράκης (83’ Στάθης), Παρασκευόπουλος, Κουτσαυτίκης.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ 0-0

Όρθια έμεινε στο Βύρωνα η Αγία Ελεούσα παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας μετά το 0-0 κόντρα στον Αθηναϊκό. Έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων επιδόθηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου χωρίς ιδιαίτερο θέαμα. Μετά από 4 αγώνες η Αγία Ελεούσα βρίσκεται την 9η θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς (1-1-3, 3-6 γκ.)

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ρούμπας, Μαρίνης, Βασιλείου, Κατσούλας, Βελέντζας (25΄ λ.τ Κατσούδας), Ρηγόπουλος (60΄ Θανόπουλος), Μαυρομματάκης, Ταρσαναλής (80΄ Κατσαούνος), Δούκας (60΄ Τραγουστής), Μπαλατσούρας, Φούρλας.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Σωτηρίου, Κουτσαγγελής, Μπίκος, Μαθιούδης (46΄ Τζώρτζης), Τσαγκάρης (88΄ Παπαδόπουλος), Πατσατζόγλου (70΄ Παυλάκος), Παναγιωτόπουλος (30΄ λ.τ. Μπάκας), Γιαννόπουλος, Παναγιωτίδης (46΄ Κατσικανταής).

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3Ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΟ ΙΛΙΟΥ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 0-4

Σε νέα βαριά ήττα υποχρεώθηκε ο ΑΟ Ιλίου με 0-4 από τον Ηλυσιακό. Οι φιλοξενούμενοι δεν φάνηκε να αντιμετώπισαν κάποια ιδιαίτερη αντίσταση από τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο. Στο 12΄ (1-0) και 24’ (2-0) με τον Κασσιανό και στο 37’ με σουτ του Νικολόπουλου (3-0). Η μοναδική αξιόλογη στιγμή των γηπεδούχων ήταν στο 35΄με το δοκάρι του Λουκόπουλου. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 73΄ο Γκούγκας.

Ο ΑΟ Ιλίου μετά από 4 αγώνες έχει ο βαθμούς (0-04, 2-15 γκ.) και βρίσκεται στην 10η θέση.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Χαλβατζής, Μεχμέτι (27΄Δράκος), Μπάμη, Ευαγγέλου (46΄Μητρόπουλος), Λάχας, Παπαδημητρίου (74΄Μουστάκας), Κιτσώνης, Λουκόπουλος (46΄Παυλίδης),  Ρ’απτης, Σκαμάνης (54΄λ.τ. Λάγιας), Γκέκας.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος (74΄Πρισιμιτζής), Νικολόπουλος, Πανάκης, Πάντος, Ταχιράι, Κασσιανός, Ανχελ (53΄Τσέργας), Γκούγκας (74΄Πάσα), Βελισσάρης (65΄Θεοδώρου), Ποντίκης.

ΒΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟ 4-2

Προσπάθησε για το διπλό το Καματερό κόντρα στο Βύρωνα προηγήθηκε με 0-2, αλλά οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας και αριθμητικό πλεονέκτημα στους παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψαν το αποτέλεσμα και πήραν τη νίκη με 4-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με δύο γκολ του Κολονέρου στο 19’ με πέναλτι το 0-1 και στο 42΄ το 0-2. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν αμέσως και στο 43’ μείωσαν σε 1-2 1-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 49΄το Καματερό έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παναγιώτου με 2η κίτρινη. Οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν στο επ’ άκρον ισοφάρισαν γρήγορα στο 53΄σε 2-2 με τον Κυρμάζογλου και μετά ήταν θέμα χρόνου να σημειώσουν το νικητήριο γκολ. Στο 55΄ο Ζαφείρης σημείωσε το 3-2. Στο 59΄ ο Βύρωνας έμεινε και αυτός με 10 παίκτες μετά την αποβολή με απ’ ευθείας κόκκινη ο Πορτάλιος, αλλά αυτό δεν τον πτόησε και ο Ασπιώτης στο 87΄πέτυχε το τελικό 4-2.

Μετά από 4 αγώνες ο Βύρωνας βρίσκεται στην 2η θέση με 10 βαθμούς (3-1-0, 9-3 γκ.)

ΒΥΡΩΝΑΣ: Κουβέλης, Κυρμάζογλου, Καραμπάς, Κουμπαρούλης, Καλαντζής (68΄Μπαλαφούτης) (76΄λ.τ. Δουμανάς), Αναστασίου, Ζαφείρης (90+2΄Δημητρακόπουλος), Σβίγγος, Πορτάλιος, Τσαβαλιάς (46΄Ασπιώτης), Ζάγκας (46΄Ιωακειμίδης).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ανδρεοσόπουλος, Πιτέλης (76΄Κολιαδήμας), Παναγιώτου, Βασιλάκος, Παππάς, Μήτσης, Φράγκος (53΄Πέτρου), Βαρουξής (68΄Παπαϊωάννου), Παλυβός, Κολονέρος (68΄Σταυρόπουλος), Ανδριτσόπουλος.

ΑΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ – ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ 0-1

Την πρώτη της νίκη και μάλιστα μέσα στην έδρα του Μικρασιατικού πέτυχε η Κηπούπολη με σκορ 1-0.  Το χρυσό γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 5΄ο Καλέμης με σουτ.

Η Κηπούπολη μετά από 4 αγώνες βρίσκεται στην 7η θέση με 4 βαθμούς (1-1-2, 1-5 γκ.).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Καραντάνης, Αμπάζι (46′ Σμυρνάκης), Αλευρής, Καρακώστας, Σάββας (65′ Κετσές), Γκουρνέλος, Πατσιαλός, Βουτυράς, Γρυπάρης, Παπούλιας (65′ Κουλίρα), Σπυρόπουλος (74′ Βενέτι).

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κυρίου, Πολυζωγόπουλος, Αγγελόπουλος (38′ λ. τρ. Σταματογιαννόπουλος), Ταμπάκης, Παούρης, Βασιλάρης (25′ λ. τρ. Μπίτζας), Οκσίσογλου, Φαρμάκης, Μακρής, Λιαγκόζης (70′ Κωνσταντινίδης), Καλέμης (70′ Σούμπας).

ΤΡΑΧΩΝΕΣ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. 2-3

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Άρης Πετρούπολης με 3-2 επί των Τραχώνων με γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Καραδήμας άνοιξε το σκορ στο 20’  Κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση και δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα ο Αρης Πετρούπολης πήρε πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί των Τραχώνων με 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το ιδανικό ξεκίνημα καθώς μέσα σε τρία λεπτά σημείωσε δύο γκολ. Στο 20’ ο Καραδήμας άνοιξε το σκορ (0-1) και στο 23’ ο Αργυρίου πέτυχε το 0-2. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν στο 2-2 με γκολ του Δημογιάννη στο 60’ (1-2) και του Γιαννόπουλου στο 74’ (2-2). Ο Άρης Πετρ. φάνηκε όμως ότι διέθετε ψυχικά αποθέματα και με γκολ του Αργυρίου στο 90’ πέτυχε το 2-3, παίρνοντας μία χρυσή νίκη.

Ο Άρης Πετρούπολης με 10 βαθμούς βρίσκεται στην 1η θέση (3-1-0, 7-2 γκ.)

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Παπαγγελής, Γκούρλιας, Βουρλούμης, Θυμιανός (88′ Αυγέρης), Μπουγιούκος, Παπατζίμας, Πρόι (58′ Κούτρας), Μανωλιάδης (84΄Μαργαρίτης), Γιαννόπουλος, Δημογιάννης,Τσιουρής (58′ Μπατσούλι).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καλογερόπουλος, Λάπα, Λεβέντης, Μπιμάι, Τσερκώνης (89′ Νησαριώτης), Γεραγωτέλλης, Τρακόσης (89′ Μπριστογάννης), Σούφλας (78′ Σταυρόπουλος), Καραδήμας (63′ Πολίτης), Μαρίνου, Αργυρίου.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ. – ΧΑΪΔΑΡΙ 3-4

Χωρίς νίκη έμεινε ο Ήφαιστος για 4η αγωνιστική, καθώς ηττήθηκε στην έδρα του με 3-4 από το Χαϊδάρι, παίζοντας με 9 παίκτες από το 68, ενώ το Χαϊδάρι πήρε το πρώτο του τρίποντο ευστοχώντας σε τρία πέναλτι… Μόλις στο 4΄το Χαϊδάρι κέρδισε το πρώτο πέναλτι, με τον Τσαγιάννη να σκοράρει σε δεύτερο χρόνο καθώς στην εκτέλεση του πέναλτι ο Αλευρής απέκρουσε προσωρινά και στο ριμπάουντ ο Τσαγιάνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 20΄ο Τσοπανάκος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, ενώ ο Τουρτούλλι στο 24’ σημείωσε το 2-1. Στο 30΄οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν δεύτερο πέναλτι με τον Τσαγιάννη να εκτελεί, αλλά τον Αλευρή να αποκρούει και πάλι! Στο 37΄το Χαϊδάρι έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του γκολκίπερ Κολοστούμπη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 55΄το Χαϊδάρι κέρδισε και τρίτο πέναλτι, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν και αυτοί με δέκα παίκτες παίκτες μετά την αποβολή του Κουρούμα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα στο 56΄ο Χρήστου ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στο 68΄ο Σπανουδάκης έδωσε και πάλι το προβάδισμα στον Ήφαιστο πετυχαίνοντας το 3-2, αλλά έμεινε με 9 παίκτες μετά την αποβολή με κόκκινη κάρτα του Γόνη.  Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία για να κάνουν την ανατροπή και αφού αρχικά στο 77΄ισοφάρισαν σε 3-3 με τον Χρήστου, στο 80′ ο Οτεμπέρης διαμόρφωσε το τελικό 3-4.

Μετά από 4 αγώνες ο Ήφαιστος Περ. έχει ένα βαθμό (0-1-3, 5-10 γκ.) και βρίσκεται στην 10η θέση, ενώ το Χαϊδάρι έχει 5 βαθμούς (1-2-1, 6-6 γκ.)

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Αλευρής, Βλαχόπουλος, Κοτούλιας, Κουρούμα, Αθανασόπουλος, Σπανουδάκης, Τουρτούλλι (76′ Αρεστής), Γονής, Κιάφα, Τσοπανάκος (60′ Λάππας), Λιούκας (65′ Ορούτση).

ΧΑΪΔΑΡΙ: Κολοστούμπης, Μονεμβασίτης (38′ Γκεζεπόγλου), Καλογερόπουλος (70′ Ζαχαρίου), Ζίζηλας (24′ Χρήστου), Μακρής, Τύρπος, Τσαγιάννης (70΄ Οτεμπέρης), Αντωνόπουλος, Παληγεώργος, Αποστολόπουλος, Καμπεράι.

ΤΕΛΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΟ

Λύθηκε η συνεργασία του Ήφαιστου με τον προπονητή της ομάδας Λευτέρη Αλεξάκη, απόρροια του πολύ κακού ξεκινήματος της ομάδας στο πρωτάθλημα. Σε ανάρτηση που έκανε ο πρώην τεχνικός του Ηφαίστου αναφέρει: «Ένας όμορφος ποδοσφαιρικός κύκλος έκλεισε πριν λίγο για εμένα αφού σε συνάντηση πού είχα με τον πρόεδρο της ομάδας τού Ηφαίστου Περιστερίου κύριο Δημήτρη Μόσχο συζητήσαμε σε πολύ όμορφο κλίμα την λήξη της συνεργασίας μας αφού σίγουρα η ομάδα είναι πάνω από όλα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Μόσχο αλλά και όλο το διοικητικό συμβούλιο, τούς φροντιστές της ομάδας, τον κύριο Κότσαλο τούς ποδοσφαιριστές μου και τον αγνό κόσμο της ομάδας για όλο αυτό το διάστημα από πρόπερσι το καλοκαίρι πού προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο για τον σύλλογο. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τη συνεργασία μας. Για την επόμενη προπονητική μου συνεργασία θέλω να πιστεύω πως θα σας ειδοποιήσω γρήγορα».

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. – ΜΕΛΙΣΣΙΑ 1-1

Πρώτη απώλεια βαθμών για την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων στην έδρα της μετά το 1-1 από τα Μελίσσια. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ στο 14’ με προβολή του Μαράνου μετά από σύγχυση στην άμυνα. Στο 45’ οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά ο Νταφόπουλος μετά από ασίστ του Παναγόπουλου δεν μπόρεσε να σκοράρει καθώς το σουτ κόντραρε σε σώμα αμυντικού.  Στο δεύτερο η Ελπίδα Αγ. Ανανργ. ανέβασε κι άλλο την απόδοσή της και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 63′ με τον Γεωργακόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι αν και πίεσαν για δεύτερο γκολ δεν έκαναν κάποια σημαντική ευκαιρία σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που στο 80’ θα μπορούσαν να πάρουν το διπλό σε διαδοχικά σουτ  του Παπαχρήστου, αλλά ο Φανουργιάκης κράτησε το τελικό 1-1.

Η Ελπίδα Αγ. Ανανργύρων μετά από 4 αγώνες βρίσκεται στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς (3-1-0, 4-1 γκ.)

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Φανουργιάκης, Δούκας (46′ Παρασκευόπουλος), Λάνη, Δαούτης, Ντέντια (46′ Φούντας), Νίκολι, Αδαμόπουλος, Νταφόπουλος (61′ Μαυρογιάννης), Ντερτινής, Ρίζος, Γεωργακόπουλος,

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Παναγόπουλος, Καραμπίνης (84′ Πολυαωρόπουλος), Κρητικός, Τιμολέων, Χοτζάι, Καλημέρης (52′ Κότσοβος), Κωνσταντάκης (52′), Τούντας (75′ Φάκης), Μούτσος, Μαράνος, Παπαχρήστος.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΙΑΣΩΝ 3-0

Δεν μπόρεσε να αντισταθεί ο Ιάσωνας στην ανωτερότητα του αντιπάλου και ηττήθηκε εκτός έδρας με 0-3 από το Χαλάνδρι. Ο Καλαμπάκας στο 40΄έκανε το 1-0, με τον Κατσιούλη Α. στο 47΄ να κάνει το 2-0. Το τελικό 3-0 πέτυχε στο 72΄ο Καρδάμης.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κατσιούλης Θ., Φουκούλης, Καρδάμης, Τζιόλας, Ντζαβίδας, Μουρελάτος (82′ Κορωναίος), Φελέκης, Μπουραζάς (46′ Κανελλόπουλος), Καλιαμπάκας (66′ Αλεξανδράκης), Κατσιούλης Α. (66′ Γεωργουδάκης), Σπανός (82′ Παυλάκης).

ΙΑΣΟΝΑΣ: Βιτζηλαίος, Γλέζος (70′ Μπράβο), Σπυρόπουλος (46′ Αντωνίου), Λυχνός, Ντόη, Τραγανός, Πλιακίδης, Μπιλικαϊδης (54′ Ζούμη), Κεφαλας (60′ Γιάννειος), Τρυφέρης (70′ Σταθόπουλος), Καθαρόπουλος.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΓΑΛΑΞΙΑΣ – ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 0-2

Δεν μπόρεσε να γλιτώσει την ήττα ο Γαλαξίας κόντρα στον ΓΣ Καισαριανής και ηττήθηκε με 0-2 στην έδρα του.

Ο Τσέκας κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να διατηρήσει το μηδέν στην εστία του, αλλά στο 54’ το αυτογκόλ του Λυμπερόπουλου, έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Το τελικό 0-2 σημείωσε ο Νίκου με δυνατό σουτ στο 71’.

Μετά από 4 αγώνες ο Γαλαξίας έχει 3 βαθμούς (1-0-3, 4-7 γκ.)

ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσέκας, Λυμπερόππουλος (72’ Καραμάνης), Μπόντε, Νικολάου, Κατσιμπούλας, Ιακωβάκης, Νίκος, Κατσούγιαννης, Παπαδόπουλος (72’ Βουδούρης), Νεμπούτ, Καρβουνάς (30’ Γιαννούσης).

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Καλαμάρας, Χατζηστεφάνου, Κοσμίδης (80’ Πάσιος), Αλεξίου, Αϊβάζης, Σούλκο (60’ Πεμάι), Νίκου, Τσακλάνος, Μαλλίδης (46’ Γεωργίου), Κατωπόδης (60’ Λεπτάκης), Λούρμπας (75’ Οικονομόπουλος).

Σε άλλο αγώνα του ομίλου ο Ηρακλής Περιστερίου νίκησε τον Κολωνό εκτός έδρας με 3-1 και μετά από 4 αγώνες βρίσκεται στην 3η θέση με 7 βαθμούς (2-1-1, 6-4 γκ.), τρεις βαθμούς πίσω από τους δύο πρωτοπόρους ΠΟΨ και ΓΣ Καισαριανής.

Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ – ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡ. 1-2

Τρένο η Άμιλλα Περιστερίου πέρασε με νίκη και από την Αλσούπολη με σκορ 2-1.

Το σκορ άνοιξε στο 11’ ο Δέγκλερης (0-1), με τον Τζαμάι στο 37 ‘ να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχου σε 1-1. Στο 44’ ο Γκορίτσι διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Η Άμιλλα μετά από 4 αγώνες βρίσκεται στην πρώτη θέση με 12 βαθμούς (4-0-0, 9-3γκ.)

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ: Κωτσάκης, Καρυπίδης, Τσάλας (86΄ Χαλίλι), Παπαδήμας, Μούζος, Χρονόπουλος (53΄ Καραΐσκος), Βασιλάκος (64΄ Τσουράπης), Τζωρτζάτος, Γεωργόπουλος (64΄ Ιακωβίδης), Γιαννακάκος (86΄Σιάνος), Τζαμάι.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Γεροντάκης, Τζαβάρας, Πουλέρι, Ασημακόπουλος, Κατσιούλας, Ζήκος, Δέγκλερης (75΄ Καρράς), Κασιμάτης (69′ Κατσαμάς), Μπέλης (46΄Ρεπάι), Κοπανάς, Γκορίτσι (90+1΄Καπίρης).

Σε άλλο αγώνα του ομίλου η ΑΕ Περιστερίου ηττήθηκε με το βαρύ 0-4 στην έδρα της από τον Φωστήρα Ηλιούπολης και παρέμεινε με 3 βαθους στην 9η θέση (1-0-3, 6-13 γκ.).


ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ – ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ 2-0

Με πολλές προβλήματα στο Γαλάτσι ο Ιπποκράτης δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα με 0-2. Με σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα του, λόγω τραυματισμών, παρατάχθηκε ο Ιπποκράτης στον αγώνα με το Γαλάτσι, ενώ είδε και τον Τεννέ να αποχωρεί στο 15’ λόγω τραυματισμού. Κατά συνέπεια δεν μπόρεσε να προβάλλει μεγάλη αντίσταση στο καλύτερο Γαλάτσι με γκολ του Γεωργαντώνη στο 44’ και του Χρυσανθακόπουλου στο 54’ ηττήθηκε με 0-2. Είχε πάντως την ευκαιρία να μειώσει το σκορ, αλλά ο Θεοφανίδης απέκρουσε το πέναλτι του Μπότη στο 66’.

Ο Ιπποκράτης μετά από 4 αγώνες βρίσκεται στην 7η θέση με 6 βαθμούς (2-0-2, 11-8 γκ.)

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Γκιώνης, Πολυμέρου, Χρυσανθακόπουλος (76΄Ξυδούς), Χαραλάμπους Π., Χαλιβελάκης (58΄Γιαννόπουλος), Θεοδωρακάτος (76΄Μπαμπότση), Βογατσάς, Χαραλάμπους Χ., Γεωργαντώνης (70΄Δουδουμόπουλος), Ραπάι.

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Τεννές Γ, Νάκο, Γκουντουβάς, Μίχος (72΄λ.τ. Μελέτης), Σάσσαλος, Λουκάκης, Μπότης, Τεννές Ε. (15΄λ.τ. Δρόσος), Τζαβέλλας, Αγγελόπουλος, Γεροδημήτρης.

Για τον 3ο Όμιλο ο Ορφέας Αιγάλεω πήρε σημαντική νίκη εκτός έδρας στο ντέρμπι με το Καλαμάκι και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς (3-0-1, 6-4 γκ.), έναντι 7 βαθμών του αντιπάλου που βρίσκεται στη 2η θέση.

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡ. – ΑΘΗΝΑΪΔΑ 1-0

Ιδανικό ντεμπούτο για τον Στάθη Πανακούλια στο Φοίνικα που πέτυχε μία πολύ σημαντική νίκη με σκορ 1-0 στην έδρα του υποχρεώνοντας την Αθηναΐδα στην πρώτη της ήττα. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε με ανάποδο ψαλίδι ο Μάζης στο 25΄, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζαρκαδά στο 27′. Οι φιλοξενούμενοι επισκέφθηκαν με αξιώσεις αρκετές φορές την αντίπαλη εστία, αλλά ο εξαιρετικός Μώτος κράτησε το μηδέν.

Ο Φοίνικας Περιστερίου με 8 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση με 8 βαθμούς (2-2-0, 5-2 γκ.)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μώτος, Ηλιόπουλος (86΄Ανυφαντής), Καραγιώργος (54΄Δαρδαμάνης), Λάσκαρης, Λιαγκόζης, Παπανικολάου, Διονάτος, Κούτρης, Μάζης, Ζαρκαδάς (68΄Καλόγηρος), Σοροβίγκας.

ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Γκιμούσης, Κοντής, Σκαϊλίδης, Αναγνώστου, Λούλο (79΄Καπέλης Μ.), Κανδαλέπας (79΄Κατσιώρης), Γεωργαλάς, Λαγός, Πανταζόπουλος (55΄Μαρτέκας), Καπέλης Ι. (66΄Φίλος), Κορφιάτης.

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔ – ΥΜΗΤΤΟΣ 0-1

Πρώτη ήττα για του Λύκους μετά από 4 αγώνες, καθώς ηττήθηκαν στην έδρα τους από τον ανώτερο Υμηττό με 0-1. Το γκολ πέτυχε στο 22΄ο Πανάκης.

Οι Λύκοι Χαϊδαρίου βρίσκονται στην 7η θέση με 5 βαθμούς (1-2-1, 4-2 γκ.)

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Παρασκευόπουλος, Γιαννόπουλος, Καραμάνογλου, Μαλιώρης (26΄Ταρούσα), Δοσούλας (26΄Ανδρικάκης)(68΄Στόγιας), Θεοδωρόπουλος, Τζαβλάρας, Κορωνιός (68΄Μαντινιώτης), Πέττας (57΄Μπάρδης), Καρακασίδης, Κιρκιλής.

ΥΜΗΤΤΟΣ: Στέτσικ, Βούτας, Παπάζογλου, Πουρνάρας, Λιακόπουλος, Παπαζαφείρης, Διακώνης (68΄Καλούμενος), Κόκκαλης, Πανάκης, Πετρόπουλος (75΄Κακούρης), Κολάι (85΄Παναγιωτούλιας).

  • Στους άλλους αγώνες του ομίλου ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου ηττήθηκε εκτός έδρας με 0-5 από τον δεύτερο στη βαθμολογία Αγ. Θωμά και η Ιεράπολη 0-4 από την πρωτοπόρο Πεύκη, εκτός έδρας επίσης. Έτσι ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου με 1 βαθμό (0-1-3, 4-13 γκ.) βρίσκεται στην 9η θέση και η Ιεράπολη με 5 βαθμούς (1-2-1, 3-5 γκ.) στην 6η θέση.

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ. – ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ  3-1

Στις νίκες επέστρεψε ο Κεραυνός Πετρ. που επικράτησε με 3-1 της Νίκης Αλίμου και ζευγάρωσε τα εντός έδρας τρίποντα. Στο ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν συγκεντρωμένος και οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στα πρώτα λεπτά με τον Μακρή. Ωστόσο στην πορεία ο Κεραυνός βρήκε ρυθμό και στο 29′ άνοιξε το σκορ, όταν ο Μπακάλης εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και νίκησε σε τετ-α-τετ τον Τσίμπη (1-0). Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αλέξη Γκουτσούλα κυριάρχησε πλήρως και στο 54′ διπλασίασε τα τέρματά της. Από κόρνερ του Ψύλλα, ο Κωστόπουλος στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ πέτυχε το 2-0. Και στο 72′ ο Κεραυνός εδραίωσε τη νίκη του με ένα υπέροχο τελείωμα του Κάρτσακα. Η νίκη θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν σωρεία ευκαιριών, έχοντας και δοκάρι με τον Τασιαδάμη. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Μπέκιο στο 90′.

Ο Κεραυνός Πετρ. μετά από 3 αγώνες βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς (2-0-1, 7΄-4 γκ.)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Μπέκος, Τασιαδάμης, Γομάτος (78′ Ανδρέου), Κωστόπουλος, Κυριάκος, Τσαούσης, Μπακάλης (78′ Καστελλιώτης), Νταντάνης, Χριστόπουλος (62′ Κάρτσακας), Σκούφης (67′ Κατηφόρης), Ψύλλας (78′ Κολοσιώνης).

ΝΙΚΗ ΑΛΙΜΟΥ: Τσίμπης, Κοκκινίδης, Καπτζής, Μαξακούλης, Σουγλίδης, Γκίλα (67′ Ιωαννίδης), Τζιαβάρας, Λιοτσάκης, Τρουπάκης (87′ Παπαευθυμίου), Μπέκιος, Μακρής.

  • Σε άλλους αγώνες του ομίλου ο Αίμος Πετρ. ηττήθηκε στην έδρα του με 0-2 από τους Ίωνες Παλαιού Φαλήρου και ο Θεμιστοκλής 1-2 από τον Αστέρα Γλυφάδας επίσης στην έδρα του. Ο Αίμος βρίσκεται πλέον στην 7η θέση με 3 βαθμούς (1-0-2, 3-6 γκ.), ενώ ο Θεμιστοκλής είναι 8ος με 2 βαθμούς (0-2-1, 1-2 γκ.).
  • Για το 2ο Όμιλο η Θύελλα Περιστερίου έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με το Μαρούσι και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς (0-2-1, 5-6 γκ.)

Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔ – ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔ. 1-0

Ο Αστέρας Χαϊδαρίου επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι με το Δάσος Χαϊδαρίου με 1-0 . Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν πιο συγκεντρωμένοι στο στόχο τους και έφτασαν στη νίκη στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με πέναλτι που εκτέλεσε ο Γκίλας. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Μαυρίκου, είχαν δύο καλές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν.

Ο Αστέρας Χαϊδαρίου μετά από 3 αγώνες βρίσκεται στην 3η θέση με 6 βαθμούς (2-0-1, 3-2 γκ.) ενώ το Δάσος Χαϊδαρίουείναι στην 9η θέση με 1 βαθμό (0-1-2, 2-7 γκ.)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σταυρίδης, Κιουρκτσής, Μακρής, Γκίλας, Ζαχαρόπουλος (67΄ Κωστάκος), Γωγιός (46΄ Χαλιλάϊ), Χρυσοχόος (57΄ Παπαχαρίσης), Σπυρόπουλος, Πρίσκος, Μανέντης (57΄ Παπανάστασης Κ.), Καραγιάννης

ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Κόρκος, Αλεξανδρής (46΄ Καλύβας), Παπαναστάσης Δ., Στάθης, Γεωργιάδης, Κράϊας, Σαφράς, Παχατούρας (66΄ Κυρκόπουλος), Αποστολίδης, Παπαμιχαήλ (46΄ Σιχλιμίρης), Εμμανουήλ (57΄ Βελέντζας – 81΄ Μωραϊτης).

ΑΕ ΙΛΙΟΥ – ΑΤΤΙΚΟΣ 1-1

Ισόπαλο έληξε το ματς μεταξύ της ΑΕ Ιλίου και του Αττικού, με σκορ 1-1 διατηρώντας και οι δύο ομάδες το αήττητο σε 3 αγώνες.  Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 45΄με τον Γκάνιο, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν με τον Χέλμη στο 72΄.

Η ΑΕ Ιλίου μετά από 3 αγώνες βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 7 βαθμούς (2-1-0, 5-2 γκ.)

ΑΕ ΙΛΙΟΥ: Γεροντάκης, Σάλλα, Μάλλης, Σπυροπάλη, Ανταλής, Τρυγώνης (83΄Χαλκιάς), Μαυροειδής, Λιλάι (60΄Φύκηρης), Γκάνιος (69΄Μπάσο), Πιπίνης (83΄Κορωνιός), Κότσι.

ΑΤΤΙΚΟΣ: Λογοθέτης, Ντζέλιας, Καργιώτης, Ορφανού, Γερακάρης, Ντάρβις (65΄Κοντόπουλος), Χέλμης, Πατσιούρας, Δουληγέρης (19΄λ.τ. Φίλης), Πλεξίδας, Γεωργαντής (80΄Βασιλικός).

  • Σε άλλους αγώνες  του ομίλου ο Τριφυλλιακός επικράτησε του Διαγόρα Αιγάλεω με 1-0. Η Χρυσούπολη πήρε την πρώτη νίκη με 3-2 επί της Αναγέννησης Πετρ. και ο Ζέφυρος επικράτησε με 6-0 εκτός έδρας του Κουκακίου.
  • Η Χρυσούπολη είναι 4η με 5 βαθμούς (2-0-1, -2 γκ.). Η Αναγέννηση Πετρ. είναι στην 6η θέση με 3 βαθμούς (1-0-2, 4-10 γκ.). Ο Διαγόρας Αιγάλεω βρίσκεται στην 7η θέση με 3 βαθμούς (1-0-2, 5-3 γκ.), ενώ ο Ζέφυρος βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς (1-0-2, 7-3 γκ.)
tags: