Home Σπορ ΕΠΣΑ: ΚΟΡΥΦΕΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λ., ΕΛΠΊΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. ΚΑΙ ΑΡΗ ΠΕΤΡ.
ΕΠΣΑ: ΚΟΡΥΦΕΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λ., ΕΛΠΊΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. ΚΑΙ ΑΡΗ ΠΕΤΡ.

ΕΠΣΑ: ΚΟΡΥΦΕΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λ., ΕΛΠΊΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. ΚΑΙ ΑΡΗ ΠΕΤΡ.

0
0

Ολυμπιακός Λιοσίων, Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, Αρης Πετρούπολης και ΑΟ Χαϊδαρίου πέτυχαν τις σημαντικότερες νίκες στην Α’ κατηγορία από τις ομάδες της Δυτικής Αθήνας.

Στην κορυφή των ομίλων τους βρίσκονται ο Ολυμπιακός Λιοσίων, ο Άρης Πετρούπολης και η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων μετά τις νίκες τους με 2-1 εκτός έδρας κόντρα στη Δόξα Βύρωνα, με 1-0 εντός έδρας επί του ΑΟ Ιλίου, και 1-0 εκτός έδρας επί της Θύελλας Αγ. Δημήτριου αντίστοιχα.  
Πρώτη νίκη για την Ανθούπολη 2-1 επί της Λυκόβρυσης, αλλά και πρώτη ήττα με 1-2 του ΑΟ Περιστερίου από τον Κένταυρο Βριλησσίων. Το Χαϊδάρι με ανατροπή επικράτησε με 2-1 του Χαλανδρίου. Στη Β’ κατηγορία τη νίκη της ημέρας σημείωσε ο Ηρακλής Περιστερίου που επικράτησε με 1-0 στο ντέρμπι με τον ΠΟΨ. Με νίκες συνέχισαν και οι πρωτοπόροι στους ομίλους τους Άμιλλα Περιστερίου με 1-0 επί του Ατρόμητου Χαλανδρίου, αλλά και ο Ορφέας Αιγάλεω με 4-1 επί του Άρη Χολαργού. Από τη Γ΄Κατηγορία ξεχω΄ρισαν οι νίκες του Κεραυνού Πετρούπολης και της ΑΕ Ιλίου.


Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ – ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ 2-1

Λαχτάρισε αλλά στο τέλος πήρε το πρώτο της τρίποντο η Ανθούπολη που επικράτησε με 2-1 της Ουραγού Λυκόβρυσης. Οι φιλοξενούμενοι στο 31’ προηγήθηκαν με γκολ του Πανταγιά, αλλά ο Ρεζτσόβ είχε έτοιμη την απάντηση και στο 35’ ισοφάρισε 1-1 από τα την άσπρη βούλα. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 78΄ο Αντωνόπουλος.

Η Ανθούπολη μετά από 6 αγώνες βρίσκεται στην 6η θέση με 6 Βαθμούς (1-3-2, 7-9 γκ.).

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Δρίβας,Κακιώρης, Τσάγκης, Πάσσαρης, Φανός (46′ Μπίμπιζας), Μανουσέλης, Ρεζτσόβ, Ντούπης (61′ Τσιουρής), Καλογέρης (90′ Βγένης), Αντωνόπουλος, Ξυνογαλάς (85′ Νικολόπουλος).

ΑΟ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ: Κέμπας (51′ Κορρές), Γεωργιόπουλος, Γαλακτίδης, Μπογκντάνι, Σιαδήμας, Πανταγιάς, Γιαννίκος, Τασιούδης, Παπαχρήστος (84′ Κρασνίκι), Πετράκης, Πάγκας.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡ. – ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 2-1

Στην πρώτη του ήττα υποχρεώθηκε ο ΑΟ Περιστερίου στα Βριλήσσια με 1-2 από τον Κένταυρο που πήρε το πρώτο του τρίποντο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 9΄με τον Πιπέρα, ενώ στο 15΄ο Κανέλλος σημείωσε το 2-0. Παρ’ όλο που ο Κένταυρος έμεινε με δέκα παίκτες στο 58’ μετά την αποβολή του Γεωργαμλή με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο ΑΟ Περιστερίου το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 62΄σε 2-1 με τον Ζαφειράτο Γ..

Μετά από 6 αγώνες ο ΑΟ περιστερίου έπεσε στη δεύτερη  θέση με 13 βαθμούς (4-1-1, 15-9 γκ.)

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Μεσολόγγης, Μπεκιάρης, Χαλκιόπουλος, Θεοδωρίδης, Λίτινας, Γεωργαμλής, Μανίκας, Κανέλλος (82΄ Ζαχαρόπουλος), Πιπεράς, Δέτσης ( 90+5΄Παπαγεωργίου), Τσαντήλας ( 62΄Κουλιούρης).

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα (84΄Ζαφειράτος Α.), Βολυράκης (33΄Διονυσόπουλος), Μπούζας Ι., Σετελλάρι, Χριστόπουλος (89΄Ξέρας), Λειβαδάς, Ζαφειράτος Γ., Μπουρντένης, Μπούζας Α., Κουτσούκου.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 0-1

Με ήττα στην έδρα τους επέστρεψαν οι Άγιοι Ανάργυροι από το ρεπό τους, καθώς έχασαν από την πιο ουσιαστική Αγία Παρασκευή με 0-1. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 40΄ο Μπόλης. Ο ίδιος είχε και δοκάρι στο 45΄. Στο 85΄αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα οι Βυζανιάρης και Τριανταφυλλίδης γιατί διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους.

Οι Άγιοι Ανάργυροι μετά από 5 αγώνες βρίσκονται στην 8η θέση με 5 βαθμούς (1-2-2, 3-4 γκ.)

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Κολοκυθάς, Κατσάρας, Βασιλειάδης (70′ Καμβύσης), Οικονόμου, Καριατλής (55′ Χαραλάμπου), Κατσίβελας, Ξαγοράρης, Κλωνάρης (55′ Φωτόπουλος), Αρβανιτάκης (70′ Ζαρκαδούλας).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καταχανάκης, Κόλλιας, Χατζίου, Φειδαίος, Τριανταφυλλίδης, Σταμούλης (88 Γαλανόπουλος), Λαζόπουλος (90′ Φάρκωνας), Πατερίτσας, Μπόλης, Μπουτσικάρης, Κραψίτης (81′ Μακρυπίδης).

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. 1-2

Με σκόρερ τον Φραγκόπουλο ο Ολυμπιακός Λ. πήρε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στη Δόξα Βύρωνος.  Μία νίκη που τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας και που πέτυχε με ανατροπή. Στο 73΄οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σκούρα (1-0), αλλά ο Φραγκόπουλος με δύο προσωπικά γκολ στο 84΄, και στο 89΄χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός Λ. μετά από 6 αγώνες βρίσκεται στην πρώτη θέση με 15 βαθμούς (5-0-1, 14-8 γκ.)

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ: Μεϊμάρογλου, Κουτσαυτίκης, Βουτάς, Ρωμανός, Βλαχάς, Τσαουρδάς, Μαρίνης, Σκούρας, Στατήρης, Ζευκιλής, Παρασκευόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Σκιαθίτης, Λαμπρόπουλος, Φραγκόπουλος, Μιχαηλίδης, Λένγκα, Νικολάου (46΄Βασιλάκος), Τσουκαλάς, Γανωτής, Γιαταγανάκης, Γκαβζίδης (80΄Ζέρβας), Καραχάλιος (46΄Τσάτσα).

Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ – ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 3-0

Με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο η Αγ. Ελεούσα νίκησε με 3-0 εντός έδρας τα Βριλήσσια πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, αλλά και μένοντας για τρίτο ματς μακριά από την ήττα. Στο 52΄οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τσαγκάρη με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ (1-0). Το ίδιο λεπτό αποβλήθηκε ο Τσιτοφώτος με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι που εκμεταλλεύθηκε η Αγ. Ελεούσα και στο 73΄ο Τζώρτζης έκανε το 2-0, ενώ με τον Μαζμανίδη στο 86΄σημείωσε το τελικό 3-0.

Η Αγία Ελεούσα μετά από 6 αγώνες βρίσκεται στην 8η θέση με 7 βαθμούς (2-1-3, 6-6 γκ.)

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Σωτηρίου (46΄Γιαννόπουλος), Κύβελος, Μπίκος, Γολίδης (80΄Μαθιούδης), Τσαγκάρης (87΄Σκαπέτης), Πατσατζόγλου (64΄Παναγιωτόπουλος), Μπάκας Π. (87΄Παυλάκος), Κατσικανταής, Τζώρτζης.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Τζεβελέκης, Παπουτσής (57΄Νικόλα), Γκιονάι, Τσιτοφώτος, Δημητρέλος, Μπακέας, Κουρής (57΄Τίγκας), Αραμπατζής, Κόκκινος, Μήτσιος, Παπαδημητρόπουλος (88΄Παπαδόπουλος).

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 3ος ΟΜΙΛΟΣ

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ – Π. ΦΑΛΗΡΟ 1-1

Στο 1-1 έμεινε η Κήπουπολη στην έδρα της με το Παλαιό Φάληρο αποτέλεσμα που δεν την ικανοποίησε ήθελε εναγωνίως τη νίκη. Το Παλαιό Φάληρο προηγήθηκε στο 10΄με τον Λαϊνά, ενώ η Κηπούπολη ισοφάρισε με τον Μάκρα στο 48΄(1-1). Η Κηπούπολη μετά το 70 ‘ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κωνσταντινίδη με κόκκινη κάρτα.

Η Κηπούπολη μετά από 5 αγώνες βρίσκεται στην 7η θέση με 5 βαθμούς (1-2-2, 2-6 γκ.)

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ: Κυρίου, Πολυζωγόπουλος, Σταματογιαννόπουλος, Ταμπάκης, Παούρης, Βασιλάρης, Οκσίσογλου, Φαρμάκης (23΄Κωνσταντινίδης), Μάκρας (90΄Σαββουλίδης), Λιαγκόζης, Καλέμης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Ορφανόπουλος, Γιαννακούρος, Γαβαλάς, Μπέλερης, Λαϊνάς, Παπαευθυμίου, Καψιώτης, Μακρυγιάννης (90΄Βάιας), Μηταράς (73΄Μπούσι), Μουρτίδης (67΄Σκόρδος), Γαλημίτης.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ – ΤΡΑΧΩΝΕΣ 3-3

Παλικαρίσιο βαθμό στην έδρα του απέσπασε από τους Τράχωνες το Καματερό με 3-3, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους χωρίς νίκη για τρίτη αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16’ με σουτ του Κολονέρου (1-0), ενώ στο 27’ έχασαν την ευκαιρία να διπαλσιάσουν τα τέρματά τους, αλλά ο Βαρουξής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 29’ οι Τράχωνες έφτασαν στο1-1 με πλασέ του Δημογιάννη και στο 43’ ο Κολλινιάτης με κεφαλιά μετά από κόρνερ ε΄δωσε το προβάδισμα στην ομάδα του (1-2). Στο 47’ ο Παππάς στάθηκε άτυχος και με αυτογκόλ έκανε το 1-3 κι όλα έδειχναν πως η νίκη έγερνε προς το μέρος των Τραχώνων. Οι γηπεδούχοι όμως δεν τα παράτησαν και στο 59’ μείωσαν σε 2-3 με τον Ανδριτσόπουλο. Στη συνέχεια οι φάσεις διαδέχονταν η μία τη άλλη και για τις δύο ομάδες με τον Κολοκοτρώνη στις καθυστερήσεις να σημειώνει το τελικό 3-3 με πλασέ.

Το Καματερό μετά από 5 αγώνες βρίσκεται στην 8η θέση με 5 βαθμούς (1-2-2, 7-9 γκ.)

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ανδρεοσόπουλος, Πιτέλης, Ανδριτσόπουλος, Βασιλάκος, Παππάς Γ., Μήτσης (46΄ Σταυρόπουλος), Φράγκος (52΄ Παλυβός Α.), Βαρουξής (84΄ Κολιαδήμας), Παλυβός Κ, Κολονέρος, Παπαϊωάννου (74΄ Κολοκοτρώνης).

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Παπαγγελής, Γκούλιας, Βουρλούμης, Κολλινιάτης, Μπουγιούκος, Παπαντζίμας, Πρόι (56΄ Παπαχρόνης), Μανωλιάδης (80’ Κλείτσδικας), Γιαννόπουλος (80΄ Κούτρας), Δημογιάννης, Τσιουρής (69΄Αυγέρης).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. – ΑΟ ΙΛΙΟΥ 1-0

Ανώτερος ο Άρης Πετρούπολης νίκησε πιο εύκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό 1-0 τον ΑΟ Ιλίου, που έμεινε χωρίς βαθμό για 5η αγωνιστική.

Το μοναδικό γκολ που σημειώθηκε το ματς πέτυχε στο 8΄ο Αργυρίου, με τον Άρη να χάνει σωρεία ευκαιριών για μια πιο ευρεία νίκη.

Ο Άρης Πετρούπολης μετά από 5 αγώνες βρίσκεται στην 1η θέση με 13 βαθμούς (4-1-0, 8-2 γκ.)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Ρουμπής, Λάπα, Λεβέντης, Πολίτης, Κορώνης (60΄Λερούτσος), Γεραγωτέλλης, Τρακόσης, Τσερκώνης, Καραδήμας (46΄Σούφλας), Μαρίνου (80΄Σταυρόπουλος), Αργυρίου.

ΑΟ ΙΛΙΟΥ: Χαλβατζής, Μεχμέτι (46΄Καραλής), Μπάμη, Γκέκας, Λάχας, Παπαδημητρίου (65΄Λουκόπουλος), Παυλίδης, Ευαγγέλου, Ράπτης, Σκαμάνης, Κιτσώνης.

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΧΑΪΔΑΡΙ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2-1

Σπουδαία νίκη και πάλι με ανατροπή πήρε το Χαϊδάρι στην έδρα του με 2-1 κόντρα στο Χαλάνδρι. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 15΄με τον Γεωργουδάκη. Χρειάστηκαν 25΄ για να ισοφαρίσει το Χαϊδαρι με τον Αποστολόπουλο στο 40΄(1-1), ενώ το γκολ της νίκης πέτυχε ο Χρήστου στο 70’.

Το Χαϊδάρι μετά από 5 αγώνες βρίσκεται στην 2η θέση με 8 βαθμούς (2-2-1, 8-7 γκ.), πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μπακοδήμος, Καμπεράι, Καλογερόπουλος, Αντωνόπουλος, Μακρής (46′ Ζαχαρίου), Τύπρος, Τσαγιάννης (89′ Μίτος), Τσιούλος, Παληγεώργος, Αποστολόπουλος, Χρήστου (82′ Οτεμπέρης).

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κατσιούλης Θ., Φουκούλης, Καρδάμης, Τζιόλας, Ντζαβίδας (75΄Αλεξανδράκης), Μουρελάτος, Φελέκης, Γεωργουδάκης (46′ Μπουραζάς) (81′ Κανελλόπουλος), Καλιαμπάκας, Κατσιούλης Αχ., Σπανός.

ΙΑΣΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 3-1

Με εξαιρετική εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιάσωνας πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 3-1 του Απόλλωνα Χαλανδρίου εντός έδρας.
Κόντρα στη ροή του αγώνα οι  γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με 1-0 χάρη στο αυτογκόλ του Αγγελόπουλουι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 18΄με τον Κανδεράκη, με τον Ιάσωνα να είναι αυτός που άνοιξε το σκορ στο 42΄όταν με αυτογκόλ του Αγγελόπουλου – η μπάλα βρήκε στο σώμα του σε διώξιμο του Βασσάλου – έγινε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι εκείνο το σημείο είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και δοκάρι του Κανδεράκη στο 18’. Στο δεύτερο ημίχρονο  το σκηνικό άλλαξε οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και σημείωσαν ακόμη δύο γκολ από κόρνερ με τον Κεφαλά στο 55΄ (2-0) και τον  Ντόη στο 58΄(3-0). Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 80΄ο Μήτρου με πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος.

Ο Ιάσωνας σε 5 αγώνες έχει 5 βαθμούς (1-2-2, 5-7 γκ.) και βρίσκεται στην 8η θέση,με τον Απόλλωνα Χαλ. να ακολουθεί με 4 βαθμούς και τον Ήφαιστο Περιστερίου να είναι τελευταίος με 2 βαθμούς.  

ΙΑΣΩΝΑΣ: Βιτζηλαίος, Μπράβος, Σπυρόπουλος, Λύχνος, Ντόη, Τραγανός (73’ Κατραμάδος), Γλέζος (61’ Γιαννειός), Ηλιακίδης, Κεφαλάς, Τρυφέρης (68’ Ζουμής), Καθαρόπουλος (73’ Σταθόπουλος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Βασσάλος, Παπαδάκης, Παπαθανάσης, Ψάλλας, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Ζώης (52’ Χοσκόπ), Κανδεράκης (63’ Χατζής), Χαραλάμπους (75’ Μήτρου), Κούτσιας (63’ Κοχλιός), Νούσης (52’ Παγώνης).

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. 0-1

Στις νίκες επέστρεψε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων που επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Θύελλας Αγίου Δημητρίου.  Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε με κεφαλιά ο Δαούτης στο 66′ με κεφαλιά. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Νίκολι και η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες.

Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων μετά από 5 αγώνες βρίσκεται στην πρώτη θέση με 13 βαθμούς (4-1-0, 5-1 γκ.), τέσσερις περισσότερους από τη δεύτερη Διάνα.  

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Καβακλής, Δημητρίου (16’ Σαραντόπουλος), Κυριαζής, Παπανδρέου, Κουμουνδούρος, Πετράκης, Ελευθεριάδης (57’ Λιάμπος), Ηρακλέους (69’ Λαγοπάτης), Αλεξόπουλος, Πατρίκιος, Καλλιοντζάκης.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Φανουργιάκης, Κουρέας, Λάνι (77’ Δούκας), Δαούτης, Ντέντια, Νικόλι, Αδαμόπουλος (52’ Νταφόπουλος), Κοτταρίδης (46’ Παρασκευόπουλος), Ντερτινής, Ρίζος (90’ Παππάς), Γεωργακόπουλος

ΠΑΠΑΓΟΣ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ 0-0

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Παπάγου και Ήφαιστος Περιστερίου που έμειναν στον 0-0. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν από το 42΄με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γωγιού με 2η κίτρινη κάρτα, χωρίς όμως να μπορέσουν να το εκμεταλλευθούν οι φιλοξενούμενοι.

Μετά από 5 αγώνες ο Ήφαιστος Περιστερίου παραμένει στην 10η θέση με 2 βαθμούς (0-2-3, 5-10 γκ.)

ΠΑΠΑΓΟΣ: Κοραχάης, Καλτσής, Ντουλάκης, Γιαννόπουλος (66′ Κούκος), Λιούκας, Κασβίκης (51′ Πεταλωτής), Δήμου (56′ Κοτσώνης), Φατούρος, Ταλιούρας Ι. (66′ Δρυμωνίτης), Γωγιός, Μπράτσος (56′ Καραθανάσης).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Αλευρής, Βλαχόπουλος, Κοτούλιας, Ορούτσι (46′ Κούσας), Λάπας, Χατζηράκης (65′ Μπαλαρίνης), Τουρτούλι (83’Μαστροκώστας), Σπανουδάκης, Κιάφα, Τσοπανάκος, Λιούκας.

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΚΟΡΩΝΙΔΑ- ΓΑΛΑΞΙΑΣ 0-1

Πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Γαλαξίας, που επικράτησε με 1-0 επί της Κορωνίδας κάνοντας τη δεύτερη νίκη του. Το χρυσό γκολ πέτυχε ο Βουδούρης στο 36′ και μετά από αυτή τη νίκη βρίσκεται στην 9η θέση με 6 βαθμούς (2-0-3, 5-7 γκ.)

ΚΟΡΩΝΙΔΑ: Ιωαννίδης, Μανδαλιανός, Κορρές, Κράβαρι, Καράμπελας, Παπανίκος, Χρηστίδης, Μαύρος, Παλαιολόγου, Ψαρρός, Μαντζούφας.

ΓΑΛΑΞΙΑΣ: Τσέκας, Λυμπερόπουλος, Μπόντε (65΄Γιαννούσης), Βουδούρης, Νικολάου, Κατσιμπούλας, Λέμης (65΄Καραμάνης), Ιακωβάκης, Καρπούζος (84΄Νταγιάντας), Νίκος (89΄Καρβουνάς).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ. – ΠΟΨ 1-0

Την τρίτη του νίκη πέτυχε ο Ηρακλής Περιστερίου στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 στο ντέρμπι με τον ΠΟΨ. Το ματς που ήταν αμφίρροπο σε όλη τη διάρκεια του με τις δύο ομάδες να παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο,  κρίθηκε με γκολ που πέτυχε ο Ασφής στο 67’, μόλις δέκα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.  Ο Ηρακλής Περιστερίου μετά από 5 αγώνες βρίσκεται στην 2η θέση με 10 βαθμούς (3-1-1, 7-4 γκ.), τρεις βαθμούς λιγότερους από τον πρωτοπόρο ΓΣ Καισαριανής.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡ.: Παπαδιώτης, Δρουγουνάκης, Σφίχτης, Πάνος, Χάιδας, Τσετσάι, Βαρδαραμάτος (90′ Παπαχρήστος), Μήτρος (57′ Πάσχος), Γιώτης, Βασιλείο (57′ Ασφής), Μαγκίτσας (77′ Θανόπουλος)

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ: Χρανιώτης, Τσελικας, Λιούσης, Μαλγαρινός, Κυρίτσης, Αρναρέλλης (67′ Ζαχαρούδης), Λαμπρίδης, Μαραβελάκης, Κωστόπουλος (57’Σύψας), Αντωνόπουλος (40′ Μπιρίδης), Γκότζος (51′ Βεντούρης).

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ – ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 3-0

Δεν μπόρεσε να προβάλει μεγάλη αντίσταση η ΑΕ Περιστερίου στον Παράδεισο και ηττήθηκε με 0-3. Ο Ανδρονιώτης στο 19΄ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 48΄έκανε το 2-0. Στο 75΄οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Νάστου Ν. και στο 86΄ο Καραλής σημείωσε το τελικό 3-0.

Η ΑΕ Περιστερίου μετά από 5 αγώνες βρίσκεται στην 11η θέση με 3 βαθμούς (1-0-4, 6-16 γκ.)

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Ξάφης, Μαργιόλας, Παπαστεργίου, Σφυρής, Στούλης, Καραλής, Χριστοφυλόπουλος (83΄Ζερβός), Ράπτης (62΄Πέτας), Ανδρονιώτης (76΄Δήμος), Λεφάκης, Γεωργακόπουλος (83΄Δόσης).

ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Νικολόπουλος (46΄Καριώτης), Νάστος Π. (84΄Πανταζής), Καβάγιας (22΄λ.τ. Κολοκώτσιος), Πουρίκη, Στασινόπουλος, Λίτσας (84΄Γουναρίδης), Κανναβός, Νάστος Ν., Χρυσαφίδης, Γαζεπίδης, Στρέμπας (65΄Μαρκόνης).

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – ΤΑΤΑΥΛΑ 5-0

Καταιγιστικός ο Ιπποκράτης συνέτριψε στην έδρα του με 5-0 τα Ταταύλα. Στο 25΄ο Δρόσος άνοιξε το σκορ (1-0), με τον Μπότη στο 33΄να σημειώνει το 2-0 και στο 66΄ το 3-0. Ο Ζευγουλάς στο 88΄ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 και ο Δρόσος στο 90΄διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Ο Ιπποκράτης μετά από 5 αγώνες έχει 9 βαθμούς (3-0-2, 16-8 γκ.) και βρίσκεται στην 6η θέση,

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Τεννές, Νάκο, Γκουντουβάς (63΄Καψλασκης), Μωραΐτης (82΄Ζευγουλάς), Σάσσαλος, Λουκάκης, Μπότης, Γεροδημήτρης (70΄Μελέτης), Τζαρέλας, Αγγελόπουλος, Δρόσος.

ΤΑΤΑΥΛΑ: Γιαννούτσος, Μανωλάς (30΄λ.τ. Μητράκας), Χασιώτης, Μούκας, Αθανασίου, Ιωακειμίδης, Πολύδωρας, Αργύρης, Καλογερόπουλος, Παγουράς, Τζάρας.

  • Για τον 3ο όμιλο της Β’ κατηγορίας ο Ορφέας Αιγάλεω επιβλήθηκε με 4-1 του Άρη Χολαργού και με 12 βαθμούς (4-0-1, 10-5 γκ.) βρίσκεται στην 1η θέση.

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ -4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΘΗΝΑΪΔΑ –ΛΥΚΟΙ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ 0-3

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσαν οι Λύκοι κόντρα στην Αθηναΐδα, που ηττήθηκε για δεύτερη διαδοχική Κυριακή.  Ο Πέττας με δύο γκολ στο 31’ και στο 33’ αιφνιδίασε τους γηπεδούχους. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς αποτέλεσμα με τον Καρακασίδη στο 78’ να διαμορφώνει το τελικό 0-3.

Οι Λύκοι Χαϊδαρίου μετά από 5 αγώνες βρίσκονται στην 4η θέση με 8 βαθμούς (2-2-10 και διατήρησαν την επαφή με το γκρουπ των πρωτοπόρων (Πεύκη 15 β., Αγ. Θωμάς 12 β., Φοίνικας Περ. 11 β.)

ΑΘΗΝΑΪΔΑ: Γκιμούσης, Κοντής, Σκαϊλίδης (61’ Κατσιώρης), Αναγνώστου, Ζενέλι (46’ Κανδαλέπας), Γεωργαλάς, Φίλος (80’ Δούλης), Λαγός, Μαρτέκας, Καπέλης (61’ Βαγγελής), Κορφιάτης.

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Παρασκευόπουλος, Τουλιαγκάνοβ (87’ Περιβολαράκης), Γιαννόπουλος (78’ Μπάιρας), Στόγιας, Δοσούλας (89’ Παπαδάκης), Θεοδωρόπουλος, Τζαβάρας, Πέττας (46’ Μανλτινιώτης), Μπαρδής (78’ Σταύρου), Καρακασίδης, Κυρκιλής.

  • Για τον ίδιο όμιλο ο Φοίνικας Περιστερίου πέτυχε εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Ποσειδώνα Γλυφάδας και με 11 βαθμούς (3-2-0, 7-2 γκ.) βρίσκεται στην 3η θέση. Ο Θρίμαβος Χαϊδαρίου ηττήθηκε στην έδρα του με 0-2 από τον Πανιώνιο Καισαριανής και παρέμεινε με 1 βαθμό (0-1-4, 4-15 γκ.) και βρίσκεται στην 9η θέση. Τέλος η Ιεράπολή ηττήθηκε επίσης στην έδρα της με το βαρύ 0-5 από τον Αγ. Θωμά και βρίσκεται στην 8η θέση με 5 βαθμούς (1-2-2, 3-10 γκ.).

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΛΕΟΝΤΕΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡ. 1-4

Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός και επιβλήθηκε με 4-1 εκτός έδρας των Λεόντων, πετυχαίνοντας τη δεύτερη συνεχή νίκη του. Στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκαν τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε. Στις αρχές του δευτέρου μέρους προηγήθηκαν στο 54′ έπειτα από λάθος συννενόηση του αμυντικού Βιγκάνι με τον γκολκίπερ του και αυτογκόλ του πρώτου. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι Λέοντες ισοφάρισαν με διαγώνιο σουτ του Πέππα. Η ομάδα του Αλέξη Γκουτσούλα στη συνέχεια πήρε τα ηνία του αγώνα και πέτυχε τρία γκολ σε διάστημα 11 λεπτών. Στο 77′ από σέντρα του Τασιαδάμη, ο Τσαούσης με εναέρια προβολή έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Κεραυνό. Στο 87′ ο Καστελλιώτης από αριστερά γύρισε παράλληλα με τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και ο Μπακάλης με συρτό ευθύβολο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε και πάλι ο Τσαούσης με ωραίο τελείωμα από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από υποδειγματική αντεπίθεση.

Ο Κεραυνός Πετρούπολης μετά από 4 αγώνες βρίσκεται στη 3η θέση με 9 βαθμούς (3-0-1, 11-5 γκ.).

ΛΕΟΝΤΕΣ: Μπαρμούρης (46′ Κουκούνας), Ζηρογιάννης, Δαλαβίτσος (46′ Απαλαγάκης), Ρώσσης, Βιγκάνι, Νικολακόπουλος, Πέππας, Χριστακόπουλος, Μαρής, Καραγιωργόπουλος, Παυλόπουλος (32′ Γώγος).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Τσαφαράς, Κάρτσακας (60′ Χριστόπουλος), Γομάτος (66′ Κατηφόρης), Κωστόπουλος, Κυριάκος, Τσαούσης, Τασιαδάμης, Ψύλλας, Καστελλιώτης (86′ Δανέζος), Μπακάλης, Νταντάνης


ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1-1

Στο 1-1 κόλλησαν Θεμιστοκλής και Προμηθέας μετά από ένα πλούσιο σε φάσεις αγώνα. Μόλις στο 1’  οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε  ο Αλεξανδρής (1-0). Στο 6΄ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να κερδίσουν πέναλτι, αλλά ο Σαχίνης, αστόχησε, ενώ στο 34’ είχε και δοκάρι. Στο 77΄ ο Κατωπόδης με πέναλτι ισοφάρισε (1-1. Στο 89΄ ο Θεμιστοκλής είχε κι αυτός δοκάρι με τον Χάνα.

Ο Θεμιστοκλής σε 4 αγώνες έχει 3 βαθμούς (0-3-1, 2-3 γκ.) και βρίσκεται στην 7η θέση.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ: Στυλιανόπουλος, Σιαδήμας, Παυλόπουλος (69΄ Χάνα), Αλεξανδρής, Τσιρίκας, Βίλα, Διαμαντόπουλος, Βλαχοδημητρόπουλος, Σιώζος (69΄ Πλατανίτης), Μανιός (80΄ Πουλόπουλος), Τσίγαλος (57΄ Νάτσης).

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Μαζεμένος, Αυγέρης, Ζαγκλάρας (76΄ Τσίτσας), Χρυσανθάκης, Μπάμπαλης, Κουτσογιάννης, Παπαδόπουλος (52΄ Γεωργίου), Καρκάνης, Σοφός, Χονδρέλης (52΄ Κατωπόδης), Σαχίνης (70΄ Ζαρίκος).

  • Για τον ίδιο όμιλο ο Θρίαμβος Αθηνών νίκησε στην έδρα του με 3-0 τον Αίμο Πετρούπολης, που παρέμεινε με 3 βαθμούς (1-0-3, 3-9 γκ.) σε 4 αγώνες και βρίσκεται στην 8η θέση.

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ

Για τον 2ο Όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας η Θύελλα Περιστερίου νίκησε με 3-2 τον Κρόνο Αθηνών στην έδρα της και πέτυχε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Έτσι με 5 βαθμούς (1-2-1, 8-8 γκ.) βρίσκεται στην 4η θέση.

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔ. 0-1

Με διπλό πέρασε από την Πετρούπολη ο Αστέρας Χαϊδ. που επιβλήθηκε με 1-0 της Αναγέννησης. Το γκολ, που έκρινε την συνάντηση, σημείωσε στο 17΄ ο Χαλιλάϊ.

Η Αναγέννηση πετρούπολης μετά από 4 αγώνες βρίσκεται στην 7η θέση με 3 βαθμούς (1-0-3, 4-11 γκ.), ενώ ο Αστέρας Χαϊδ. με 9 βαθμούς (0-1-4, 4-2 γκ.) βρίσκεται στην 3η θέση.  

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Κωστόπουλος, Σχίζας (82΄ Τριανταφυλλόπουλος), Νικολάου, Μαχαίρας, Μαρκοτσάϊ, Ντίμος, Γκελμπέσης, Δήμας (70΄ Αναστόπουλος), Λιάπης (46΄ Δαγκλής), Μήτκας, Παππάς (57΄ Ιωάννου)

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σταυρίδης, Κιουρκτσής, Μακρής (89΄ Κωστάκος), Γκίλας, Γκίλας, Ζαχαρόπουλος, Παπαναστάσης (37΄ Καραγιάννης), Χρυσοχόος (64΄ Παπαχαρίσης), Σπυρόπουλος, Χαλιλάϊ, Μανέντης (64΄ Λέλης), Θαναηλάκης (46΄ Πρίσκος)

  • Για τον ίδιο όμιλο Η Χρυσούπολη ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Τριφυλλιακό με 1-2. Το Δάσος Χαϊδαρίου ηττήθηκε στην έδρα του με 0-4 από την ΑΕ Ιλίου και ο Ζέφυρος επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας του Διαγόρα Αιγάλεω.
  • Στη βαθμολογία η ΑΕ Ιλίου είναι στη 2η θέση με 10 Βαθμούς (3-1-0, 9-2 γκ.) δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Τριφυλλιακό. Ο Ζέφυρος με 6 βαθμούς (2-0-2, 9-4 γκ. Βρίσκεται στην 5η θέση. ΗΧρυσούπολη βρίσκεται στην 6η θέση με 5 βαθμούς 1-2-1, 6-6 γκ.), ενώ ο Διαγόρας Αιγάλεω είναι 8ος με 3 βαθμούς (1-0-3, 6-5 γκ.). Τέλος το Δάσος Χαϊδαρίου με μόλις 1 βαθμό (0-1-3, 2-11 γκ.) βρίσκεται στην 9η θέση.