Home Σπορ ΗΛΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ: Η ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
ΗΛΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ: Η ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

ΗΛΙΑΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ: Η ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

0
0

Συνέντευξη στο web radio της ΕΟΚ, παραχώρησε ο προπονητής του ΑΟ Άρης Πετρούπολης Ηλίας Αρχιμανδρίτης επικετρώνοντας τη συζήτηση κυρίως στην αναγκαιότητα κατασκευής ενός νέου κλειστού γηπέδου προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των αθλούμενων.

 

 

Tην έλλειψη κλειστών γηπέδων και προπονητηρίων στην Πετρούπολη καυτηρίασε ο Ηλίας Αρχιμανδρίτης προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΑΟ Άρης Πετρούπολης και υπεύθυνος της Ακαδημίας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο web radio της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» και στον δημοσιογράφο Αργύρη Παγαρτάνη.

Όπως τόνισε ο κόουτς η δική του δουλειά είναι να παράγει παίκτες και ταλέντα και να προωθούν παίκτες στις εθνικές κατηγορίες. «Για να γεννήσουμε παίκτες πρέπει να κάνουμε προπόνηση. Μιάμιση ώρα προπόνηση τέσσερις και πέντε φορές την εβδομάδα τις οποίες δεν μπορούμε να κάνουμε. Η Πετρούπολη χρειάζεται ένα νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ για να μπορέσουν να στεγαστούν τα παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα».

Ο Ηλίας Αρχιμανδρίτης επισήμανε πως ο ίδιος είναι εργάτης του μπάσκετ και πρέπει να κοιτάξει το καλό του αθλήματος ψάχνοντας για λύσεις να προπονηθούν σε καλύτερες συνθήκες οι παίκτες του. Και όπως πρότεινε μία «φθηνή λύση» είναι η δημιουργία ενός κλειστού με μπαλόνι όπως γίνονται σε άλλους δήμους όπως στο Γαλάτσι, στο Χολαργό, στη Γλυφάδα.

Αποτέλεσμα της έλλειψης κλειστών χώρων για να προπονούνται ιδανικά οι αθλητές, όπως τόνισε ο προπονητής του Άρη Πετρούπολης στο web radio της ΕΟΚ, είναι να μην μπορεί ο σύλλογος να αναπτύξει περισσότερο τις ακαδημίες του που αριθμούν σήμερα περί τα 300 παιδιά καθώς τα τμήματα του είναι υπερπλήρης και δεν δέχονται άλλα παιδιά προκειμένου να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα των προπονήσεων.

Στη συνέχεια μίλησε για την αγωνιστική ταυτότητα του Άρη, που δεν είναι άλλη από το να αγωνίζονται στις πρώτες ομάδες τα δικά του παιδιά με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης και της προέδρου Ελισάβετ Χατζηαγγελή – Φάσουρα.

Τελειώνοντας τη συνέντευξή του ο Ηλίας Αρχιμανδρίτης μίλησε για τους στόχους της ανδρικής ομάδας τονίζοντας ότι μετά την περυσινή πορεία και συμμετοχή της ομάδας στα μπαράζ ανόδου ο «πήχης» ανέβηκε αλλά παρόλα αυτά δεν αποτελεί αυτοσκοπό η ανόδος. Όπως είπε η ομάδα δεν έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ενώ στο Κύπελλο έχει προκριθεί στο final four.