Home Δυτική αθήνα ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΠΕΝΤΕ ΠΕΥΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΒΑΝ ΤΟΝ… ΑΕΡΑ!
ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΠΕΝΤΕ ΠΕΥΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΒΑΝ ΤΟΝ… ΑΕΡΑ!

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΠΕΝΤΕ ΠΕΥΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΒΑΝ ΤΟΝ… ΑΕΡΑ!

0
0

Ιδιώτης οικοπέδου έκοψε πέντε πεύκα 60 ετών από κοινόχρηστο χώρο στο τέρμα της οδού Αλαμάνας στο Καματερό, προκαλώντας την οργή των κατοίκων της περιοχής

 

 

Πρωτοφανής κίνηση από ιδιοκτήτη έκτασης στην τέρμα της οδού Αλαμάνας στο Καματερό που τη Παρασκευή 4/6 έκοψε πέντε θεόρατα πεύκα επειδή του έκοβαν τον… αέρα.

Δύο ημέρες πριν συνεργείο του δήμου προχώρησε σε διάνοιξη δρόμου που περνά μπροστά από την ιδιοκτησία του και σήμερα ο συγκεκριμένος κύριος προχώρησε στην κοπή πέντε πεύκων ηλικίας πάνω από 60 έτη.

Οι κάτοικοι της περιοχής προέβησαν σε διαμαρτυρία και ζήτησαν από το δήμο και τις αρχές την δίωξη του.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας οι κάτοικοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο χώρο. Εκεί παρευρέθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγών Ανανργύρων – Καματερού, καθώς και αντιπροσωπεία της Ανυπότακτης Πόλης Αγίων Αναργύρων με επικεφαλής τη δημοτική σύμβουλο Γεωργία Νίκα.

 

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΚΟΨΑΝ ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση αναφέρει:

«Ιδιώτες έκοψαν σαν κλέφτες πεύκα σε κοινόχρηστο χώρο στο Καματερό – Άμεση η αντίδραση των κατοίκων της περιοχής – Στο πλευρό τους οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Σήμερα νωρίς το πρωί ιδιώτες έκοψαν σαν κλέφτες πέντε πεύκα σε κοινόχρηστο χώρο στο τέρμα της οδού Αλαμάνας στο Καματερό. Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής που αντέδρασαν άμεσα, τα δέντρα κόπηκαν από εργολάβο, κατόπιν εντολής του ιδιοκτήτη έκτασης που γειτνιάζει με τον κοινόχρηστο χώρο. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο εργολάβος απείλησε κάτοικο που προσπάθησε να καταγράψει την πινακίδα του οχήματος του. Ο κοινόχρηστος χώρος αφορά σε μη διανοιγμένο δρόμο και τις προηγούμενες μέρες είχαν προηγηθεί εργασίες διάνοιξης από συνεργείο του Δήμου. Το απόγευμα έγινε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο και συγκροτήθηκε επιτροπή  κατοίκων. Η Λαϊκή Συσπείρωση από την πρώτη στιγμή που υπήρξε ενημέρωση για το συμβάν, έκανε παρέμβαση στη διοίκηση Τσίρμπα, προκειμένου να περιφρουρήσει το χώρο και να πιέσει για τον εντοπισμό των ατόμων που έκοψαν τα δέντρα. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θοδωρής Σκολαρίκος, Βάσω Ζάχαρη και Μιχάλης Καραβίδας βρέθηκαν στην απογευματινή συγκέντρωση και δήλωσαν τη συμπαράσταση τους στη διαμαρτυρία των κατοίκων».

 

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ!!!

Σε ανάλογο ύφος και η ανακοίνωση της Ανυπότακτης Πόλης που αναφέρει:

«Καματερό ώρα μηδέν σήμερα 6 δένδρα κομμένα ,οι ανάσες έξι δένδρων λιγότερες για την γειτονιά για τον πλανήτη !!!!!

Σήμερα μετά από καταγγελία κατοίκων της γειτονιάς Άτταλος 2  περιοχή Αγ. Νικολάου στην οδό Αλαμάνας  κόπηκαν 6 δένδρα 60 χρόνων ,που τα έκοψε ο ιδιοκτήτης παρακειμένου οικοπέδου, σαν Ανυπότακτη Πόλη πήγανε στο χώρο και αφού το επιβεβαιώσαμε ,κάναμε αίτημα στον δήμο να μας ενημερώσει για το όνομα του ιδιοκτήτη και να προχωρήσει  σε μήνυση και αυτόφωρη διαδικασία .Ζητήσαμε να μας δοθεί το όνομα του ιδιοκτήτη προκειμένου η κάτοικος που ήταν παρούσα, να προχωρήσει σε μήνυση  .

Παρακάτω επισυνάπτω το αίτημα μας  που στάλθηκε με email, με πρωτόκολο και τηλεφωνικώς και με τον αντιδήμαρχο πράσινου και την αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας του δήμου.

Περιμένουμε τις ενέργειες τους,,,,

Το αίτημα μας

Σήμερα όπως σας ενημερώσαμε και με πρωτοκολλημένη αίτηση και τηλεφωνικώς  κόπηκαν στον Άτταλο στο σημείο που θα γίνει διάνοιξη της οδού Αλαμάνας,   6 δένδρα.

Τα δένδρα κόπηκαν μπρος στα μάτια κατοίκων ,μια από αυτούς είναι Σ. Μ., όπου βεβαιώνει πως έγινε η κοπή από τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου 03 ΟΤ 108 .

Του οποίου δεν γνωρίζουμε το όνομα του αλλά ,όπως μας ενημέρωσε η κα Καπαρέλη μηχανικός του δήμου ,που βρισκόταν μαζί του 2 μέρες πριν στο χώρο ,όπου το μηχάνημα του δήμου άνοιξε τον χώρο .

Απαιτούμε όπως ο δήμος, προβεί σε μήνυση και αυτόφωρη διαδικασία ενάντια στον ιδιοκτήτη που έκανε την ενέργεια αυτή .

Η αντίδραση σας απαιτούμε να είναι άμεσα, σήμερα .

Ότι πληροφορία για την τεκμηρίωση και αναγνώριση του ιδιοκτήτη από την κάτοικο ,παρακαλώ επικοινωνήστε στο τηλ 6932382349 .

Περιμένουμε τις ενέργειες σας.

Για την Ανυπότακτη πόλη

Νίκα Γεωργία