Home Δυτική αθήνα Καματερό: Εγκαινιάστηκε φαρμακείο ΕΟΠΥΥ
Καματερό: Εγκαινιάστηκε φαρμακείο ΕΟΠΥΥ

Καματερό: Εγκαινιάστηκε φαρμακείο ΕΟΠΥΥ

0
0

Μετά το Περιστέρι και το Καματέρο απέκτησε Φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ για φάρμακα υψηλού κόστους και χρόνιων σοβαρών παθήσεων. Βρίσκεται στη συμβολή των οδών Μ. Μπότσαρη, Τήλου και Θεοτόκου, σε κτίριο που του παραχώρησε ο δήμος.

 

Πρόκειται για σημαντική υπηρεσία που απευθύνεται στους κατοίκους του Καματερού και των Αγίων Αναργύρων αλλά και των όμορων δήμων. Σύντομα κοντά στο φαρμακείο θα λειτουργήσουν Διοικητικές Υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ, σε κτίριο που επίσης παραχώρησε ο δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

 

ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ

Τα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν, παρουσία του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ Σωτήρη Μπερσίμη, του Βουλευτή Β’ Αθήνας και πρώην Υπουργού Παναγιώτη Κουρουπλή, του Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως Αθηναγόρα και του Δημάρχου Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκου Σαράντη.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Νίκος Σαράντης επισήμανε: «Επιτυγχάνουμε την αποκέντρωση των υπηρεσιών φροντίδας υγείας και διευκολύνουμε την ζωή των συμπολιτών μας. Να φτάσει η πρωτοβάθμια φροντίδα και αγωγή υγείας όσο κοντύτερα στους πολίτες, αυτός πρέπει να είναι ο κοινός μας στόχος. Με λύσεις αντιγραφειοκρατικές, με την κοινή θέληση όλων μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις διαθέσιμες υποδομές με τον καλύτερο τρόπο».
Στο έργο του ΕΟΠΥΥ για την βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων αναφέρθηκε στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Σωτήρης Μπερσίμης.
Στις κυβερνητικές προσπάθειες για την συνεχή αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και στα συγκεκριμένα και δυναμικά αποτελέσματα τους αναφέρθηκε ο Βουλευτής Παναγιώτης Κουρουπλής.

 

34 ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΟΠΥΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Αυτή τη στιγμή ο ΕΟΠΥΥ διαθέτει 34 φαρμακεία σε όλη τη χώρα, τα 10 από αυτά στο νομό Αττικής. Καθημερινά προσέρχονται σε αυτά 5200 συμπολίτες μας.

 

ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ

Στην Ομόνοια επαναλειτούργησε και δεύτερο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ ενώ το φαρμακείο του Γκύζη που εξυπηρετεί κυρίως καρκινοπαθείς θα μεταφερθεί σύντομα σε ανακαινισμένο κτίριο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας!