Home Δυτική αθήνα ΛΑ.ΣΥ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΣΙΡΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΑΜΑΝΑΣ
ΛΑ.ΣΥ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΣΙΡΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΑΜΑΝΑΣ

ΛΑ.ΣΥ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ: ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΣΙΡΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΑΜΑΝΑΣ

0
0

Η Λαϊκή Συσπείρωση ζητά να ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο για τις ενέργειες της διοίκησης σχετικά με την υπόθεση της κοπής πεύκων στην οδό Αλαμάνας

Με επιστολή τους, προς τον αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Στέφανο Δανάκο, οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίων Αναργύρων – Καματερού ζητούν να υπάρξει ενημέρωση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου για τις ενέργειες της διοίκησης σχετικά με την κοπή πέντε πεύκων στην οδό Αλαμάνας από ιδιώτη.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ 

Την Τετάρτη 9 Ιούνη το απόγευμα έγινε συνάντηση κατοίκων της περιοχής της οδού Αλαμάνας με το Δήμαρχο και αντιδημάρχους. Οι κάτοικοι είχαν αντιδράσει από την πρώτη στιγμή στην κοπή πέντε πεύκων από ιδιώτη την Παρασκευή 4 Ιούνη.  Είχαν προηγηθεί εργασίες διάνοιξης μη διανοιγμένου δρόμου από συνεργείο του Δήμου.

Στη προαναφερόμενη συνάντηση είχαμε επισημάνει ότι πέρα από παράτυπο είναι απαράδεκτο να κόβονται πεύκα, παραμονή μάλιστα της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος και σε μια περιοχή όπως το Καματερό που δεν είναι Εκάλη και δε μας …περισσεύει το πράσινο. Επίσης είχαμε υπογραμμίσει ότι πρέπει να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν αυτοί που τα έκοψαν. Ταυτόχρονα να εξετασθούν  πράξεις και παραλείψεις της σημερινής δημοτικής αρχής, αλλά και προηγούμενων,  για το πως φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση.

Ζητάμε να συζητηθεί το ζήτημα ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 7 Ιουλίου. Στο πλαίσιο της συζήτησης να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση από τη δημοτική αρχή για τις ενέργειες που έχει κάνει από τη συνάντηση με τους κατοίκους μέχρις σήμερα.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Θοδωρής Σκολαρίκος

Γιώργος Βαρλάς

Βάσω Ζάχαρη

Μιχάλης Καραβίδας