Home Δυτική αθήνα Λ. ΜΙΧΟΣ: ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΔΕΥΤΟΥΝ ΤΑ «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ» ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ
Λ. ΜΙΧΟΣ: ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΔΕΥΤΟΥΝ ΤΑ «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ» ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ

Λ. ΜΙΧΟΣ: ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΔΕΥΤΟΥΝ ΤΑ «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ» ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ

0
0

Για αθάνατη γραφειοκρατία πέντε μηνών κάνει λόγο ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας για να κλαδευτούν τα δέντρα που ήταν κοντά σε ηλεκτροφόρα σύρματα

Ασφαλή και προσβάσιμη παραδόθηκε η Αγία Βαρβάρα μετά το πέρασμα της «Μήδειας» από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημάρχου Αγίας Βαρβάρας Λάμπρου Μίχου.

 

Με σημερινή του ανάρτηση στο facebook o κ. Μίχος στέκεται στην καλή προετοιμασία που τους γλίτωσε από περιπέτειες. Όπως ο ίδιος ανέφερε σημειώθηκαν η πτώση μόλις δύο δέντρων κατά την εκδήλωση της χιονόπτωσης. Και αυτό όπως σημειώνει δεν έτυχε, αλλά ήταν αποτέλεσμα του προληπτικού κλαδέματος που έγινε το περασμένο Οκτώβριο μετά από γραφειοκρατία που διήρκησε 5 μήνες!

 

Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η καλή προετοιμασία μας γλίτωσε από περιπέτειες. Χρειάστηκαν αυτοψίες, άδειες μικρής κλίμακας, επιτροπή ποιότητας ζωής, δημοτικό συμβούλιο και μετά κόψιμο, για όσα κόπηκαν, συνεργασία με ΔΕΔΔΗΕ για κοντά στα σύρματα και οπωσδήποτε δασαρχείο! 5 μήνες το λιγότερο με την αθάνατη γραφειοκρατία!»

Μήπως τελικά από το πάθημα της τελευταίας χιονόπτωσης θα πρέπει οι διοικήσεις των δήμων να απαιτήσουν την αλλαγή στο νόμο και πλέον όσα δένδρα βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων τους και μέσα στον αστικό ιστό την ευθύνη πρέπει να έχουν οι ίδιες χωρίς να χρειάζονται έλεγχοι, αυτοψίες και άδεια από το δασαρχείο, ώστε να ξεπεραστεί η όποια γραφειοκρατία θέτει σε κίνδυνο ζωές, περιουσίες, εμπορεύματα!