Home Σπορ Με ανατροπή ο Άγιος Ιερόθεος 2-1 τον Ερμή Μελιγούς!
Με ανατροπή ο Άγιος Ιερόθεος 2-1 τον Ερμή Μελιγούς!

Με ανατροπή ο Άγιος Ιερόθεος 2-1 τον Ερμή Μελιγούς!

0
0

Νίκη παραμονής πέτυχε ο Άγιος Ιερόθεος με 2-1 επί του Ερμή Μελιγούς και μάλιστα με ανατροπή στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα!

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Καδάς «πάγωσε» το γήπεδο της Χωράφας με σουτ (0-1). Οι γηπεδούχοι ανέβασαν σταδιακά ρυθμούς αναζητώντας την ισοφάριση. Στο 70’ ο Τσιμπόκας «σημάδεψε» δοκάρι με κεφαλιά, με τον Σελμανάι να φέρνει το ματς στα ίσια στο 77′ με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, έπειτα από ενέργεια του Τσιμπόκα (1-1). Με ανεβασμένη ψυχολογία, πλέον, οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ στο 84′, χάρη σε γυριστό σουτ του Τσιμπόκα! Στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι είχαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν τον βαθμό, όμως ο Σφύρλας αποσόβησε τον κίνδυνο.

Ο Άγιος Ιερόθεος με 14 βαθμούς (4-2-6, 13-16 γκ.) βρίσκεται στην 8η θέση.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Σφύρλας, Μπαλωμένος, Καψής, Καρδάμης, Μενάι (46′ Σιμάκου), Κυριαζής, Κωτσερίδης (63′ Χολέβας), Μάτι (63′ Ασημάκης), Τσιμπόκας (91′ Αποστολόπουλος), Μουστάκης (46′ Γκολφινόπουλος), Σελμανάι

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ: Κ. Γιαννούσης, Πολυμενάκος, Μέντες, Σπ. Ράλλιος (76′ Μπίσσιας), Μπάιρον, Γερ. Ράλλιος, Τσιώλης, Αδάμης (87′ Σ. Γιαννούσης), Φερέιρα, Καδάς, Εμπαλό (76′ Ανδριανός).