Home Σπορ ΕΠΣΑ: Βήματα σωτηρίας ΑΟ Περιστερίου και Αγία Ελεούσα
ΕΠΣΑ: Βήματα σωτηρίας ΑΟ Περιστερίου και Αγία Ελεούσα

ΕΠΣΑ: Βήματα σωτηρίας ΑΟ Περιστερίου και Αγία Ελεούσα

0
0

Βαθμούς που τους φέρνουν μία ανάσα από την παραμονή πήραν ΑΟ Περιστερίου και Αγία Ελεούσα. Αντίθετα Ανθούπολη και Άγιοι Ανάργυροι βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Σημαντική ισοπαλία εκτός έδρας στους Αγίους Αναργύρους πήρε ο ΑΟ Περιστερίου που του εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία, ενώ σπουδαία νίκη πήρε η Αγία Ελεούσα. Τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά τόσο για τους Άγιους Ανάργυρους όσο και για την Ανθούπολη που ηττήθηκε στην έδρα της από τη Δάφνη Π.Φ.

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Άγιοι Ανάργυροι και ΑΟ Περιστερίου, αποτέλεσμα που αφήνει ευχάριστα συναισθήματα για τους φιλοξενούμενους, αλλά ανικανοποίητους τους γηπεδούχους.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14′ με τον Σετελλάρι και στο 20′ είχαν δοκάρι με τον Λειβαδά. Ο Γενίδογαν στο 25′ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 34′ ο Τρόκα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους Περιστεριώτες (1-2). Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο 69′ κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Κατσίβελας δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 72′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Θεοδωράκη. Τελικά στο 84′ όταν με νέο πέναλτι ο Ερέκι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο ΑΟ Περιστερίου με 24 βαθμούς (6-6-5, 24-26 γκ.) βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ οι Άγιοι Ανάργυροι με 17 βαθμούς (4-5-7, 16-17 γκ.) βρίσκεται στην 9η θέση.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αγγελάκης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Κατσάρας, Γενίδογαν, Οικονόμου, Κατσίβελας, Αρβανιτάκης (60′ Φωτόπουλος), Σιαλμάς, Θεοδωράκης, Ερέκι.

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσιώσης, Τρόκα, Διονυσόπουλος, Μπούζας Ι., Σετελλάρι, Ζιάμπρας, Λειβαδάς, Ζαφειράτος Γ. (73′ Τσιλεπής), Ζέρβας, Μπούζας Α. (77′ Κόκκας), Ζαφειράτος Α. (65′ Σταυρόπουλος).

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ – ΔΑΦΝΗ Π.Φ. 0-3

Την ευκαιρία να κάνει ένα καθοριστικό βήμα για τη σωτηρία έχασε η Ανθούπολη που  ηττήθηκε εντός έδρας με 0-3 από τη Δάφνη Π.Φ. Στο 33′ ο Μαυρέλης έκανε το 0-1. Στο 47′ ο Ποζίδης με πέναλτι έκανε το 0-2, με τον Χοτζάι στο 62′ να διαμορφώνει το τελικό 0-3.
Η Ανθούπολη με 20 βαθμούς (4-8-5, 15-19 γκ.) βρίσκεται στην 7η θέση.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Δρίβας, Κακιώρης (59’ Ντούκα), Αρβανίτης, Πάσσαρης, Μπεντούλι (54’ Καλουδιώτης), Παπανίκος (87’ Ρούτσης), Ρεζτσόβ (54’ Ξυνογαλάς), Αντωνόπουλος, Καλογέρης, Κυριαζής, Στρείδης.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Μπότος, Ιωαννίδης, Λυκουρόπουλος, Καραβίδας, Κοθράς, Λιόσης (71’ Ράπτης), Μαυρέλης (61’ Φέρτης), Γιαννούλης, Ποζίδης (61’ Βλασσερός), Χοτζάι (71’ Βλαχάκης), Κωνσταντινίδης.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. 2-2

Σκόνταψε στα Βριλήσσια ο Ολυμπιακός Λ. και έμεινε στο 2-2 με τον Κένταυρο μετά από ένα ματς που είχε θέαμα αλλά πολλά νεύρα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10′ με τον Μπιλικαΐδη, αλλά ο Κένταυρος έκανε την ανατροπή πριν τελειώσει το ημίχρονο. Στο 19′ ο Τσαντήλας ισοφάρισε σε 1-1 και στο 41′ ο Μπρίλης έκανε το 2-1. Στο 78′ ο Λένγκα ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Ολυμπιακό Λ. μετά από 17 αγώνες βρίσκεται στην 3η θέση με 30 βαθμούς (9-3-5, 27-24 γκ.)

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ: Γαλανάκης, Μπεκιάρης, Χαλκιόπουλος, Θεδοωρίδης, Λίταινας, Πιπέρας, Μανίκας, Σταματόπουλος (77’ Κανέλλος), Τσαντήλας, Δέτσης, Μπρίλης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ: Σκιαθίτης, Βασιλάκος (60’ Λαμπρόπουλος), Φραγκόπουλος, Μιχαηλίδης, Λένγκα, Τσάτσα, Λευκαδίτης (60’ Χριστόπουλος), Γανωτής, Νικολάου, Γκαβζίδης, Μπιλικαΐδης.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ – ΑΤΤΑΛΟΣ 1-0

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Αγία Ελεούσα που επικράτησε εντός έδρας με 1-0 επί του Άτταλου. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 15′ ο Αλέξανδρος Μπάκας, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το ματς με 10 παίκτες αφού στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Αγκόλι.

Η Αγία Ελεούσα με 24 βαθμούς (7-3-7, 21-19 γκ.) βρίσκεται στην 6η θέση.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μπάκας Αλ., Μπίκος, Κύβελος, Μπαρδώσας, Μίκο (77′ Κουζής), Τσαγκάρης (88′ Γκάνιος), Πατσατζόγλου, Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής (83′ Παπαδόπουλος), Μάμας.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Τικταπανίδης, Σταύρου, Μιράκας, Κωτσαλάς, Αγοραστός, Παληγεώργος, Ταμπάκης (46′ Κοβάνης), Στεφανής (46′ Αγκόλι), Κιρτζιαλίδης, Δήμος (84′ Μπουρνέλης), Καραγιάννης.