Home Πετρούπολη ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ “ΕΥ ΖΗΝ ΦΙΛΟΤΕΧΝΕΙΝ”
ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ “ΕΥ ΖΗΝ ΦΙΛΟΤΕΧΝΕΙΝ”

ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ “ΕΥ ΖΗΝ ΦΙΛΟΤΕΧΝΕΙΝ”

0
0

Για δεύτερο τριήμερο 17-18-19 Δεκεμβρίου οι χειροποίητες δημιουργίες του Συλλόγου Ευ Ζην Φιλοτεχνείν σας περιμένουν στην οδό Καρύστου – Ο μύθος των Καλικάντζαρων οι «Σταχτοπάτηδες» θα σας κρατήσουν συντροφιά σε ένα εορταστικό αφηγηματικό δρώμενο  

Μία εντυπωσιακή και πλούσια χριστουγεννιάτικη και όχι μόνο έκθεση με χειροποίητες δημιουργίες ετοίμασαν τα μέλη του Συλλογου Ευζήν Φιλοτεχνείν, για τις φετινές εορτές. Για δεύτερο τριήμερο 17-18-19 Δεκεμβρίου, η Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Αγάπης, περιμένει όσους θέλουν να δουν, να αγοράσουν και να κάνουν τα δώρα τους με δημιουργίες που φτιάχθηκαν από ερασιτέχνες-φίλους της χειροτεχνίες.

Οι κυρίες του συλλόγου κατάφεραν μέσα σε λίγες ημέρες να μετατρέψουν έναν άδειο και ψυχρό χώρο σε ένα χώρο γεμάτο αγάπη, ζεστασιά, άρωμα και πνεύμα Χριστουγέννων. Το σημαντικότερο είναι ότι μέρος των εσόδων θα διατεθούν προς ενίσχυση της Εστίας Αγάπης. Αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία του Συλλόγου Ευ Ζην Φιλοτεχνείν. Αυτό πράττουν χρόνια τώρα!!!

Η Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Αγάπης σας περιμένει στα νέα γραφεία του Συλλόγου στην οδό Καρύστου 2-10 (στάση Καψή).

“ΣΤΑΧΤΟΠΑΤΗΔΕΣ”

Ο Σύλλογος Ευ Ζην Φιλοτεχνείν ετοιμάζει ένα αφηγηματικό δρώμενο συνοδεία μουσικής με Κάλαντα της χώρας μας. Οι «Σταχτοπάτηδες» και ο μύθος των καλικάντζαρων σας περιμένουν την Κυριακή 19/12-2021 στις 5 το απόγευμα. Στην αφήγηση θα είναι η Βιολέτα Σολιδάκη ενώ την μουσική επιμέλεια θα έχει η Αγγελική Χρονάκη και η παρέα της.