Home Πετρούπολη Νεαροί με πυροτεχνήματα επιχείρησαν εμπρησμό στο Θέατρο Πέτρας
Νεαροί με πυροτεχνήματα επιχείρησαν εμπρησμό στο Θέατρο Πέτρας

Νεαροί με πυροτεχνήματα επιχείρησαν εμπρησμό στο Θέατρο Πέτρας

0
0

Έρευνα για τον εντοπισμό ομάδας νεαρών που επιχείρησαν εμπρησμό στο Θέατρο Πέτρας διεξάγει η ΕΛ.ΑΣ και η Πυροσβεστική. Οι νεαροί τοποθέτησαν πυροτεχνήματα και διέφυγαν με ταξί. Η φωτιά περιορίστηκε γρήγορα από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Δήμου και του ΑΣΔΑ 

 

 

 

Ομάδα νεαρών ατόμων που τοποθέτησαν πυροτεχνήματα πλησίον του Θεάτρου Πέτρας (τέρμα λεωφορείων) και διέφυγαν με ταξί μάρκας Citroen αναζητά η Ελληνική Αστυνομία.

 

Οι αρχές θεωρούν την συγκεκριμένη ομάδα των νεαρών ως υπαίτιους της φωτιάς που ξέσπασε την Παρασκευή στις 11:50 π.μ. στο τέρμα των λεωφορείων στο Θέατρο Πέτρας και έκαψε περίπου μισό στρέμμα φυτικής ύλης και κατασβέστηκε άμεσα χάρη στην έγκαιρη επέμβαση ενός μικρού πυροσβεστικού οχήματος από την πλευρά της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πετρούπολης και με δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πριν επεκταθεί στα γύρω πεύκα της περιοχής. Στο σημείο επιχείρησαν ακόμη η υδροφόρα του Δήμου για ανεφοδιασμό των πυροσβεστικών οχημάτων, η πυρασφάλεια του ΑΣΔΑ και η ομάδα ΔΙΑΣ.

Το Ανακριτικό του Π.Σ. και η Αστυνομία διεξάγουν έρευνα ώστε να εντοπισθεί ομάδα νεαρών ατόμων που τοποθέτησαν πυροτεχνήματα και διέφυγαν με ταξί μάρκας Citroën.