Home Σπορ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡ.: ΜΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΙ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡ.: ΜΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΙ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡ.: ΜΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΙ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

0
0

Ο Τάσος Κωνσταντώνης θα αντικαταστήσει τον Μάκη Αντωνάτο στην τεχνική ηγεσία της Ολυμπιάδας.

 

 

Ο Μάκης Αντωνάτος φεύγει ο Τάσος Κωνσταντώνης έρχεται να κάτσει στον πάγκο της Ολυμπιάδας και να συνεχίσει την δύσκολη προσπάθεια για την παραμονή της ομάδας στην Β’ ΕΣΚΑ!

Με δύο ανακοινώσεις ο σύλλογος της Πετρούπολης γνωστοποίησε τη λύση συνεργασίας με τον Αντωνάτο, τον οποίο και ευχαρίστησε για την πενταετή συνεργασία τους και την πρόσληψη του Τάσου Κωνσταντώνη, πρώην παίκτη της ομάδας.

Η ανακοίνωση για τον νέο τεχνικό αναφέρει:

«Η Ολυμπιάδα Πετρούπολης ανακοινώνει την πρόσληψη του Τάσου Κωνσταντώνη ως head coach του aνδρικού. Μαζί του στο τεχνικό επιτελείο θα είναι οι Θάνος Καραθανασόπουλος και Λάμπρος Ζορμπάς.

Η ανακοίνωση για το διαζύγιο με τον Μάκη Αντωνάτο έχει ως εξής:

«Μάκη Αντωνάτο, σε ευχαριστούμε για την πολυετή συνεργασία που είχες με τον Σύλλογο μας!!! Ο coach Αντωνάτος ήταν πρώτος προπονητής τα τελευταία πέντε χρόνια στο aνδρικό μας. Συνέδεσε το όνομά του με την άνοδο του ανδρικού από τη Γ’ στη Β’ ΕΣΚΑ. Ήταν πρωτεργάτης της περσινής πορείας της ομάδας (για λεπτομέρειες χάθηκε η άνοδος στην Α’ ΕΣΚΑ), έγραψε ιστορία με την καλύτερη έναρξη σε αγωνιστική περίοδο (2021-22 με 7-0 νίκες!!!), ενώ έχει περάσει και από όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αφήνοντας το στίγμα του!!!

Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου !!!»