Home Σπορ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ
Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

0
0

Άρης Πετρούπολης, Ήφαιστος και Φοίνικας Περιστερίου, πέτυχαν σημαντικές νίκες στους αγώνες του Σαββατοκύριακου!

 

Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε σε όλες τις κατηγορίες…

 

Super League 2

Δεν μπόρεσε να πάρει βαθμό στην Πάτρα το Αιγάλεω, αφού δεχόμενο ένα γκολ λίγο πριν τη λήξη ηττήθηκε με 1-0 από την Παναχαϊκή. Έμεινε έτσι στους 5 βαθμούς, και ισοβαθμεί στην 9η θέση με την ΑΕΚ Β’.

 

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Ανάμικτα ήταν τα συναισθήματα για τους εκπροσώπους της Δυτικής Αθήνας στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο Άρης Πετρούπολης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ επικράτησε επί της Θύελλας Ραφήνας με 2-1 και συνέχισε την πολύ καλή πορεία του. Έφτασε έτσι τους 8 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Άγιο Νικόλαο στην 4η θέση.

Αντίθετα, ο Άγιος Ιερόθεος αν και πάλεψε, ηττήθηκε εκτός έδρας από την Αγία Παρασκευή με 2-0. Παραμένει έτσι χωρίς νίκη, και με μόλις ένα βαθμό βρίσκεται στην 14η και τελευταία θέση της βαθμολογίας.

 

Α’ ΕΠΣΑ

1ος όμιλος

Ρεπό είχε το Χαϊδάρι αυτή την αγωνιστική. Έμεινε έτσι με 15 βαθμούς στη 2η θέση, βλέποντας τον Μικρασιατικό να ξεφεύγει με 5 βαθμούς διαφορά, αλλά και τη Νέα Ιωνία να το φτάνει…

Ο Ήφαιστος Περιστερίου πήρε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Λιοσίων επικρατώντας με 3-2 εκτός έδρας. Έφτασε έτσι τους 13 βαθμούς και αναρριχήθηκε στην 6η θέση, ενώ ο Ολυμπιακός Λιοσίων έμεινε στους 8 βαθμούς και είναι 9ος.

 

2ος όμιλος

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Αγία Ελεούσα, που στο ντέρμπι της αγωνιστικής ηττήθηκε με 3-0 από τα Σούρμενα. Έμεινε έτσι στους 18 βαθμούς, και υποχώρησε στην 3η θέση.

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισαν οι Άγιοι Ανάργυροι, που επικράτησαν με 2-1 εκτός έδρας επί του Άτταλου. Έφτασαν έτσι τους 15 βαθμούς και ανέβηκαν στην 5η θέση.

Αναμενόμενη ήττα με 2-0 εκτός έδρας από τον Άγιαξ Ταύρου γνώρισε η Ανθούπολη. Έτσι με 5 βαθμούς είναι στην 10η θέση.

Την απογοητευτική της πορεία συνέχισε η Άμιλλα Περιστερίου, που γνώρισε την 8η ήττα της σε ισάριθμα παιχνίδια. Έτσι παραμένει στην 11η και τελευταία θέση της βαθμολογίας.

 

3ος όμιλος

Ισόπαλος 1-1 με τους Τράχωνες αναδείχθηκε ο ΑΟ Περιστερίου σε ένα πολύ καλό ματς. Με 11 βαθμούς είναι στην 5η θέση.

Μια ακόμη ήττα γνώρισε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, με το βαρύ 1-5 από τον Ηλυσιακό μέσα στην έδρα της. Παραμένει χωρίς νίκη και με 2 βαθμούς είναι στην 10η θέση.

 

Β’ ΕΠΣΑ

1ος όμιλος

Στο 0-0 εκτός έδρας με την Κοψαχείλα έμεινε ο ΑΟ Ιλίου. Έτσι με 16 βαθμούς είναι στη 2η θέση, μαζί με τον Ορφέα Αιγάλεω που ηττήθηκε μέσα στην έδρα του από τον Αττικό, αλλά και με τον Αστέρα Ζωγράφου.

Ο Ηρακλής Περιστερίου πήρε το περιστεριώτικο ντέρμπι επικρατώντας με 1-0 επί του Ιπποκράτη. Έφτασε έτσι τους 15 βαθμούς και είναι 5ος μαζί με Αττικό και Δόξα Βύρωνος.

Ο Ιπποκράτης έμεινε στους 13 βαθμούς και είναι 8ος μαζί με την Ιεράπολη που ηττήθηκε με 3-0 από τον Αστέρα Ζωγράφου.

Ο στα 9 για την Θύελλα Περιστερίου, που έχασε μέσα στην έδρα της με το βαρύ 0-5 και παραμένει στην 12η και τελευταία θέση.

 

3ος όμιλος

Εμφατική νίκη με 4-0 επί Παγκρατίου πέτυχε ο Φοίνικας Περιστερίου, που με 20 βαθμούς βρίσκεται στη 2η θέση.

Στην 3η θέση με 16 βαθμούς βρίσκονται οι Λύκοι Χαϊδαρίου, που υποχρεώθηκαν σε εντός έδρας ισοπαλία 0-0 από τη Λαύρα Αργυρούπολης.

Μια θέση πίσω, στην 4η βρίσκεται η Κηπούπολη, που σε ένα καταπληκτικό ματς ήρθε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με τον Αστέρα Εξαρχείων.

 

4ος όμιλος

Εύκολη εκτός έδρας νίκη πήρε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, που νίκησε τον Φωστήρα Ηλιούπολης με 6-2. Έφτασε έτσι στους 9 βαθμούς, και είναι στην 8η θέση μαζί με το Καματερό που έχασε με 1-0 εκτός έδρας από τον ΠΑΣ Γαλάτσι, αλλά και με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

Ισόπαλος 2-2 με τον ΠΟΨ μέσα στο γήπεδο του αναδείχθηκε ο Ιάσωνας, και με 8 βαθμούς είναι στην 11η θέση.

 

Γ΄ΕΠΣΑ

1ος όμιλος

Ισόπαλος με 2-2 εκτός έδρας με τον Χαλκηδονικό ήρθε ο Ζέφυρος. Έφτασε τους 16 βαθμούς, έχοντας πλέον συγκάτοικο την Χρυσούπολη που συνέτριψε με 8-1 τον Θρίαμβο Αθηνών.

Άνετη νίκη για τον Διαγόρα Αιγάλεω, που νίκησε με το εντυπωσιακό 7-0 τον Φοίνικα Καλλιθέας και με 10 βαθμούς είναι στην 6η θέση μαζί με τα Ιλίσια 2004.

Την ήττα με 3-0 εκτός έδρας από τον Άρη Χολαργού γνώρισε η Ειρήνη Πετρούπολης, και μένοντας στους 6 βαθμούς υποχώρησε στην 8η θέση μαζί με τον Θρίαμβο Αθηνών.

 

2ος όμιλος

Ρεπό είχε ο Αστέρας Χαϊδαρίου, που με 15 βαθμούς είναι στην 2η θέση.

Η Αναγέννηση Πετρούπολης επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εύκολα με 4-0 με αντίπαλο τα Πράσινα Πουλιά. Έτσι με 9 βαθμούς είναι στην 7η θέση μαζί με τον Ποσειδώνα Γλυφάδας.

 

3ος όμιλος

Σε ένα συναρπαστικό ματς, ο Κεραυνός Πετρούπολης νίκησε τον Πλάτωνα με 4-3 και ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ερμή Ηρακλείου.

Ο Θεμιστοκλής υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2 μέσα στην έδρα του με τον Γκυζιακό, και υποχώρησε στην 4η θέση με 12 βαθμούς.

Μια ακόμη ήττα γνώρισε το Δάσος Χαϊδαρίου με 3-1 εκτός έδρας από τον Ερμή Ηρακλείου. Έτσι παραμένει χωρίς νίκη και με ένα βαθμό είναι στην 10η θέση.

 

4ος όμιλος

Εύκολη νίκη με 3-0 εκτός έδρας επί της Νίκης Αλίμου πέτυχε ο Γαλαξίας. Έφτασε έτσι τους 15 βαθμούς και είναι 2ος μαζί με τον Υμηττό.

Εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη με 7-1 επί της ΑΕ Ιλίου πέτυχε η ΑΕ Περιστερίου. Έφτασε έτσι τους 8 βαθμούς και ανέβηκε στην 7η θέση, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 4 βαθμούς και είναι 10οι.