Home Σπορ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: ΑΔΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, 0-0 ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ
ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: ΑΔΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, 0-0 ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ: ΑΔΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ, 0-0 ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

0
0

Αν και ανώτερο σε όλο το ματς, το Αιγάλεω δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ, και έμεινε στο 0-0 με τα Χανιά.

 

Τουλάχιστον τρεις μεγάλες ευκαιρίες έχασε το Αιγάλεω στο ματς με τα Χανιά για να πάρει τη νίκη και έτσι έμεινε στο στείρο 0-0 που το κράτησε στους 6 βαθμούς.

 

Στο 23’ κεφαλιά του Κατσιμήτρου απέκρουσε ο Γιαμπερέ πάνω στη γραμμή.

Στο 39’ ο Κατσιμήτρος είπε όχι σε τετ α τετ του Κολλά, ενώ στο 45’ ο Κολλάς έχασε νέα ευκαιρία, να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Μπανγκουρά των φιλοξενούμενων, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τα Χανιά τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκανσιέρ στο 80′.

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Χοτζάλι, Μπούσης, Βλάχος, Παπανικόλας, Τσίτσαρης, Πολυχρόνης (83′ Πιαστόπουλος), Δημούτσος (63′ λ.τ Μπαστιάνος), Τσιλιγκίρης, Κολλάς (66′ Σταματάκης), Βλαχομήτρος.

 

Χανιά (Μαναρώλης – Λαμπράκης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι (90′ Μαρτσάκης), Γιαμπερέ, Γκανσιέρ, Χιντζίδης (67′ Ρότσα), Καμαρά, Μπουτσάκης (67′ Καπνίδης), Ναζίμ, Πολίτης (90′ Καρλίτος), Μπανγκουρά (15′ λ.τ Κόλα), Μάναλης.

 

  • Παράλληλα πριν την έναρξη του αγώνα το Αιγάλεω τίμησε τη μνήμη του αδικοχαμένου φίλαθλου του, Μάριου Σολδάτου, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να αφήνουν από ένα λουλουδι μπροστά από την ΘΥΡΑ 12.